|
|||||||||||
|
|
#154 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ko oce betu mora se regati na www.callofduty.com .. nakon registracije bu vjerojatno dobil key i upute kak skinuti betu ... demoa još nema .. samo beta za PC usput da napomenem .. radi velike navale imaju problema sa registracijom na stranicu pa se more dogoditi da se nebute uspeli regati ![]()
|
|
|
#155 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam dobio samo onaj token za X360 Betu, za PC mi nisu nista poslali ![]() Ako nekome treba za X360 token, neka se javi pa mu posaljem...
|
|
|
#156 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pokušavam se i nemogu registrirati kaže mi svaki put da je username zauzet a nije 100% |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
bas tako. fakat nas vec maltretiraju s tim ww2 spikama. pa jugoslavija je odavno mrtva ![]() ili im fali maste za neki moderniji, nedaj boze sf naslov...ali za simbolicnu svoticu, rado cu im ustupiti dio svoje maste..a ima jeee ![]() igrat ce se i ovo radi drustva...no da je to previse ww2ke, JE!!!
|
|
|
|
#160 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
ma , po mom, previse je istih bitki iz ww2 Po defaultu igre vecinom idu: neki fajt u Rusiji, pa si Britanac na Siciliji, opet Britanac u Africi, onda dan D i igra gotova.. Sto od takvog uzasnog rata oni nemogu nac nikakvu drugu bitku ili tako nesto??
|
|
|
#162 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Uspio sam re registirat na stranici njihovoj. Šalju li oni te tokene nekim random redom ili se treba negdje prijaviti? |
|
|
|
|
|
#164 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Mozda se napokon opamete, jer mi je WWII dosadio u FPS-ovima.
|
|
|
|
#165 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
P.E.B.K.A.C.
|
Ja se danas regao i odmah dobio potvrdu registracije....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Bill Gates
|
Ja isto odmah dobio mail za potvrdu. |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
COD WW PC BETA
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Bill Gates
|
I ja sam dobio token za x360. Cuo sam da su neki dobili i za PC. Regali se za PC betu ovdje: http://www.firsttofight.callofduty.com/enter_code A ovo pise na kraju maila kojeg sam ja dobio: * The PC Beta is coming up next! Stay close to CallofDuty.com and check your email for details soon to come! |
|
|
|
![]() |
|
|