|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Grafa I zvučna
Ovako trebam novu grafu do 1300kn i novu zvucnu sto jeftiniju to mora biti kupljeno u ve milu grafa i zvucna to je iskljucivo za gaming i mora biti vertex i pixel shrader: 3.0. evo ako bi mi mogli nesto slozit . Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 06.10.2008. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
*bump |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
9600GT po 700kn,koliko već je ona ECS sa full igrom,malo pogledaj,i AudigySE po 150kn,opet ili koliko već. I ostatak uštediš. Za tvoju konfu 9600GT je taman,ako ne i 2much.
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovu bih htijo uzet jer je jača :http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130264 e sad oce moj komp moc to pokrenut kliknite na moj komp za informacije molim brzo htijo bih da sto brze mogu narucit hvala nadam se brzom odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Zemi ovu, ak se ne varam dolazi sa zalmanom, mislim da je to kriva slika! Jer ak neznaš 4850 se gruju ko sam vrag, a ovi single slot šit hladnjaci su onda bučni ko sam vrag! |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||
Premium
|
Citiraj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Joj pa normalno da bude, kakva su to pitanja! Imaš X2 procesor malo ga klokni i igraj se...to ti je ak uzimaš novu! Jedino ak si očeš potražit tu na forumu imaš dobrih ponuda, npr ASUS 8800GTS 320mb za 500kn! Ta je ko stvorena za tvoj komp! Jer gle ova 4850 će ti radit super al nikad nebu radila onak kak treba, jer ti ostale komponente nisu dovoljno jake da prate karticu, jedino ak misliš u skoro vrijeme mijenjat proc/matičnu... al velim radila bu najnormalnije! A npr ova 8800GTS ti se daleko bolje isplati, nebuš videl neku razliku a u dđepu ti je ostalo 700kn, me kužiš kaj ti oču reći... ![]() 8800GTS 320Mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |