![]() |
Grafa I zvučna
Ovako trebam novu grafu do 1300kn i novu zvucnu sto jeftiniju to mora biti kupljeno u ve milu grafa i zvucna to je iskljucivo za gaming i mora biti vertex i pixel shrader: 3.0.
evo ako bi mi mogli nesto slozit . |
*bump
|
9600GT po 700kn,koliko već je ona ECS sa full igrom,malo pogledaj,i AudigySE po 150kn,opet ili koliko već. I ostatak uštediš. Za tvoju konfu 9600GT je taman,ako ne i 2much.
|
Citiraj:
|
Mozes i nju al je cijena PREnapuhana,bolje istu takvu u ducanu za nekih 900kn.Vidi nabava.net.
|
ovu bih htijo uzet jer je jača :http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130264
e sad oce moj komp moc to pokrenut kliknite na moj komp za informacije molim brzo htijo bih da sto brze mogu narucit hvala nadam se brzom odgovoru |
ma ok ce napajanje bit bar za neko vrijeme dok ne skupis para za jace, vidi koliko trosi s e8400, 680i plocom, 2gb rama i raptorom
|
Zemi ovu, ak se ne varam dolazi sa zalmanom, mislim da je to kriva slika! Jer ak neznaš 4850 se gruju ko sam vrag, a ovi single slot šit hladnjaci su onda bučni ko sam vrag! |
Wolfblade,ovaj AM2 ili 939 ti je u banani nece biti ni priblizan za tu karticu treba ti bar neki 775 3+ghz ili AM2 3ghz+ ovaj koj sad imas nema smisla,za njega je njabolje neka 3850...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al velim radila bu najnormalnije! A npr ova 8800GTS ti se daleko bolje isplati, nebuš videl neku razliku a u dđepu ti je ostalo 700kn, me kužiš kaj ti oču reći...:) 8800GTS 320Mb |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |