|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
M-Computers vs. Optimum računala
Posto su me svi napali u odredenoj temi,otvaram novu temu.... Ovak ekipa,trebam kupit fotoaparat Canon IXUS 80 IS dal mi je bolje uzet ga u M-Computers ili Optimum računala tamo su mi 1300kn, a u HG-SPOTU 1400...il da ipak dam 100kn vise i uzmem u HG-Spotu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bi dao 100kn i uzeo u Hgspotu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
|
Citiraj:
nema nikakve razlike gdje ga ti kupis. servis je svugdje isti (ne nosis ga u ducan) stoga sa te strane te boli briga. najvjerojatnije m i optimum ga nemaju na lageru pa ces cekat 1 ili 2 dana da ga dobiju. lose ako ti se ne ceka ali dobro jer znas da nije otvaran, igrano se sa njim i sl. u ducanu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Naravno . U Optimumu sam imao samo jedno ali jako lose iskustvo upravo zato jer sam kod njih kupio nesto za par kuna manje nego u pravom ducanu . U M-computersu su mi jednom popili zivce jer sam dvaput isao skroz da drugi kraj do njih jer je nesto kao stiglo , ali nije zapravo tako da i njih krizam . Opcenito ne volim te kvazi trgovine , prvo plati pa cekaj , pa onda kad dodje ako nesto ne valja i hoces vratiti onda ti pokazu na racunu da pise da u slucaju vracanja robe uzimaju 20 - 40 % nekakvih man. troskova , uglavnom kaos . Radije odem do ducana koji robu ima odmah , platim i nosim , a u slucaju hgspota bez obzira sto drugi kazu kod mene samo dobro iskustva . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
|
Istina , ali nekad tih 100kn razlike lagano se istopi ako do tog ducana di je jeftinije treba vise kilometara kroz gradsku guzvu pa potrosis benzina za 100kn i izgubis 4 sata vremena ... (ovo je karikirano za primjer ) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nekad je jeftinije - skuplje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..
|
Citiraj:
@Mar: da napisao sam da treba cekati .. ali ima ljudi koji nisu kao ja koji ocekujem odmah i smjesta dobiti svoju novu igracku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|