|
![]() |
#15361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobit ćeš ti da ti sad kažem kaj! Syss teh frajer doslovno svatio Seve kad je pjevala kako voli miris oktana i benzina, kako već, pa se počeo valjat po naftalinu ![]() Si živ, sisa? te hrane dovoljno? Nemoj im reć di si, vidiš da mafija ubija dužnike po gradu, bolje ostani tam dok se prašina ne slegne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15362 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
rofl ![]() ma živ sam, hrane me oskudno, ali nadoknađujem to sa salatnim barom ![]() da, malo sam pratio da je piydarija u zagrebu, ali eto barem je ona letargična nakupina bjelančevina smijenjena (da lovrin o tebi pričam, što bi nam sirotog rendulu na goli otok) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15363 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
kaj ti je s okom bugica? ![]() upravo sam smazala dvije puter stangice namazane vajkremom i nutra srijemska ![]() za rucak planiram govedsku juhicu s gris knedlima i juneci saft s njokima ![]()
![]() |
#15364 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
vuco ju šusnuo u oko kada je skužio da bu fakat trebal dati cenera za žuju ![]() jucer kada sam se vratio doma složio: tunu u umaku od paradajza paradajz paprika maslinovo ulje sada ujutro.. domaćeg ljutog ajvara i domaće sušene kobase |
![]() |
![]() |
![]() |
#15365 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Hamm Đu, si videl kak pizza mora zgledat. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=8431926 A ne ono kaj ti nama postaš nekakve ZG poluproizvode. ![]()
![]() |
#15369 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Danas neke lignje punjene bi trebale , ali jos ima vremena za promjenu plana ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15373 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
mlinarica, kod dede... ![]()
![]() |
#15374 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15375 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
bili tamo ![]() morph => ![]()
![]() |
#15376 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15377 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mah, htel sam se ogrebat za nekaj drugo ali mi je ženica pojasnila da drugog nema dok se ne pojede bažul, zelje, buncek i sve ostalo kaj pliva u zelju...
![]() |
#15379 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Iii, pa dobro si me podsjetio AMD-jac ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15380 |
Super Moderators
|
Natrpao bažula i zelja, mesine, dotankao sa deci "vode" iz staklenke sa ljutim feferonima, promješao i poŽderao ![]() KMU! ![]()
![]() |
#15382 |
Moderator
|
Sjedili smo vani, polako pekli kestenje i laganini čistili. Na kraju kad su se svi razbežali vidio sam da je ostalo taman toliko žara da bacim gore par šnicli za večeru. Maloprije sam ih stukao sa pinđurom i friško pečenim kruhom. Opet preživam i pijuckam pivu. Ako tako nastavim stajat će me života. Morat ću uskoro stati na loptu i skinuti par kila. ![]()
![]() |
#15384 |
Moderator
|
![]() |
#15385 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mah. Konjunktivitis. All the cool kids got it these days. ![]() Nego, vajkrem mi je najbolji sirni namaz, onak, ikad! Sam kaj se to kod mene ne isplati, kad bi mi to muški požderali s dve šnite klruha, ni ne znajući savršenstvo (i cijenu) tog namaza! Kužite podjelu uloga u Ladybug kući: mama i ja na tavanu ownamo ubodnu pilu i Black & Decker gospodu radeći palaču za zekovanovića, a stari u kuhinji dela palačinke. (Needless to say da je dolazio svakih 30sek s pitanjima). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15388 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15389 |
Super Moderators
|
Uzimam dan odmora od bažula i zelja... Imam ogromnu komadinu junećeg vrata, njega budem hitil u tavicu i za prilog dinstani grašak. ![]()
![]() |
|
|