|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ferax, 2M Computers, Polaris
Spremam stare časopise za odnijet na šufit, pa malo prelistao i uočio da su ovo bile 3 firme sa najviše reklama. Još par zanimljivih stvari: 1. Nokia je 2000-te proizvodila monitore 2. Siemens M35 mobitel je koštao 7000kn 3. top konfiguracija u HG Spota je imala 6GB disk, 64mb ram, 15" CRT monitor i koštala 7500kn 4. Web kamere su koštale 500-1500kn |
|
|
|
|
#2 | ||
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Doma još imam njihov 17" monitor (doduše sa Dell naljepnicom) i 72cm TV iz 1990-te (1700DM šverc u duty free-u, by Ante Marković) ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
joj... koji komad je radio u 2M-u.... mmmmm ![]() ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Feraxa se sjecam, tamo je frend kupio komp negdje pocetkom 90-ih (bili su blizu bivse Maxime u Maksimirskoj) ![]() @Brain32: mislim da ovaj Ferax i bivsi comp. shop Ferax imaju neke veze, odnosno da je birc Ferax neki pravni nasljednik tog shopa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
i lako vjerovatno da jos u zagradama iza cijene pise - (bez pdv-a), jer im je to bilo pod normalno stavljati na konfiguracije. ovisi koliko su stari casopisi, negdje '97-'98 su redovito tako stavljali cijene. sto se nokie tice, imali su oni i "kombo" - tv + video kao jedno. video ispod tv-a.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
A Pentagram? I Infogama..Casper,ček,tko je još bio in? |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#16 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Drugi put zadrzi za sebe kad budes slagao casopise, kao sto to radi vecina ljudi! A ne po tko zna koji put, vlasnika najvece arhive prospekata sa ove strane mijecne staze, rajcas da mora za koji dan kopati skenove ili jos gore, ici baciti neki novi . Samo da pokaze... ... kako je Nokia i kompove imala. Kompletan A/V program kao i jedne od najboljih (EU) digitalnih VHS modela ciju je logiku sama radila! Za koji dan u jednoj od od onih tema kad odtopikiramo na drugu stanu zakona nostalgije. Za pravim tehno vremenima. Kaj ne? ![]() |
|
|
|
|
#17 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
u Feraxu sam kupio PRVI komp, bila je to 133Mhz, mislim AMD, 16mb ram-a i 850mb hard i S3 grafička kartica i platio sam 2300maraka nez PDV-a !! bili su blizu Petrove ulice, a u tom je prostoru sada pizzeria, zaboravio sam kako se zove.. kakva me nostalgija sad opali.. a da budem najiskreniji, sa tim kompom sam se najviše i naigrao i imao ga najduže.. godinama bolje rečeno... imam negdje sken računa, evo našao sliku, razlika u računu e što je umjesto 100mhz stavljen za ekstra 200maraka gore 133mhz (high end tad), i još nešto za 100 maraka više... ![]() |
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ferax je bio mislim tamo blizu MIOCa u prostorima Pastora ... jednom sam bio na onoj sada propaloj manifestaciji na velesajmu (neću pisat ime jel sada to više nije taj sajam već jad i bijeda kao i taj cjelokupni hrelić bliže areni) pa su bili neki Taiwanci se raspitat da di je taj lik da im visi nekih 50k dolara za miševe i tastature a ono lik nestao ... a bilo je puno dućana nekad ... Malcomp još uvijek živ ? Infogama je neko vrijeme dilala neku polovnu opremu iz "zapadnih" zemalja koju su presrtali prije ekološkog zbrinjavanja koliko se sjećam, tak je bila neka šema ?Kako bubba reče, ko nije imao ADi iz Polarisa taj nije ni živio ![]() |
|
|
|
|
#24 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Infogama i dalje dila polovnu opremu, konkretno HP Renew (tvornički popravljeni) program desktopa i laptopa.
|
|
#25 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Sticky,Sticky,Sticky!!![]() |
|
|
|
|