|
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako je rijec o videu moze sa DVDFabPlatinum. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
add to archive staviš store pod kompresiju i napišeš "200m" pod veličinu komada (bez navodnika naravno), to će raskomadati image na 200MB fileove
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
kako se dobi igra u onom obliku kad se skine s neta, ono da imaš pa npr.40 winrar file-ova, pa otvoriš prvog i raspakiraš iz toga van image? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
RPG player
|
mora se extractati na disk i onda instalirati možete i raskomadati igru na dva dvd-a i onda se može instalirati dvd po dvd ali to je za svaku igru posebno btw dual layer dvd je već od 11 kn po komadu
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš sa Alcocholom rastaviti DL na dvd image od 4Gb + drugi dvd sa ostatkom materijala.
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
RPG player
|
@coconut može se, ali to neće funkcionirati ako neće oba image-a biti skupa na 1 dvd-u ili u istom folderu može se napraviti kako je Perki napisao ali je to puno posla, bar prema onome da se samo rar-a ili makar raskomada u 2 image-a sa alcoholom
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mhmh,sad ste i mene zbunili,kako neće funkcionirati??što neće oba imagea bit na istom dvd-u??naravno da neće kad su veći od 4,7,razbiješ 8 gb na 2 dvd-a,kad hoćeš instalirati igru image sa oba dvd-a staviš u jedan folder na disku i dobiješ 1 image od 8 gb,tako sam ja nekako radio ako se još dobro sjećam. |
![]() |
![]() |
#14 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Zar nije najjednostavniej ono što ste rekli na početku, a to je da sve u winrar pa onda na dvd-e. Ako to ne zna uraditi ne bih mu savjetovao ništa kompliciranije kao što je ovo što je perki savjetovao jer onda to sigurno neće znati. Ima puno tutorijala sigurno o winraru pa malo proući. |
![]() |
![]() |
#16 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Nema toga u neru. Instaliraj Alcohol, Daemon tools, Magic ISO ili slicne programe. |
![]() |
![]() |
#18 |
Bill Gates
|
zaboravih na njega. |
![]() |
![]() |
#20 |
Bill Gates
|
Ne znam dali moze s tim, ali ja sam koristio opciji Save Tracks u Neru koja sprema image u .nrg (neki nero image type) ili .iso. Sad sam se sjetio. P.S. Sliku u thumb. |
![]() |
![]() |
#21 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Moze u neru. Kada ideš pržiti imaš opciju Image burn ili tako nešto, samo postaviš na to, izabereš mjesto spremanja imagea i stisneš burn. druga opcija ti je da downloadaš MagicISO i u njemu napraviš gotovo isto. |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Što trebam mahati svaki put zastavom da se NE NAVODE imena igara, da se NE NAVODI izvor nabave tih istih igara ili softvera? Toliko teško zapamtiti? Teoretska rasprava o snimanju, skidanju i tko zna čemu vezanom za igre je OK, bez gore spomenutih KONKRETNIH detalja. Nadam se da sam bio jasan. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|