|
![]() |
#483 |
Just a member
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
#485 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmm, bas sam kod frenda bio prekjucer i ono idem mu skinut drivere za lap... I gledam wtf, skine 50MB za minutu... Gledam transfer rate, ono 0.5MB/s ![]() On ima maxtv Meni brzina i dalje normalna... neam maxtv. Ko ce ga znat...
#486 |
Just a member
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#488 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nikad dosta plakanja da je T-Com los, da ne isporucuje brzine koje pisu... imate tamo korisnicku podrsku, telefone, mailove, postu, golubove, zalite se pa mozda nesto i bude, plakanje na forumu nece pomoc ![]() Dosta postanja ovih slika koliko tko ima kbits...
#491 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Moguće da će povečati brzine, sam to rade u tišini dok nepovečaju svima. Samo iz razloga kad je zadnje povečanje bilo objavili su to na sva vrata, a onda su ljudi zvali "zašt se meni nije povečala" |
![]() |
![]() |
#492 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma definitivno nešto rade, e sad jesu neke redovno provjere, ugradnje, nadogradnje ili nešto spremaju, to neznam. Znam samo da se puno ljudi žali da "osjeća" nešto na liniji, a to je za T-com čudno. Evo recimo ja, nikad problema, 4 godine DSL i u te 4 godine niti 4 sata u kvaru sve skupa, a zadnjih dana mi se par puta javljaju problemi, zagušenost, skokokovi/padovi brzina, pinga,... A nisan ja jedini usamljen u tome, naprotiv.
#497 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
atha molim te, ako imas neke info. podijeli s nama. Da se ne nadamo bezveze. Tebi vjerujemo i cekamo tvoj odgovor. ![]() I ja mislim da je cudno za t-com takvo ponasanje veze. Inace ovakvi simptomi su uvijek zavrsavali povecanjem brzina. Zadnje izmijenjeno od: pipe. 22.09.2008. u 21:03. |
![]() |
![]() |
#499 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
#502 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Štogod da T-Com radi veza mi je trenutno u [cenzurirane riječi]; podjednako upload i download... Osjećam se kao da sam na 56k modemu, nisu ni brzine nešto veće... ![]() Nadam se da će ubrzo proći jer baš kada trebam uploadati fajl frendu od kakvih 80-ak megabajta sve je u banani... ![]() EDIT (koju minuticu poslije): Netko me je čuo... Vratilo se u normalnu (manje-više...)... |
![]() |
![]() |
#504 |
Bill Gates
|
Jel imas MaxTV? |
![]() |
![]() |
#506 |
Bill Gates
|
Neznam onda, u zadnje vrijeme se dogada MaxTV korisnicima. |
![]() |
![]() |
#509 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imas fotoaparat (izmedju ostalih, manje atraktivnih ponuda), olympus. Mozes ga narucit dvadesetak dana prije nego ti ugovor uistinu i istekne. Ja sam bas prije par tjedana dobio jednog, dosa je za 5-6 dana. Samo nazovi SZK |
![]() |
![]() |
|
|