|
![]() |
#31 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Igre za dvoje
Recimo da trebam preporuke par dobrih i relativno jednostavnih igara za igrati na jednom kompu ili split sreenu (u najgorem slucaju moze lan). Starije novije nije bitno, dok god grafika nije prethistorijska. Ne igre za koje trebam uzeti godisnji, nego nesto "plug and play" principa, za opustanje i zafrkanciju tu i tamo. Pa preporučujte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
wormsiii boljeg od toga nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
LEGO Batman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Savjet za jednostavnu igru u dvoje na 2 komp!
Htio bi sa rođakom igrati neku igru koja nije zahtjevna za komp , nema puno opcija, jednostana brzo (odmah) se naući ,samo onak da je kratkoročno zabavna. Može bit pucačina (kao paintball) ili nešto sl. Ne bi nogomet ili utrke automobil. Igra se igra na 2 komp u istoj sobi. hVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
a jel se te igre mogu igrat umrezivsi 2 komp bez ikakvih spravica servera idt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
starcraft half life cisti jebena zabava znao sam to prati sa frendovima po 8 sati u komadu
![]() |
#43 | |
Registered User
|
Citiraj:
ima li za preporučit neka igra kao quake 3. imam je al ne mogu nikako spojit 2 računala s njom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
Ustvari ovo želim : -igra za lan za 2 igrača, svaki svoj komp -jednostavna pucačina između mene i opponenta sa različitim oružjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Igre za u dvoje/split screen
Pozdrav ljudi, imate neke savjete za dobre nezahtjevne igre za u dvoje koje bi se mogle igrati na laptopu? Znaci grafika u rangu HD3000, dual core procesori u lapu. Prva kategorija je na jednom lapu dvoje ljudi igra: Je li netko probao LEGO franšizu igrat u dvoje na PC-u (Star Wars ili Indiana Jones)? Druga kategorija je da ja mogu umrezit (LAN) drugi lap, pa se tako igrati, koje onda preporuke imate? Znaci, ne RTS i slicne zabave, jer je cura u pitanju ![]() Neke tucnjave, akcijske avanture, jednostavne trke ala legendarni Ignition? Znam da su konzole idealne za ovo, ali hebiga ![]() Hvala!
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
http://trackmaniaforever.com/ mojoj je to bilo zabavno, pogotovo singleplayer acrobatic mape ![]() doduse, nismo igrali splitscreen nego svako posebno i klali se radi stotinki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Buraz i nećak star warse i indianu perjaju a ja i žena bigfish igre igramo, najčešće traženje predmeta, proguglas expedition titanic i ostale nastavke, super igra. Ima takvih mnogo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Najbolje sto sam do sada igrao je na old-school Nintendu; Contra i Tenkovi ![]()
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kupi kontrolere i bacite Mario Kart 64 preko emulatora. Bolje/zabavnije/zaraznije od toga ne može. Ako dođe još ekipe, može se ekran podijeliti i na 4 dijela.
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hvala odgovornima na spajanju teme. Pretrazio sam bio zadnjih par stranica i nisam isao dalje u povijest ![]() I hvala na preporukama. U medjuvremenu sam probar Mortal Kombat 4 i Ignition (meni legendarna igrica) - i obje rade, samo sto je tesko igrat u dvoje istovremeno na jednoj tipkovnici. Ne toliko zbog ergonomije (lako se tipke konfiguriraju) nego iz totalno banalnog razloga - kompjuter ne hvata kad se odjednom 4 ili vise tipki stisnu. Mozete misliti kada i ja i druga osoba drzimo gas i pokusavamo skretat lijevo-desno a komp malo hvata komande malo ne ![]() Znaci, ili nabaviti nesto turn based ala Wormse ili kupiti kontrolere ili uzeti dodatnu USB tipkovnicu. Hvala svima!
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html evo odlicna stranica sa listom vecine igara sa coop-om...lipo sve pise kakve vrste multija ima svaka igra (split screen, lan internet itd), koliko igraca i slicne stvari. Uglaqvnom meni je dosta puta pomogla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Jel može neko pomoći oko gamepada u Lego Batmanu, mogu izabrati koja tipka da mi šta bude, ali ne mogu igrati sa gamepadom igru jer mi postavke ne upamti, tj. svaki put traži da izaberem tipke. Tko je imao problem bude znao!
![]() |
|
|