|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Software za džuboks
Frend mi ima nekakvu kantu od kompa, koju bi iskoristio za džuboks u nekakvoj organizaciji (nekakve mirovne grupe... bla, bla, nije bitno) E sad kako bih mogao, na primjer instalirati win2000, na njemu sve pozaključavati na jednom accountu, napraviti auto logon, i nekakvu aplikaciju za slusanje muzike i snimanje cd-a stavit da se automatski pokrece pri paljenju? Dakle, samo da ostane muzika i snimanje cd-a. Recimo, da li ima nekakav skin za winamp, foobar ili nesto slicno, sto bi moglo pomoci. Mislim da imate ideju sto zelim. Ima li prijedloga? Zahvaljujem. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ajd da ja probam ![]() Pokrenes gpedit.msc i disejblas sve kaj hoces ili jednostavno slozis da screensaver ima password. Za player naravno koristis foobar i to tako da ga nariktas da pocne playat cim se pokrene i to da nastavi od kud je stao. Slozis neki opaki shuffle i to je to. Imas plugin i za snimanje samo moras imati Neru instaliranog. Plugin radi tako da oznacis pjesme, desni klik na burn i to je to. Stavis foobar u startup i eto ga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
E sad, posto nisam vican oko zakljucavanja windowsa, mozes li to malo pojasniti ili reci gdje imam neki dobar guide na internetu. Dakle, posto foobar ima plugin za snimanje cd-a, kako napraviti da se na jednom accountu samo moze pokrenuti foobar i nista vise. Znaci, da korisnik ne moze nista drugo raditi osim muzike. Nesto poput onih secure desktopa za vip me corner. Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nisam bas upoznat s takvim programima. Pokreni gpedit.msc pa malo pogledaj. Mozes prakticki sve disejblirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|