|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sramota Hardwarecentar.com
Pozdrav dečkovi... Razer i ja ovo već duže vrijeme promatramo i ne možemo se načuditi. Reviewi su kopije sa Ananda i ostalih, tip uspoređuje matične po boji ploče i na tome im zamjera. Doslovce krade reviewe i vijesti te se na njih potpisuje... Ovo je stranica: www.hardwarecentar.com Bacite oko i na ovo: http://hardwarecentar.com/index.php/...eon-HD-4870-X2 http://hardwarecentar.com/index.php/...MD-Phenom-8650 Bacili smo im komentar... http://forum.hardwarecentar.com/inde...=451.0#msg2972 Nemam riječi ljudi... K tome ih hardveraj.hr, net.hr, croportal.hr i gaming.hr reklamiraju kao najbolje. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
gle, što više glupih foruma sa zvučnim imenima to manje kreleca na PCEu ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() ![]() Citat: Danas postoje svakakvi portali, za ovo, ono, međutim malo je onih koji sve informacije, ažurne, imaju na jednom mjestu. Radimo isključivo da, naše posjetitelje, informiramo o informatici u svijetu kroz brojne testove, vijesti, kolumne, korisničku podršku, bogati forum i druge razne načine(koji su još u planu). hahahahaha nađeno OVDJE Super se izrazio onaj mod. Svaka cast. Seriozitet na visokoj nozi. Tip je sigurno banan sa PCE i Bug-a pa napravio sam svoju stvar i još mu se diže na to. Forum je stvarno kopija Bug-ovog. Mislim da cu prijavit adminu pa da vidimo kolko ce dugo postojat ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Slažem se ipak. ![]() Mislio sam ih prijavit rocketthemesu, jer stvarno više ne mogu gledat onaj njihov template koji je postao default desecima ostalih stranica. Vidim ih već na svakoj stranici, a nitko nije ni platio za to. Takav piratluk mi se stvarno gadi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Na ovo sam se skrišio http://hardwarecentar.com/index.php/...ampage-Extreme |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Mislim da pretjerujete s ovime. Ovome ne bi trebalo biti mjesto ovdje na forumu ,a ako vam se ne svidja,izbjegavajte stranicu i gotovo. Po meni bi ovo trebalo lockat. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da nitko nije spržio malo MP3ca ili Divx film i onda hodao okolo i tvrdio da je to njegovo djelo, pa je to ipak malo druga stvar. I btw, kako vidim, nitko se na ovom forumu ne bavi nelegalnim stvarim, tako da.. |
![]() |
![]() |
#13 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Klasičan podvig jednog "tinejdžera" ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Može se i ova tema zatvoriti, ali morao sam je staviti budući da ga reklamiraju neke stranice o kojima sam imao visoko mišljenje. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
-------
|
Trudi se krasti. Recimo da ti za Raveline napišeš iznimno opsežan i stručan članak o elektronici danas i njezinom kretanju u sljedećih pet godina. Onda dođem ja, sve to kaj si napisal i potkrijepil svojim znanjem i iskustvom fino stavim na net, potpišem se i svima razglasim kak sam guru za elektronsku muziku. Dal bi i onda vrijedilo da se ja trudim, a ti si provel dane i noći sastavljajući kvalitetan članak. |
![]() |
![]() |
#17 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
takvu stranicu bi bilo fora haknuti ![]() haknuti, obrisati sve što su ukrali i kao početnu poruku napisati "Ova stranica je hakirana zbog krađe članaka, slika i jednostavno glupih recenzija"
#18 |
/
|
http://hardwarecentar.com/index.php/...ampage-Extreme http://www.msan.hr/itnews/default.as...articleId=3661 itd. ništa novo. takvih stranica sad ima mali milijun - joomla + forum + copy/paste. ne obazirem se na to. @McG dečko toga nije ni svjestan, niti će biti tak skoro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-------
|
Nema pojma koga ide, ali ako već "gradi karijeru" na ukrednim recenzijama, onda nek i snosi posljedice u slučaju da ga neko (ili njegove starce) od pokradenih tuži. |
![]() |
![]() |
#20 |
/
|
@Ice Man nema više tvog komentara na forumu ![]() ![]() zbog takvog odgovora i ponašanja bi ga trebalo pritisnuti ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ma to sve stoji ali nismo mi policija da to rješavamo.
Dečko se možda ugledao u Đapiča koji veli da se to tak radi ![]() Dati ću jedan primjer: Connect- sa pjesmom Samo je jedno http://www.youtube.com/watch?v=VBrGL...eature=related Konzum cijelo vrijeme vrtio tu pijesmu ![]() Dobro veli svebee --> Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#22 |
-------
|
Jasno da nismo policija i nije nam na kraj pameti da to rješavamo. Ali kad je već otvorena tema, onda bar da se dospomenemo i iznesemo svoje mišljenje. Kaj se tiče naših glazbenika, estrade i pokradenih strana - ako neko krade onda su to naši. Nije bitno dal se radi o Huljićevoj krađi hitova iz '70-ih ili o krađi južnjačkih hard-rock stvari novijeg datuma. Kod nas se na estradi krade sve, a kradu svi i od koga stignu. ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ma sve to na stranu ali najviše me šokiralo ponašanje i vrijeđanje moderatora na post ice demona, koji rijećnik,odmah vidiš o kome i ćemu se radi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 14.09.2008. u 22:03. |
![]() |
![]() |
#26 |
/
|
@dugixy1 a što si očekivao? ![]() ![]() @Ice Demon ovo za reklame, da nije to onaj sistem ja tebe reklamiram, ti mene reklamiraš? to najčešće viđam, a baš npr. hardveraj.hr jako briga kakav je Hardware Centar sajt, on ima reklamu na njega i to mu je (jedino) bitno. mislim takve slučajeve najčešće viđam ![]() p.s. *U sve cijene je uračunati PDV. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Ebate, pogledaj cijene... |
|
![]() |
![]() |
#28 |
/
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Šta si ti toliko grlat?Jel to ona šema napad je najbolja obrana pa skrećeš pozornost ![]() Toliko bljuvotina na jednom mjestu nisam vidio otkad sam prestao čitat pcplay.Klinac izdrkava na komponente koje nikad u životu nije vidio,a to i prolazi kod likova koji se tamo okupljaju sudeći po komentarima na njegove nazovi testove i isto tako izdrkavaju na to.Iako neznam baš da je pubertetlija u stanju tako održavat stranicu,mora netko bit iza toga.Theo Valich npr. ![]() Šta reći,šta se uzbuđuješ oko toga?Zaboli me kurac šta on piše i tko njega reklamira.Meni ni u džep ni iz njega. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|