PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sramota Hardwarecentar.com (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119532)

IcyTexx 14.09.2008. 20:42

Sramota Hardwarecentar.com

Pozdrav dečkovi...
Razer i ja ovo već duže vrijeme promatramo i ne možemo se načuditi.

Reviewi su kopije sa Ananda i ostalih, tip uspoređuje matične po boji ploče i na tome im zamjera. Doslovce krade reviewe i vijesti te se na njih potpisuje...

Ovo je stranica:
www.hardwarecentar.com

Bacite oko i na ovo:
http://hardwarecentar.com/index.php/...eon-HD-4870-X2
http://hardwarecentar.com/index.php/...MD-Phenom-8650

Bacili smo im komentar...
http://forum.hardwarecentar.com/inde...=451.0#msg2972

Nemam riječi ljudi...
K tome ih hardveraj.hr, net.hr, croportal.hr i gaming.hr reklamiraju kao najbolje.

:wtf2:

Buger 14.09.2008. 20:48

gle, što više glupih foruma sa zvučnim imenima to manje kreleca na PCEu :D

LUXX 14.09.2008. 20:53

:lol2::lol2:

Citat:

Danas postoje svakakvi portali, za ovo, ono, međutim malo je onih koji sve informacije, ažurne, imaju na jednom mjestu.

Radimo isključivo da, naše posjetitelje, informiramo o informatici u svijetu kroz brojne testove, vijesti, kolumne, korisničku podršku, bogati forum i druge razne načine(koji su još u planu).

hahahahaha

nađeno OVDJE

Super se izrazio onaj mod.
Svaka cast.
Seriozitet na visokoj nozi.
Tip je sigurno banan sa PCE i Bug-a pa napravio sam svoju stvar i još mu se diže na to.
Forum je stvarno kopija Bug-ovog.
Mislim da cu prijavit adminu pa da vidimo kolko ce dugo postojat :D

BladeRunner 14.09.2008. 20:57

Na Anandtechu su grafovi u flashu, on ih slika i napiše Hardware centar hahahahah

Kraljevski.

IcyTexx 14.09.2008. 20:58

Citiraj:

Autor Buger (Post 1137530)
gle, što više glupih foruma sa zvučnim imenima to manje kreleca na PCEu :D

Slažem se ipak. :D

Citiraj:

Autor LUXX (Post 1137535)
:lol2::lol2:
Mislim da cu prijavit adminu pa da vidimo kolko ce dugo postojat :D

Mislio sam ih prijavit rocketthemesu, jer stvarno više ne mogu gledat onaj njihov template koji je postao default desecima ostalih stranica. Vidim ih već na svakoj stranici, a nitko nije ni platio za to. Takav piratluk mi se stvarno gadi.

IcyTexx 14.09.2008. 21:01

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1137541)
Na Anandtechu su grafovi u flashu, on ih slika i napiša Hardware centar hahahahah

Kraljevski.

UMRIJET ĆU:
Citiraj:

Napomena:
Autori Hardware centra u potpunosti pišu vlastite članke, te tako svi članci pripadaju isključivo Hardware centru.

LUXX 14.09.2008. 21:02

Copyright by copymashine :lol2:

McG 14.09.2008. 21:04

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1137544)
Mislio sam ih prijavit rocketthemesu...

Ako ti se da, fino svim pokradenim recenzentima skreni pažnju da ovi kradu sve do čega se dokopaju.
Spomeni krađu intelektulanog vlasništva i daj ljudima linkove na sve ove "recenzije" i voljno.
Nekome bude garant privuklo pozornost.

sipe 14.09.2008. 21:04

Na ovo sam se skrišio
http://hardwarecentar.com/index.php/...ampage-Extreme

spawn 14.09.2008. 21:06

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1137544)
Slažem se ipak. :D

Mislio sam ih prijavit rocketthemesu, jer stvarno više ne mogu gledat onaj njihov template koji je postao default desecima ostalih stranica. Vidim ih već na svakoj stranici, a nitko nije ni platio za to. Takav piratluk mi se stvarno gadi.

Vjerojatno nisi nikad sprzio neki cd, ili skinuo nesto s neta nelegalno ili , ili ,ili .
Mislim da pretjerujete s ovime. Ovome ne bi trebalo biti mjesto ovdje na forumu ,a ako vam se ne svidja,izbjegavajte stranicu i gotovo. Po meni bi ovo trebalo lockat.

LUXX 14.09.2008. 21:06

Recenzent Mario Novak. :lol2::lol2::lol2::lol2:
Trolcic koji je banan sa BUG-a.
Klinac neznam tocno 13 ili 14 godina.
HAHAHAHAHA

BladeRunner 14.09.2008. 21:09

Mislim da nitko nije spržio malo MP3ca ili Divx film i onda hodao okolo i tvrdio da je to njegovo djelo, pa je to ipak malo druga stvar.
I btw, kako vidim, nitko se na ovom forumu ne bavi nelegalnim stvarim, tako da..

svebee 14.09.2008. 21:11

Klasičan podvig jednog "tinejdžera" :)

IcyTexx 14.09.2008. 21:15

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1137557)
Vjerojatno nisi nikad sprzio neki cd, ili skinuo nesto s neta nelegalno ili , ili ,ili .
Mislim da pretjerujete s ovime. Ovome ne bi trebalo biti mjesto ovdje na forumu ,a ako vam se ne svidja,izbjegavajte stranicu i gotovo. Po meni bi ovo trebalo lockat.

Mislio sam na web online piratluk... Jel vidiš da on to svima pokazuje i govori da je njegovim rukama spravljeno.
Može se i ova tema zatvoriti, ali morao sam je staviti budući da ga reklamiraju neke stranice o kojima sam imao visoko mišljenje.

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1137561)
Mislim da nitko nije spržio malo MP3ca ili Divx film i onda hodao okolo i tvrdio da je to njegovo djelo, pa je to ipak malo druga stvar.
I btw, kako vidim, nitko se na ovom forumu ne bavi nelegalnim stvarim, tako da..

MIK 14.09.2008. 21:28

A kaj sad dečko se trudi, bolje to nego da se drogira.
Ako je stranica ilegalna zakaj linkaš a ako nije ćemu sve to:fiju:

McG 14.09.2008. 21:32

Trudi se krasti. Recimo da ti za Raveline napišeš iznimno opsežan i stručan članak o elektronici danas i njezinom kretanju u sljedećih pet godina. Onda dođem ja, sve to kaj si napisal i potkrijepil svojim znanjem i iskustvom fino stavim na net, potpišem se i svima razglasim kak sam guru za elektronsku muziku. Dal bi i onda vrijedilo da se ja trudim, a ti si provel dane i noći sastavljajući kvalitetan članak.

Big Guy 14.09.2008. 21:36

takvu stranicu bi bilo fora haknuti :D

haknuti, obrisati sve što su ukrali i kao početnu poruku napisati

"Ova stranica je hakirana zbog krađe članaka, slika i jednostavno glupih recenzija"

svebee 14.09.2008. 21:36

http://hardwarecentar.com/index.php/...ampage-Extreme
http://www.msan.hr/itnews/default.as...articleId=3661

itd. ništa novo. takvih stranica sad ima mali milijun - joomla + forum + copy/paste. ne obazirem se na to.

@McG
dečko toga nije ni svjestan, niti će biti tak skoro :) tužiti ili ne..ide li to njega ili njegove roditelje? :stoopid:

McG 14.09.2008. 21:39

Nema pojma koga ide, ali ako već "gradi karijeru" na ukrednim recenzijama, onda nek i snosi posljedice u slučaju da ga neko (ili njegove starce) od pokradenih tuži.

svebee 14.09.2008. 21:42

@Ice Man
nema više tvog komentara na forumu :D :)

zbog takvog odgovora i ponašanja bi ga trebalo pritisnuti :) ali ako netko sl. radi - upozori ga se..te ovaj shvati (a neznam dal će to ikoji 12/13/14 godišnjak shvatiti ako je sav u tome) kaj izvodi onda nek se "upristoji" i sve ok.

MIK 14.09.2008. 21:43

Ma to sve stoji ali nismo mi policija da to rješavamo.

Dečko se možda ugledao u Đapiča koji veli da se to tak radi:D

Dati ću jedan primjer: Connect- sa pjesmom Samo je jedno

http://www.youtube.com/watch?v=VBrGL...eature=related
Konzum cijelo vrijeme vrtio tu pijesmu:fiju:

Dobro veli svebee -->
Citiraj:

itd. ništa novo. takvih stranica sad ima mali milijun - joomla + forum + copy/paste. ne obazirem se na to.

McG 14.09.2008. 21:48

Jasno da nismo policija i nije nam na kraj pameti da to rješavamo. Ali kad je već otvorena tema, onda bar da se dospomenemo i iznesemo svoje mišljenje. Kaj se tiče naših glazbenika, estrade i pokradenih strana - ako neko krade onda su to naši. Nije bitno dal se radi o Huljićevoj krađi hitova iz '70-ih ili o krađi južnjačkih hard-rock stvari novijeg datuma. Kod nas se na estradi krade sve, a kradu svi i od koga stignu.:) Pa se na temelju toga dijele Porini i ide se na Dore, a zapravo imamo samo šačicu istinskih glazbenika koji na temelju svojeg talenta i(ili) školovanja stvaraju muziku. Ostalo je sve puno zvijezdica iz raznih TV emisija koje nakon dva tjedna padaju u zaborav, pa kupe Peugeot 206 i pesa minijaturnih dimenzija da im bude bolje u životu.

dugixy1 14.09.2008. 21:52

ma sve to na stranu ali najviše me šokiralo ponašanje i vrijeđanje moderatora na post ice demona, koji rijećnik,odmah vidiš o kome i ćemu se radi:nono:

tech 14.09.2008. 21:53

Evo posla za lokalne trolove:D...(NHF)
Katastrofa je sajt, dizajn izgleda kao da je u paintu crtan a i ovaj templejt od joomle mi se gadi...A tek članci...

IcyTexx 14.09.2008. 21:55

Jel neko slikao ono kaj sam stavil?

Takav komentar sam točno i tražio, da se vidi kakvi su.

svebee 14.09.2008. 22:04

@dugixy1
a što si očekivao? :D ;)

@Ice Demon
ovo za reklame, da nije to onaj sistem ja tebe reklamiram, ti mene reklamiraš? to najčešće viđam, a baš npr. hardveraj.hr jako briga kakav je Hardware Centar sajt, on ima reklamu na njega i to mu je (jedino) bitno. mislim takve slučajeve najčešće viđam :)

p.s. *U sve cijene je uračunati PDV.

IcyTexx 14.09.2008. 22:28

Citiraj:

Autor svebee (Post 1137633)
@dugixy1
a što si očekivao? :D ;)

@Ice Demon
ovo za reklame, da nije to onaj sistem ja tebe reklamiram, ti mene reklamiraš? to najčešće viđam, a baš npr. hardveraj.hr jako briga kakav je Hardware Centar sajt, on ima reklamu na njega i to mu je (jedino) bitno. mislim takve slučajeve najčešće viđam :)

p.s. *U sve cijene je uračunati PDV.

Jesi ti na njihovom sajtu vidio itijednu reklamu prema van?

EDIT:
Ebate, pogledaj cijene...

svebee 14.09.2008. 22:51

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1137660)
Jesi ti na njihovom sajtu vidio itijednu reklamu prema van?

pa baš gledam, zato sam i pitao "da nije to...?" neznam, mislim briga me za net.hr i kompaniju, ali hardveraj.hr me malo začudio :nono:

žile 14.09.2008. 22:52

Šta si ti toliko grlat?Jel to ona šema napad je najbolja obrana pa skrećeš pozornost :D
Toliko bljuvotina na jednom mjestu nisam vidio otkad sam prestao čitat pcplay.Klinac izdrkava na komponente koje nikad u životu nije vidio,a to i prolazi kod likova koji se tamo okupljaju sudeći po komentarima na njegove nazovi testove i isto tako izdrkavaju na to.Iako neznam baš da je pubertetlija u stanju tako održavat stranicu,mora netko bit iza toga.Theo Valich npr. :D
Šta reći,šta se uzbuđuješ oko toga?Zaboli me kurac šta on piše i tko njega reklamira.Meni ni u džep ni iz njega.

IcyTexx 14.09.2008. 23:27

Citiraj:

Autor žile (Post 1137682)
Šta si ti toliko grlat?Jel to ona šema napad je najbolja obrana pa skrećeš pozornost :D
Toliko bljuvotina na jednom mjestu nisam vidio otkad sam prestao čitat pcplay.Klinac izdrkava na komponente koje nikad u životu nije vidio,a to i prolazi kod likova koji se tamo okupljaju sudeći po komentarima na njegove nazovi testove i isto tako izdrkavaju na to.Iako neznam baš da je pubertetlija u stanju tako održavat stranicu,mora netko bit iza toga.Theo Valich npr. :D
Šta reći,šta se uzbuđuješ oko toga?Zaboli me kurac šta on piše i tko njega reklamira.Meni ni u džep ni iz njega.

Ne uzbuđujem se, nego me je samo zgrozilo...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02.