Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.09.2008., 00:14   #91
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Haha, bolje i to nego da nas boli u guzici
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 00:38   #92
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
E da, tako je to kad nema Kranjčara.
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 00:54   #93
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Sudac koma, od crvenog do ne suđenja opasne igre Srne, i ostalih pizdarija...
Englezi, neka nova momčad, jako dobro igrali.
Onaj klinac je lud ko šiba.
A sad kad su nas pokosili vrijeme je da se vratimo staroj igri i da svakog "respektiramo" Engleze ovaj put nismo, i to je to...

EDIT: Baš mi se diže živac kad se sere po igračima, prvo davnih dana za Oliča kak ne zna sa loptom osim trčat a onda kasnije dobiva največi pljesak... Kranjčar isto, kao ne trči a daleko od toga da je loš i da ne trči. Samo čekam da svi počnu srat po Šimuniću kak uvijek skrivi penal, ili neki slobodnjak ili ga isključe...

Od svih klubova u hr jedino što mi je drago je repka, volim ih gledat, imaju potencijala, uskoro će nam se vratit dudu, nadam se bolji nego prije.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 00:55   #94
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
@Michel - Lijepo sročeno, samo nema šanse da na SP2k10 pobijedimo Njemce, oni si to neće dozvoliti...
@Stuc - I dobro je što nemamo kranjčara, jer bi bili još sporiji.. Onak, on trči ko mrtva deva... Lako u engleskoj kad drugih 9 istriči ono što on ne trči...

Humanitarna akcija za kranjčara: "Dajmo da trči - nikad nije trčao"
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 01:24   #95
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

EDIT: Baš mi se diže živac kad se sere po igračima, prvo davnih dana za Oliča kak ne zna sa loptom osim trčat a onda kasnije dobiva največi pljesak... Kranjčar isto, kao ne trči a daleko od toga da je loš i da ne trči. Samo čekam da svi počnu srat po Šimuniću kak uvijek skrivi penal, ili neki slobodnjak ili ga isključe...

pa s razlogom se pljuvalo olića i debelog kad su bili za k***. šta bi trebao pljeskati oliću zato što se zabio u golaut, ili debelom što je tražio izmjenu nakon 15-20 minuta. to su danas sasvim drugi igrači, i zaslužuju pljesak, prije ga nisu zaslužili.

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 01:45   #96
joco7
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
katastrofa igra
joco7 je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 01:53   #97
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
@Michel - Lijepo sročeno, samo nema šanse da na SP2k10 pobijedimo Njemce, oni si to neće dozvoliti...
@Stuc - I dobro je što nemamo kranjčara, jer bi bili još sporiji.. Onak, on trči ko mrtva deva... Lako u engleskoj kad drugih 9 istriči ono što on ne trči...

Humanitarna akcija za kranjčara: "Dajmo da trči - nikad nije trčao"
Da da da ...truć truć buć...

Kitu bi on bio najbolji igrač portsmoutha da svi za njega trče, daj ne trkeljaj.

A najjače su mi hvale o postotku točnih pasova modrića, pa lik većinu baluna s centra vraća u obranu. to su ti točni pasovi. Odlično.
BladeRunner je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 02:15   #98
Valg
Guest
Moj komp

Ma najbolji igrač i engleske lige.... NOT!

Najsretniji sam kad ne igra za repku...

Rekli su "To je novi Boban, novi Prosinečki..." -> to se zove samom sebi staviti govna u usta... Nikad neće biti ni blizu Bobanu/Prosinečkom, jer u tom liku nema ni malo srca, ni malo borbenosti, ni žara da igra za repku... Ne igra srcem, igra novčanikom... A dok god je tako, mi nećemo napraviti ništa... Što misliš zašto su nas jadni turci dobili? Jesu li bolji? Nisu! Al su bili srčaniji, stislu su šule i igrali dok ne ostanu bez pluća... To nama treba, da se potrgaš na terenu, a ne nakon 15 minuta zamjena, pa mu je vruće, pa ima temperaturu, pa je žedan... Boban je na SP-u 98 igrao sve utakmice sa ozlijedama, i jel igrao sve utakmice? Je... Ovaj današnji nogomet je preseravanje... Čast iznimkama, al nitko više ne igra radi nogometa...Svima treba stavit plaću 1000€ mjesečno, i da vidimo tko će još igrati nogomet - samo srčani igrači, a ovi drugi će sa dosadašnjim zarađenim novcem pootvarati poduzeća da bi se još više obogatili... Užas je moja furka...
Staro 11.09.2008., 02:18   #99
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova

Kitu bi on bio najbolji igrač portsmoutha da svi za njega trče, daj ne trkeljaj.

A najjače su mi hvale o postotku točnih pasova modrića, pa lik većinu baluna s centra vraća u obranu. to su ti točni pasovi. Odlično.
Nisi se baš okomio na nekog igraća koji je obično u igri...

Svi mi znamo da se Modrić probio u svijet, super igrom, i loptama s očima..a to što su ga trojca stiskala cim dodje na metar od lopte, to je druga prića...

Lako je sjedit u fotelji i sprdat se, da si igrao znao bi...

Što volim take, ispale nesto pa kud puklo da puklo...
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 05:56   #100
bezbrizan
Premium

bezbrizan's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Pletikosa nek ide prodavat pome na pijacu. U Rusiji mu uredno od 3-5 komada uvaljuju po utakmici.
bezbrizan je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 12:34   #101
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

@citizen

uredu je ne voljeti nogomet, ali onda ne ideš pametovati o nečemu o čemu znaš jako malo ili ništa. post ti je u stilu indexa, kad dobijemo dižu u nebesa, kad popušimo pljuju...

za ovu medijsku strku oko utakmice s engleskom nisu krivi ni igrači a još manje bilić. krivi si jedino naši polupismeni mediji, koji već duže vrijeme pumpaju atmosferu. slično kao što su najavili sukob zagrebačkih i spartinih huligana istog trena kad se saznao dinamov protivnik.

"i s njima i bez njih, nula smo" ne kolega, nismo nula. jbg. krivo postavljena igra, te nekoliko bizarnih situacija su nas ubile u pojam i i grači se nisu uspjeli vratiti u utakmicu. btw. si primjetio engleski "bunker" u prvom poluvremenu. pa to mi je bilo draže vidjeti od pobjede na otoku i izbacivanja engleza s prvenstva. a ti kažeš da smo nula...

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 13:08   #102
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Isto smo tako odigrali sa Nizozemcima koji su nas ubili pa sta sad , nije smak svijeta . Istina da ce nas boliti ovo dugo jer su nas doslovno pregazili kod kuce , neosvojive kuce ali sta je tu je idemo dalje pametnije i to je to. Jos malo pa se dudu vraca taman ce biti u top formi kad budemo igrali kod Engleza i onda cemo mi njih potopiti. Druga stvar otkinuti ce njima netko bodove 100% i onda ce spusiti od nas i opet ce sjediti kod kuce
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 13:15   #103
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Odigrali lose , ali i sve drugo je juce bilo protiv nas , sami smo si krivi i izgubili bi u svakom slucaju zbog prepotentnosti koju smo pokazali zadnjih dana u medijima , ali i neki drugi su tome doprinjeli ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 13:17   #104
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Da, bila je to loše postavljena igra.

Bilo je dobro dok nismo dobili onaj glupi gol. Englezi su imali više loptu u nogama,ali mi smo bili konkretniji. Nakon gola se igra raspala i nismo se mogli vratiti. Kolko god Kovač nije trebao dobiti crvendaća, sumnjam da bi dobili tekmu i da nije bio isključen. Jednostavno nismo mogli odgovoriti na igru Engleza.

Bilić nema dovoljno iskustva za ovakve utakmice. Ovdje se na neki način ponovila Turska, kojoj smo na Euru trebali utrpati nekoliko komada, a na kraju smo ispali na penale. Imamo jedan sistem igre koji se ne mijenja kad te protivnik stisne, ili ti nađe slabu točku. Moramo imati alternativu.

Walcott je nakon gola ''poludio'', trebalo je odmah reagirati i uštopati ga. Pranjić ne može dovoljno kvalitetno igrati obranu na ovakvom igraču i tu je Bilić trebao reagirati odmah na poluvremenu. Nakon gola Walcott je još 3-4 puta izvozao Pranjića do poluvremena i bilo je jasno kako će se priča dalje odvijati. Tri gola su skuhali po toj strani.

Isto tako nemamo rješenja kad protivnik zatvori Modrića. Ne smije nam samo o njemu ovisiti igra. A Rakitić je jučer potpuno podbacio. Pletikosa pak već dugo nije obranio ništa...

Očito je da nema ni uvježbanih varijanti za igrača manje jer smo se preloše raspali nakon kartona.

No s druge strane, bilo je pitanje vremena kad će Englezi proigrati. Već nekoliko godina igraju ispod svake razine, Capello je očito našao recept.

Dobri smo i možemo na SP, nije kraj svijeta, ali bit će jako teško. Nadam se da će nas ova utakmica spustiti na zemlju.
Mislim da na kraju neće presuditi naše međusobne utakmice s Engleskom, već rezultati s bliskog istoka. Guibit će se bodovi u Ukrajini, Bjelorusiji, pa i Kazahstanu...
Staro 11.09.2008., 13:30   #105
BeroVK
Banned
Moj komp

Bio sam na utakmici i stvarno je lose, poslije dva gola nije mi se vise ni dalo gledat,
Stvarno katastrofa
BeroVK je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 13:33   #106
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Čemu trošit riječi ovako ovdje... Svi znamo da je budućnost, ponavljanje povjesti...
Staro 11.09.2008., 13:43   #107
DjedMraz
Chile
Moj komp

DjedMraz's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Bilić nema dovoljno iskustva za ovakve utakmice.
Ja bi prije rekao da je Capello uradio pravi potez u pravo vrijeme
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 13:48   #108
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Isuse...

Mislim ovo je fakat za otegnut papke, popušili su utakmicu i gotovo, kaj se tu ima dalje za reć? Nije prvi ni zadnji put da se izgubi...

Englezi su bili bolji i gotovo, posve nebitno je dal je njihov trener bolje postavio repku, dal su igrači bili više raspoloženi, dal su naši bančili po narodnjačkim klubovima do 3 ujutro ili nešto 10 izgubili i kaj sad, trebaju se koncentrirati na iduću utakmicu i na to da je dobiju i to kaj se razglaba 2tj o tome kaj nije štmalo neće ništa promjenit - to je posao izbornika da zna i da popravi za idući susret...

A što se idiota kojima je to "izlika" za nered i tučnjavu po gradu ja bi svakom dao 6mj rada za opće dobro od 4 sata dnevno i to bi mi u narančastim kombinezonima sa natpisom "ja sam huligan" na leđima išli po gradu i skupljali ćikove i meli pločnike ili 2g rešta bez mogućnosti uvjetnog ako neće radit...
Staro 11.09.2008., 13:53   #109
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor DjedMraz Pregled postova
Ja bi prije rekao da je Capello uradio pravi potez u pravo vrijeme
Eh, to je iskustvo
Bilić nije napravio prave poteze u toku utakmice, i nije ih napravio odmah. Trebao je napraviti korekcije i zamjene odmah na poluvremenu, i trebao je smiriti neke igrače koji su bili nervozni (Šimunića pogotovo - mogao je on dobiti crveni još u prvom poluvremenu).

Da je Capello vodio nas protiv Turske kladim se da bi se nakon našeg gola svi valjali po zemlji nakon svakog starta sve dok sudac ne odsvira kraj.

Ne kažem da je Bilić loš izbornik, štoviše on je vrlo dobar izbornik, ali neporecivo je da mu fali iskustva.

I još nešto. Mogli ste jučer vidjeti Capella. Mrtav hladan nakon svakog gola njegove momčadi. I nije to bila gluma nego ozbiljnost i koncentracija u svakom trenutku. Bilić je veliki emotivac, ali morat će naučiti kontrolirati emocije.

@yedwy, ne vidim zašto ne bismo smjeli komentirati tekmu i dati svoja mišljenja?

što se huligana tiče, slažem se. Batina je izašla iz raja
Staro 11.09.2008., 14:16   #110
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:

Naravno da je Kranjčar zvijer od igrača, pa bio je u Ajduka!
Naravno da je Modrić panj od igrača, pa bio je u Dinamu!

Jedino mi nije jasno kako uspjevaš preboljeti gol Manđe dok je Kale kao barem 5 puta bolji igrač ostao doma.
Staro 11.09.2008., 14:28   #111
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
I još nešto. Mogli ste jučer vidjeti Capella. Mrtav hladan nakon svakog gola njegove momčadi. I nije to bila gluma nego ozbiljnost i koncentracija u svakom trenutku. Bilić je veliki emotivac, ali morat će naučiti kontrolirati emocije.
Zašto, meni je super da je trener takav, da uživa sa svojom momčadi kad zabijaju, kao da im je 12 igrač.
Tko zna možda bi i don fabio tak skakao da nije bilo 1001 engleska kamera koja je pratila svaku dlaku na njegovom licu za vrijeme tekme...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 15:03   #112
srle
Premium
Moj komp

srle's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
. Jos malo pa se dudu vraca taman ce biti u top formi kad budemo igrali kod Engleza i onda cemo mi njih potopiti.
dudu nikad nece biti onaj stari, bit ce odlican ali onako odlican tesko
Staro 11.09.2008., 15:51   #113
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Eh, to je iskustvo
Bilić nije napravio prave poteze u toku utakmice, i nije ih napravio odmah. Trebao je napraviti korekcije i zamjene odmah na poluvremenu, i trebao je smiriti neke igrače koji su bili nervozni (Šimunića pogotovo - mogao je on dobiti crveni još u prvom poluvremenu).
.................
Ne kažem da je Bilić loš izbornik, štoviše on je vrlo dobar izbornik, ali neporecivo je da mu fali iskustva.
..............
pretpostavljam da ti onda imas vise iskustva od njega kad imas rjesenja za sve njegove pogreske?
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 02:33   #114
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

ma evo svi su krivi ,Bilic,igraci , hns,moja baba, susjed ,onaj pas koji je pisao na uglu zgradev odmah do maksimira itd.
Samo jedno cu rec. Pobjedila nas je nasa psiha. To je dokazano golom Mandzukica. Poslije prvog gola pa sve do tog gola nismo igrali nista ,uopce zero ,nada. Jedna nasa akcija,vidi gola hebote. Da smo igrali vise na taj nacin,zabili bi jos par .Ali mi smo takvi,jedan gol dobijemo , i odmah moral padne,i nemamo volje. Nema polufinala bez volje.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 11:50   #115
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova

Jedino mi nije jasno kako uspjevaš preboljeti gol Manđe dok je Kale kao barem 5 puta bolji igrač ostao doma.
Ma boli mene kita i za ajduka i za dinama, podjednako su mi odbojni. Samo govorim da malo objektivno pogledate, al ako nećete, vaš problem..
Bježim s ove teme...
BladeRunner je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 13:54   #116
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pobjedila nas je nasa psiha. To je dokazano golom Mandzukica. Poslije prvog gola pa sve do tog gola nismo igrali nista ,uopce zero ,nada. Jedna nasa akcija,vidi gola hebote.
A i taj je gol, ako ćemo bit objektivni, neregularan . Visoka noga Srne ili ko' je već to bio. Začudio sam se što je Mandžukić uspio to zabit. Jad i čemer od utakmice + Bilićevo neefikasno ublažavanje posljedica + još što su nama Englezi utrpali 4 kom., a Andori samo 2 . Naprijed Hrvatska .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 16:27   #117
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
A i taj je gol, ako ćemo bit objektivni, neregularan . Visoka noga Srne ili ko' je već to bio. Začudio sam se što je Mandžukić uspio to zabit. Jad i čemer od utakmice + Bilićevo neefikasno ublažavanje posljedica + još što su nama Englezi utrpali 4 kom., a Andori samo 2 . Naprijed Hrvatska .
sve to stoji ali to je jos uvijek jedna tekma, i svi su skuzili ono sto objektivni ljudi govore vec dugo. Za velike stvari moras imati pobjednicku mentalitet,to nijr bahatost,vec oprez,ne pasti u bed kad gubis,nego tada pojacati ritam igre,a ne braniti rezultat 2:0 (u kojem gubis) i izgubit volju za igrom. Moras biti i kvalitetan ali bez pobjednickog menatliteta nema dostignuca. primjer je Turska. Da imaju jako kvalitetne igrace,pa gdje bi im bio kraj????
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 20:29   #118
Valg
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova

Citiraj:
Ma boli mene kita i za ajduka i za dinama, podjednako su mi odbojni. Samo govorim da malo objektivno pogledate, al ako nećete, vaš problem..
Bježim s ove teme...
Zato ja i navijam za Zagreb iz Zaprešića i Segestu... Domaće je domaće...
Staro 10.10.2008., 00:28   #119
Buger
Premium
Moj komp

i što je sada na kraju sa prijenosom (Hrvatska-Ukrajina)?

hoće li se moći gledati negdje? internet, satelit?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 00:42   #120
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Vrlo vjerovatno kita, jer nece niti u Ukrajini biti prijenosa, kako se cini. Tko zeli gledat, nek plati kartu Njihov NS se ne voli s agencijom koja radi prijenose za euroviziju i svi se spajaju na kisik lagano.
Dizel je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na