|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Dakle u utikacu imam onaj splitter koji djeli na 2. U njemu mi je bio spojen televizor prije i sad kad sam spojio jedan komp, na ekranu od televizora su mi se počele pojavljivat neke cudne bijele vodoravne(otprilike valovite /\/\/\ ![]() Jel zna neko zašto je to i jel mogu to kak popravit i kak?(i monitor i televizor su crt) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjerojatno CRT interferencijama smeta CRT-u, pokusaj promijeniti refresh rate na kompjuterskom monitoru ili ih malo odmaknuti (ako su blizu).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj izvaditi utikac od televizora iz uticnice, zarotirati je za 180 stupnjeva, pa onda ustekati ponovno.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Kolko bi se otprilike moglo spojit na 1 uticnicu. Imam jednu na kojoj je vec spojen jedan drugi komp(isto sa crt-om) te linija, pa ako jos spojim ovaj komp(takoder sa crtom) bojim se da bio mogao preopteretiti taj socket. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nećeš, nisu to neki potrošači... Ja kod sebe na jedan produžni imam spojena dva stolna kompa, jedan LCD monitor, liniju, dva printera, skener, LCD TV i još se ponekad nađe treći stolni komp ili notebook.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Prebaci TV na drugu utičnicu/sobu ili tak neš pa vidi. Možda ti je TV već pred smrt... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne znam koliko velik televizor imaš, ali meni je burazov telkač (72 cm) udaljen od mene 3m + zid kada god bi ga upalio napravio takve crte. Probaj s udaljavanjem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|