![]() |
Spajanje televizora/kompa na isti utikac :o
Dakle u utikacu imam onaj splitter koji djeli na 2.
U njemu mi je bio spojen televizor prije i sad kad sam spojio jedan komp, na ekranu od televizora su mi se počele pojavljivat neke cudne bijele vodoravne(otprilike valovite /\/\/\ :D)crte. Jel zna neko zašto je to i jel mogu to kak popravit i kak?(i monitor i televizor su crt) :fala: |
Vjerojatno CRT interferencijama smeta CRT-u, pokusaj promijeniti refresh rate na kompjuterskom monitoru ili ih malo odmaknuti (ako su blizu).
|
Ustvari crte su vise ovak ////////// samo kaj su točkice
Probao sam mjenjat refresh rate na monitoru i ništa. Inace udaljeni su i vise od 5 metara. Ima jos ko kakvu ideju? :( |
Nemoj spajati na istu utičnicu, nemoj "krpati" osigurače...
|
Probaj izvaditi utikac od televizora iz uticnice, zarotirati je za 180 stupnjeva, pa onda ustekati ponovno.
|
Citiraj:
Kolko bi se otprilike moglo spojit na 1 uticnicu. Imam jednu na kojoj je vec spojen jedan drugi komp(isto sa crt-om) te linija, pa ako jos spojim ovaj komp(takoder sa crtom) bojim se da bio mogao preopteretiti taj socket. |
Ma nećeš, nisu to neki potrošači... Ja kod sebe na jedan produžni imam spojena dva stolna kompa, jedan LCD monitor, liniju, dva printera, skener, LCD TV i još se ponekad nađe treći stolni komp ili notebook.
|
Ja imam u zagrebu sve na jednoj letvi spojeno i nema problema, kako reče SU neka interferencija je u pitanju kod tebe...
|
Citiraj:
Prebaci TV na drugu utičnicu/sobu ili tak neš pa vidi. Možda ti je TV već pred smrt... |
Citiraj:
|
Hvala na savjetima, probat cu sve na jedan produzni tj.2, pa ako sve crkne saljem domy-u račun. xD
:) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |