|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Svašta nešta...
http://forum.pcekspert.com/showpost....83&postcount=1 Poniknut ovim postom gore, zamislio sam se, i s obzirom na današnji ceijene, pomisliom zašto ne... Hajmo čovjeku složiti nešto za 1200kn, nešto što se isplati... CPU:4000+ X2 Brisbane RAM:1GB DDR2 MBO:ECS 6100SM-M HDD:160GB Hitachi OPTIKA:OPTIARC DVD-/+RDL/RW RAM Kućište+500W napajanje Ukupno: 1286kn 86kn više nego predviđeno, ali zato je ipak bolji 4000+ brisbane nego jednojezgreni sempron... Evo, valjda će čovjek baciti oku na ovu temu... Zadnje izmijenjeno od: Valg. 12.09.2008. u 04:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovo je čak i mene zainteresiralo.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Integruša se onesposobi u biosu,nemožeš to izvadit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ![]() Uglavnom, može se staviti druga grafa, na to je i ciljano... Konp se s vremenom može nadograditi novim procesorom, grafom, ramom, a za storage i optiku da ne govorim, to se podrazumjeva... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ne, nisi corav Citiraj:
![]() a sad on topic: nebi bilo bolje sloziti neku konfu s atijevim chipsetom koji ima integrusu? ipak ako se covijek kasnije odluci za kupovinu nove grafe, integrusa mu moze raditi u hybrid cf ![]() neznam kako se cijene krecu, al ipak, samo pitam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Pa i nVidia daje hybrida SLI! ![]() Ma mogao sam i to, ali je puno skuplje riješenje... Al ovo je minimalan minimalac (za sada), a kako se cijene budu mijenjale, tako će i konfa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa kad vec nisi to covjeku napisao u temu, mogao si barem link ostavit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Znam da je krivi chipset, jer je i skuplji od ove ploče... :P A u ostalom, ne treba mu, jer ako nakon nekog vremena odluči nadogradnju sa novom 58XX ili 3XX serijom grafi, neće mu uopće biti bitan taj hybrid... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
E jebaji ga, ja već našao nešto za 1300kn, a malo i lošije... AMD-ov jednojezgreni 3800+ s matičnom na sličnu foru i gigom RAM-a. Mogu bit zadovoljan, nisam ni puno popušio ![]() Hvala za trud. Pratiti ću ovaj forum, i čujemo se oko Božića kad budem novu grafičku ubadao. Živili! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
:lol2:
![]() PHP kod:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
:lol2:
![]() |
PHP kod:
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Možda trenutno best buy za nadogradnja grafičkog procesora: 3850HD Gainward |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Osobni opis - pitaj me
|
gainward, i to po cijeni club3d-a iz hg-a. ali ipak, trebalo bi pricekati 4670 da dode kod nas, i usporediti ju sa 3850. mislim da ce biti tu negdje, ali cijena definitivno na strani 4670, pogotovo nakon par mjeseci. plus manje grijanje i manja potrosnja takoder. kasno se sjetio gainward sa 3000 serijom, prekasno.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Ma ima gainwared svoju 3850 golden seriju, ali je preskupa, a ovo je za sad super što se tiče nove kupnje, dok 4650/4670 ne dođu, pitaj boga dali će ovo pasti ispod 500kn... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|