![]() |
Svašta nešta...
http://forum.pcekspert.com/showpost....83&postcount=1
Poniknut ovim postom gore, zamislio sam se, i s obzirom na današnji ceijene, pomisliom zašto ne... Hajmo čovjeku složiti nešto za 1200kn, nešto što se isplati... CPU:4000+ X2 Brisbane RAM:1GB DDR2 MBO:ECS 6100SM-M HDD:160GB Hitachi OPTIKA:OPTIARC DVD-/+RDL/RW RAM Kućište+500W napajanje Ukupno: 1286kn 86kn više nego predviđeno, ali zato je ipak bolji 4000+ brisbane nego jednojezgreni sempron... Evo, valjda će čovjek baciti oku na ovu temu... |
Ovo je čak i mene zainteresiralo.. :)
|
Il sam ja corav ili tu fali gravni dio...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Integrirana se nemoze vaditi ali mozes slobodno staviti drugu graficku u slot,jer je ova ugradena na samu plocu pa ti slot ostaje prazan :) .
|
Integruša se onesposobi u biosu,nemožeš to izvadit :D
|
:D Ma ožda je mislio da se odvoji "trakica" tj izvadi zajedno sa VGA konektorom... :)
Uglavnom, može se staviti druga grafa, na to je i ciljano... Konp se s vremenom može nadograditi novim procesorom, grafom, ramom, a za storage i optiku da ne govorim, to se podrazumjeva... :) |
Citiraj:
Citiraj:
a sad on topic: nebi bilo bolje sloziti neku konfu s atijevim chipsetom koji ima integrusu? ipak ako se covijek kasnije odluci za kupovinu nove grafe, integrusa mu moze raditi u hybrid cf :) neznam kako se cijene krecu, al ipak, samo pitam :D |
Pa i nVidia daje hybrida SLI! :D
Ma mogao sam i to, ali je puno skuplje riješenje... Al ovo je minimalan minimalac (za sada), a kako se cijene budu mijenjale, tako će i konfa... |
pa kad vec nisi to covjeku napisao u temu, mogao si barem link ostavit :D
|
Citiraj:
e, pa onda imas krivi chipset za to :p http://www.nvidia.com/object/hybrid_sli_desktop.html |
Znam da je krivi chipset, jer je i skuplji od ove ploče... :P
A u ostalom, ne treba mu, jer ako nakon nekog vremena odluči nadogradnju sa novom 58XX ili 3XX serijom grafi, neće mu uopće biti bitan taj hybrid... :) |
E jebaji ga, ja već našao nešto za 1300kn, a malo i lošije... AMD-ov jednojezgreni 3800+ s matičnom na sličnu foru i gigom RAM-a. Mogu bit zadovoljan, nisam ni puno popušio :lol2:
Hvala za trud. Pratiti ću ovaj forum, i čujemo se oko Božića kad budem novu grafičku ubadao. Živili!:fala: |
Da, ali onda ubodi i novi procesor... Jer nova grafa će se gušiti pod ovim...
|
PHP kod:
|
Citiraj:
EDIT: Update konfiguracije. |
Možda trenutno best buy za nadogradnja grafičkog procesora:
3850HD Gainward |
gainward, i to po cijeni club3d-a iz hg-a.
ali ipak, trebalo bi pricekati 4670 da dode kod nas, i usporediti ju sa 3850. mislim da ce biti tu negdje, ali cijena definitivno na strani 4670, pogotovo nakon par mjeseci. plus manje grijanje i manja potrosnja takoder. kasno se sjetio gainward sa 3000 serijom, prekasno. |
Ma ima gainwared svoju 3850 golden seriju, ali je preskupa, a ovo je za sad super što se tiče nove kupnje, dok 4650/4670 ne dođu, pitaj boga dali će ovo pasti ispod 500kn...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |