|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Situacija je sljedeća, svi znamo da je prvi unreal najbolja igra ikad napravljena i da ništa slično neće nikad više izaći. I tako ja danas nabasam kod frenda na tu igricu i reko sad ću ja nju instalirat kod sebe i rasturat preko interneta da vidim jer postoji netko dobar kao ja. I instaliram ja nju i pokrenem sve normalno, ali igrica se vrti toliko usporeno da se nemože igrati. I ništa, probam ja nju u prozoru igrati, ali kad ono još veće sranje, u prozoru se vrti prebrzo. Od konfiguracije imam Gigabyte-ovu ploču, 4200+ x2, 4 gb rama i x1950 gt. Jer ima nekakav patch koji može to srediti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
kako mislis da se vrti prebrzo ? :S bar si brzi od ostalih na netu : ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim da imas pre brz komp. Možda neki problemi s kompatibilnoscu danasnjeg hardvera i igre. Ipak je ovo stara igra. Probaj naci neki patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
imao sam slicnih problema sa doticnim unreal-om i meni je pomoglo to da sam stavio fullscreen i boje smanjio na 16 bita i onda je islo super. nista drugo nije pomoglo sa 32 bitnom bojom. i isto mi je u window modu islo sve puno prebrzo.
![]() |
#8 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Thx svima. Ovo sa dual cpu-om je pomoglo puno, ali još neradi kak treba na d3d rendereru kako treba, ali na sotvare rendereru ide odlično. Grafika na 2d je jako loša, čak i na najjačim postavkama, ali to nije nikakva prepreka da igram tu igricu jer je predobra. Sam podatak da više ljudi igra UT 99 nego Unreal 3 je pokazatelj koliko je igra dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
upravo sam nabavio igru... o5... ![]() jedva cekam da pokrenem.. trebali bi se sa foruma slozit pa da deremo online ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Ma UT3 je loš do bola. Ljudi ga uopće neigraju online, a meni samome je preloš. UT GOTY je najjači unreal ikad. Da se mene pita, ja bih sve ostavio isto kako je bilo i stavio bih bolji grafički engine i igra bi garant bila hit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Relativno su brzo zakrpali večinu stvari ali se igrači nisu vratili. Šteta, jer se na mnogim mjestima vidi da su si autori dali truda. Pokušali su osvježiti serijal, doradili oružja, ostavili stare trikove i uveli neke nove, dobri modovi... I sam sam bio razočaran kad je izašao jer sa tadašnjom konfiguracijom nisam mogao normalno igrati na 800x600, sve na lov, trzalo je i gadno izgledalo. Sad mogu igrati na 1680x1050 sve na high ali kao što si napisao nemam sa kime.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
slučajno naletim na ovaj post i vidim da ima igrača (noobova) koji neznaju kak igrati na novijim kompovima http://www.utpg.org/ ovdje se nalazi zadnji unofficial patch kao renderer se koristi opengl i mora biti fixed framerate E sad zašto kažem noobova zato jer ne priznam igrača koji nezna igru u dušu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Eh ... nema quakera ovdje vidim ja ... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ajme meni šta vi pišete BORIS odi na www.ut-files.com/ i pod utilities nađi dual core fix to skini i extractaj u system folder od ut-a i to ti je cijela priča a ne nekaj tu s renderima strašno xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedno kratko pitanje konkretno za UT GOTY: Gledam malo po serverima na netu, a i među kolegama, i svi pretežno koriste ženske skinove. Ugl nitko od ovih mojih nema dobar razlog zašto se maskira kao žena, ali mi pada na pamet da je to zato jer je ženski skin fizički manji i (eventualno) teže uočljiviji na daljinu. Uz to što je skin fizički manji, možda ima i manju površinu koju drugi igrači moraju gađati... Kolko ova teorija drži vodu i postoji li stvarno neki normalan razlog za feminiziranje UT igrača? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a moze biti to sto kazes. a moze biti i nesto banalno, ja recimo RPGe obicno igram sa zenskim likovima jer ako vec moram po cijeli dan gledati u neciju guzicu ne mora ta ista biti od znojnog nabildanog tipa...te ostavljam zenama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
nah.. obozavam ut, al kad dodjem na server a tamo deck 16... wow.. provirim na jednu rupu hs, na drugu hs na trecu hs.. hebes takvu igru i igrace.. kad se neka budala docepa bota pa ide igrat zao mi je sta imam uopce instaliranu igru UT rules, but ONLY IN LAN PARTY
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
iCTF-EternalCaves i iCTF-Control mmmm kolko sam na njima vremena provea |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|