|
![]() |
#1051 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Gledao jučer sa legom The Love Guru,ajme koja glupost od filma,nisam se ni na jednoj sceni smijao,tak isprazne fore o veličini mahhh....Jedini film zasad kojem sam dao ocjenu 1 na IMDB...
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pogledao babylon a.d., jako dobar film. inace mi se takav žanr ful svidja ![]() http://www.imdb.com/title/tt0364970/
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
kung fu panda, super komedijica postal, po igrici, urnebesno brutalno, i smijesno ostali x files(nije bas ful q, ali bit ce gledlivo..) i batman(naci) za pogledati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
FILM: There Will Be Blood OPIS: DObar film, koji govori o pohlepi čovjeka i o tome kako gazi sva moralna načela da bi došao do novca. OCJENA 8/10 __________________________________________________________________________ FILM: Scarface OPIS: VRhunski film, koji opisuje doba komunizma i deportiranja građana u SAD. U filmu je prikazana jaka želja za novcom, koja zasljepljuje sve relne događaje i nadilazi cijenu ljudskog života. Jako dobar film sa odličnim Al Pacinom i ostalom ekipom. OCJENA: 9/10 Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 08.09.2008. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Walk Hard: The Dewey Cox Story je poprilično smješan film sa dosta referenci na ostale biografske filmove i rock scenu 60-80tih. Definitivno se isplati pogledat.
![]() |
#1061 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Machine girl, bizarna japanska extreme akcija, predivan mali treš....... Evo tralier http://www.youtube.com/watch?v=eSpCWJnnWVI |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1069 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nego sinoc pogledao Hell Ride, 6 je ocjena na imdb-u i cist ok film . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
banlieue 13 a.k.a. district b13 (l. besson ko-scenarist). francuska mega-trash akcija suludog tempa, još brže i luđe nego npr. crank. casting izgleda ko da su ih doslovce kupili po marginama krimi-miljea ![]() p.s. e da, u filmu se pojavljuje i dany verissimo. svi koji love xxl kanal na sat tv, vjerojatno znaju o kome pričam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Terry Pratchett's The Colour of Magic |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
|
@Skorn - pa barem nesto napisi o filmu. ovo nije doprinos |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1075 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
okej onda ovako svi koji su citali knjigu (a nisu hardcore fanovi) ce se zabaviti ako nista a ono na racun iznenadjenja u ovom obliku Cohena barbara (u odlicnoj izvedbi Davida Bradleyja) ![]() Nadalje trajanje od preko 3h odaje odmah cinjenicu da se radi o TV produkciji sto samo po sebi nije uopce lose, jer izuzevsi par losih cgi efekata (zmajevi i spellovi) na kostimografiju i scenografiju je potrosen znacajni dio budžeta a bogami ni na glumcima se nije štedilo. tako imamo već spomenutog Dellboyja (David Jason) pa homoerotićnog Sama iz LoTRa (Sean Astin) glas smrti daje legendarni sir Christopher Lee a zlog Trymona utjelovljuje ništa manje legendarni Tim Curry (Dr. Frank-N-Furter iz RHPS) a epizodno se pojavljuje i uvaženi Jeremy Irons. dakle sama krema otočnog teatra reklo bi se. Pošto Hogfathera još nisa mni stigao pogledati, iako mi stoji na disku već oko godinu dana ne želim se ni truditi povlačiti ikakve paralele sa tom Pratchettovom ekranizacijom, a sa onima koje sam gledao (Truckers, Wyrd Sisters, Soul Music) nema baš puno zajedničko budući je ovo prva bitnija ekranizacija Terryjeveog djela a što je i vidljivo iz ogromnog truda te novaca uloženih u istu. neke će možda zanimati da režiser Vadim Jean koji se po meni iskazao sa ovom ekranizacijom nastavlja suradnju sa Terryjevim literarnim predlošcima iduće godine u obliku još jednog visokobudžetnog naslova za TV ´Going Postal´ zaključak : pošto sam knjigu zadnji put čitao pred kojih 10 godina mogu ustvrditi da me nostalgija lagano povodila u pisanju ovig osvrta, u svakom slučaju, užitak garantiran svima koji promišljaju iznad klasičnih parodiziranih klišeja tipa Epic Movie, bar malo naginju fantasyju a zagriženim fanovima preporuka niti ne treba jer su bez sumnje već i pogledali film (mini seriju) par puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
|
tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fak, nisam imao blage da to postoji ![]() Idem odmah kupit...
![]() |
#1079 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Tako ti i treba kad si me stavio na ignore listu ![]()
![]() |
#1080 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|