|
![]() |
#902 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Poslušaj i Moontower, side project Dan Swana, u biti nije u tom žanru, čak ni tolko u metalu, kolko u progresivi Nije bolje od EoS-a al je dost dobro Tom čovjeku kapa dolje, kad su svi otišli iz EoS-a, on je sam uzeo i snimio album, sam je svirao i gitare, i bubnjeve, bas i klavijature + naravno vokal ![]()
![]() |
#907 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobro zna li netko što oni (Metallica) pokušavaju? Slušam novi album i što je to? Zvuči kao tandrljanje sa početka karijere, zapravo gore od toga. Ono je barem bila mladenačka energija a ovo bi kao trebalo biti to? Zar je to skupina ljudi koja je napravila Monster Of Puppets, Ride The Lighting, For Whom The Bell Tolls, The Call of Ktulu, Welcome Home (Sanitarium), One.... Ne kažem da novi album nema svijetlih trenutaka ali sve mi to nekako usiljeno zvuči. Eh, da i Unforgiven III, 4, 5, 6....
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 03.09.2008. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nova metalika rula! Album je u najmanju ruku genijalan! Uvijek se nađe neko ko ne kuzi pa jedva ceka da napise neki kenj-ser post.. pa zna se da metalike odavno nije ko nekad(masteR) al ovo UOPCE ne zvuci lose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
O ukusima se ne raspravlja. Ja sam samo napisao svoje mišljenje i nisam napisao da netko "kenja". Čak sam za razliku od tebe više manje objasnio zašto mislim da je album loš. Pokušati ću ga poslušati još koji put ali na prvo slušanje mi zvuči usiljeno, trude se biti kao u nekom trendu sa mladim HM bendovima, ponavljaju se, razvlače dijelove...
![]() |
#911 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
a gle moram priznat da je nakon mastera,ride the lightning pa cak i black albuma,tesko progutat st.anger i ovaj death magnetic,brijem da bi mi se vise dopali da znam da je to novi mladi bend i da bude bolje,a ovak preslusam ih,cak mi st.anger nakon puno slušanja donekle i usao u uho,ali nije mi to vise to |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
koji ste vi pirati sram vas moze biti ! onda se jos nadete zalit kao da vam ne valja ! puj ! za mene nema albuma do 12.9 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja mislim da je album u nekim aspektima bolji od St.Angera, te je svakako korak u boljem smjeru. Ali je miljama daleko od njihovih boljih albuma. Nisam razočaran (totalno) ali niti impresioniran. Unforgiven 3 pjesmu su trebali nazvati nekako drugačije. Sve mi to zvuči ko reciklirani riffovi sa svih strana. Ali dobro metallica živi dalje ![]()
![]() |
#915 | ||||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Trenutno se ceka jedino novi album bogova, vise tu: "> I da ne ostanem duzan par preporuka: Communic - fenomenalni melodicni thrash sa izvanrednim vokalom, tvornice ekstremno dobrog riffovlja i dugackih remek stvari, cak je i treci po redu album totalno osvjezenje, a da ne pricam o prva dva. Control Denied - mislim da se o ovome sve zna Elegy - Manifestation Of Fear - meni dan danas jedan od najboljih i najzaokruzenijih progressive albuma, fenomenalne stvari, dionice, riffovi, aranzmani, solaze, lyrics-i, prica (koncept album), vokal (Ian Parry, meni osobno jedan od najboljih iz tog zanra), uglavnom cista genijalnost, ostatak diskografije slab (izuzev mozda pre-pickastog "Lost") Sceptic - poljaci, tehnicki death, odlican Symphorce - odlican njemacki power metal (mrzim taj izraz, a donekle i zanr), ali daleko od tipicnih power bandova, mracna atmosfera, genijalan vokal, ludnica stvari, jako slusljivo i "pitko", ako volis npr. Evergrey voljet ces i ovo Orphaned Land - zidovi, ali preludi, mjesavina death metala i zvuka bliskog istoka, vrhunac karijere dostigli izdavanjem konceptualnog remek djela "Mabool" (veliki potop) Forbidden - Distortion - jedan od najjacih albuma thrash metala koje sam cuo (uz klasike, naravno), fenomenalne stvari i odlicno odradjena svirka + mrak vokal = zaraza ![]() Fates Warning - Perfect Symmetry i Parallels - obavezna lektira progresive Quensryche - Operation Mindcrime - ne treba posebno predstavljati, takodjer lektira, live DVD Operation Livecrime nadmasio sam album Atheist - Elements - jedni od istaknutijih bendova Floridske death metal scene onda, Elements je remek djelo sa uletima jazz-a Gordian Knot - opet Cynic ekipa ima prste u tome, dalje netrebam ni pisati ![]() Morgana Lefay - fenomenalni svedski thrash sa hrapavim i pjevnim vokalom koji toliko dobro pase uz svirku da nemres vjerovati, veliki napredak u vidu zadnja 2 albuma (Grand Materia, Aberrations of the Mind), tko voli npr. Nevermore ovo ce mu biti zakon Eto, malo je kasno pa mi mozak bas ne radi, ak se sjetim jos cega, nadopisem ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 04.09.2008. u 08:43. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Nemoj se proljevati..album je neki back-to-roots-šatro-garage-master remake..ništa drugo,solidno.. Mene ionako pere grind,pa mi je sve ovo smeće..ja sam dirty souther ![]() ![]() ![]() Kill em all i Justice su mi imho 10x jači albumi, munju neću ni spominjati..ali solidno,da...genijalno? ma dajte..nema genijalnog od metallice 19g skoro..da je ovo genijalno može izjaviti netko tko sluša metallicu od prekjučer ili od reloada,čak ne ni loada..to nije jednostavno to i zna se trio genialis hetfielda,sve ostalo je ili loše,ili solidno..ali priznajem tuđe mišljenje,samo bez prevelikog hypea..kao kad mi klinac od 16g objašnjava kako su mu zadnjih 3,4 albuma maidena genijalni,ma jesu da..genijalni za podstavu za šalicu kave...ili kako je Cannibal Corpse smeće a tamo neki vrištajući uber-finci jahači zmajeva su super... @ SU > Forbidden - Distortion - jedan od najjacih albuma thrash metala koje sam cuo (uz klasike, naravno), fenomenalne stvari i odlicno odradjena svirka + mrak vokal = zaraza o,da..od prvog do zadnjeg slova..riffa..whatever.. p.s. tokio hotel nije metal,molim vas..lmao.u biti je, kindergarten metal.Ovo pišem zbog potrebe spominjanja velikog broja uber treš bendova na ovoj temi u rangu tog kill-d -dragon-s praćkom benda ili pere me-crnjak-a nisam-dobio-mengu @ preacher tucko, ma kakva potkošulja,samo da je roštilja,slamnati šešir i točno to..chevy ili ford f150 onaj,Walkerov rofl. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.09.2008. u 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Album varira od neloših do yebenih dijelova, dosta je dobra produkcija, što je bila i najveća mana St. Angera. Ima finih rifova, onaj početak The day that never comes ![]() Ja prezadovoljan, prošao ih je poriv za kopiranje Meshuggah ![]() A na Lacya se ne treba obazirati on je dokazani Metalka hater ![]() ![]() ![]() @Dream zaboravio si Wife-beater potkošulju i stari Chevy kamionet, bez toga nisi genuine Redneck \m/ Zadnje izmijenjeno od: fratartucko. 04.09.2008. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Od ovih preporuka, vecinu imam, nije ko prosli put. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Death magnetic nisam još poslušao, ali The day... i My apocalypse mi zvuče kao da ih je netko prisilio da to napišu. A solo u My apocalypse je lejm... Nakon što se prisilim odslušati te dvije stvari, moram si odmah pustiti Hit the lights, Metal militia i Seek and destroy, da dođem k sebi ![]() Inače ja obožavam NWOBHM (new wave of british heavy metal) i taj đir pa evo par prijedloga za one željne istraživanja: Mythra Sweet savage (kasnije prodane duše Def leppard) Holocaust Grim reaper Angel witch Quartz Atomkraft Battleaxe BTW malo OT, ali naišao sam na youtubeu: Dio o Vivienu Campbellu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
|
http://pce.hostili.com/images/cynicj6ft.jpg ![]() Chuck Schuldiner je bog, a Paul Masvidal je isus ![]() Ta dvojica su stvarno genijalci svoje vrste Inače ono od SUa za Quo Vadis; iako ih u zadnje vrijeme zapostavljam, prije godinu danas su mi bili najdraži bend, savršeno, nešto savršeno, nekad ih znam pustiti na mp3 playeru dok sam na biciklu al kod kuće... više ne, neznam zašto Kakva šteta što su se raspali nedavno
![]() |
#926 |
Prečupavi mod
|
Nisam znao da su se raspali, steta velika steta vrhunskog benda, makar sumnjam da ce clanovi otic u penziju, napravit ce se vec neki novi bend(ovi) od njih ![]() Evolutionary Sleeper je premocna stvar, prvi put sam je cuo na ovom liveu (preporuka svakom Cynic fanu da skine, Focus cijeli otsviran u dlaku tocno i to nakon koliko godina!): http://rapidshare.com/files/12733814..._29__2007_.r00 http://rapidshare.com/files/12734977..._29__2007_.r01 http://rapidshare.com/files/12733815..._29__2007_.rar (259 MB) File Type: ASF (.WMA/.WMV) 512 x 288 Mime Type: video/x-ms-asf File Length Correct Sys Bitrate: 608 kb/s Created: 2007 Jun 29 19:06:11 (posto je video bio javno dostupan na video streamu, ne sumnjam u legalnost ovog downloada) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
reć ću samo da imam sve albume od metallice + koncerti na vhs-u i pokoji dvd ali ovo mi apsolutno nije sjelo . Ovakvo prenemaganje nisam odavno čuo , o ukusima nema šanse da raspravljam , samo ću reć da ovaj album neću zadržati u kolekciji |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
|
Evolutionary Sleeper je prepremočno Ono kad počne onaj prvi brzi riff, naježim se, a tek bubnjar kak elegantno bubnja, ne nabija neg baš čuješ da je sa osječajem, predobro, stvarno je pjesma uber A za Quo Vadis, da, nažalost su se raspali, a ista sudbina bi mogla zadesiti i drugi, sličan bend na drugom kraju svijeta - poljski Sceptic Navodno mozak tog benda Jacek Hiro (zovu ga Europski Chuck) ide u Vader, pošto iz Vadera odlaze bubnjar Daray i gitarist Mauser Šteta Sceptica, volim Vader, al Sceptic mi ima posebne pjesme
![]() |
#929 |
Prečupavi mod
|
Da Sceptic mi je jedan od najjacih poljskih bendova uz Decapitated, Vader, Behemoth i Hate...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|