|
![]() |
#871 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() @Skorn pa nemoj tako o legendi hrv. metal scene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
#873 |
Just married!!!!
|
Zato sam i stavil ROFLača iza, iako nije ni bitno je li njegova glazba metal ili ne, bitno je da je iritantan do bola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
#875 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
gotićariti će do smrti. a možda i poslije ako uspije konačno postati vampir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#878 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo malo kasno upadam u ovu temu, ali ima jedan Austrijski band koji mi je odlican, i zove se Dornenreich... Albumi do 2001. su svi black/death metal, sa primjesama akustično/amijentalnog metala, a svi albumi nakon 2001. su isključivo akustičko-melodični/ambientalni... Moja omiljena stvar je Trauerbrandung i akustični Hofesfest, koji više ne izvode u živo jer je Dunkelkind (thomas Stock) napustio band i posvetio se Bogu (da, sada je veliki vjernik i radi na projektu EYAS). http://www.youtube.com/watch?v=G5G5YjHIX-w http://www.youtube.com/watch?v=HKQ0LE_oYIA Evo da malo ubijete uho od dosade... A ovako Dornenreich zvuči danas: http://www.youtube.com/watch?v=LJWyu2Zaja0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
evo ga, novi singl od metallice... izgleda da će možda i biti nešto od njih, stvar me od početka do sredine podsjeća na Fade to black... uglavnom, od st. angera nije moglo gore tak da napredak u svakom slučaju... jedino me ovo Larsovo izdrkavanje živcira... http://www.youtube.com/watch?v=wEghrqL150Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ova čak i nije loša ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#885 |
Just married!!!!
|
U šape mi je došao novi Slipknot, e sad treba čekati da dođem doma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sutra u Slav. Brodu na Poloju svirka Danas kao neki rock a sutra pravo dobri bendovi (ako ne otkažu) Bestial Agression, Bogamber, Defiant... Sad išli tam slagat šator, ovi moji će kampirat cijeli vikend, meni se neda večeras spavat tam pa cu samo navratiti i kući, a sutra... roštilji, pive, metal do rano u jutro ![]() Nedo im bog da mi šator poderu, krvi ću im se napit ![]()
![]() |
#887 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Slušam All Hope Is Gone, za sad zvuči odlično, javim vam kad ga u potpunosti prokužim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Just married!!!!
|
Album je definitivno po mom ukusu, red brutale, red laganica, Tayloru i ekipi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yep, meni osobni favorite za sad - Gehenna - nemogu se otkačiti od te pjesme! Nonstop mi je u uhu, idem po svijetu i cijeli dan mi ta stvar svira u glavi. Predobra pjesma.. znate ono kad se ufurate u neki album ili nesto, pa kad god cujete tu pjesmu se sjetite tocno tog dijela zivota kad ste to slusali.. npr ja kad sam otkrio onaj symphony album od metallice pa mi je usao u uho, svaki put kad cujem outlaw torn se sjetim zadnjeg dana 8-og razreda gdje smo ja, frendovi i 10ak cura isli na more skupa, bilo je preeedobro - back on topic: iznenadjujuce dobar album, na prvo slusanje i nije nesto - ali kasnije.. 100 puta se moze preslusati, znas otprilike kako ide pjesma al ti nikad nije dosadno uvijek nadjes nesto novo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo malo "domacih" bendova koje vrijedi poslusati ako niste. Koziak (melodic death/black metal) Razlog Za (HC pank) Štakor Ugrizo Bebu (pank) Alogia (Proggresive metal) Analena (screamo, HC) Besthial (neznam u sta bi ovo strpao, al prejeben bend) Cydocore (melo death) Usud (death metal) Inciter (trash metal) Moltencore (melo death) Embrio (gothic metal) Panonski Sindrom |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dobra lista, ja bih tu još dodao Defiant Rising dream E.N.D. Beastial agression i moje drage sugrađane koji snimaju trenutno album - Bloodhunt evo da ih malo reklamiram http://rapidshare.com/files/10586317...l_Betrayal.rar http://www.myspace.com/bloodhuntmusic |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Par rijeci o Aghori, odnosno o self-titled albumu iz 2000. godine (ima i noviji Formless, njega jos nisam cuo). Bolesno, bolesno, BOLESNO dobro! Reinert i Malone razvaljuju, vokal se lijepo uklapa, gitara kao da reze drva. ![]() ![]() Quo Vadis je strava, vrlo brza i dinamicna muzika, Necrophagist sam jos davno slusao, Archetype je vise progresivni rock ali svejedno je super, Virgil Donatijev album je odlican, imho bolji od novog Quantuma od Planet X-a, a ovaj album spominjem jer je 95% toga Donati napisao. Mastodon mi jos nije legao, ne znam zasto, malo mi previse vuku na tinejdzerske bendove. ![]() ![]() @SU: imas li jos ovog? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
vidim da nitko ne spominje,pa cu ja,prije par dana je amon amarth izbacio novi album "Wwilight of the Thunder God",preslusao jesam......... dobar je ali jos nije najbolje legao,i dalje su mi fate of norns i with Oden on our side bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|