|
![]() |
#243 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Za skidanje sa filefronta pristupaj toj stranici preko http://www.hidemyass.com/ ![]()
![]() |
![]() |
#245 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako voliš igru, kupi ju ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
|
Isprika ![]() Mislio sam da si pričao o cijeloj igri, jbg ![]() E da, meni igra puno bolje izgleda na OpenGL... i na DirectX mi šteka kad stavim do kraja grafiku... Pa nije valjda toliko igra zahtjevna... Imam 8800 GS, valjda bi mi to trebalo radit kak treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, skinuo i ja full verziju na engleskom... NEMA UK I BALKANA!! Jedna stvar mi nije jasna. Jel moguće, i kako da mi igra ne radi lijepo? Igram na: 1280x1024 60hz 4x AA Reflections: LOW Details: HIGH OpenGL Konfa mi je pod "Moj komp" fkt ne kužim! Kao da mi poštekava. Štuca mi p.s probao pokrenut na DX, ista stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahahahaaa ETS zahtjevniji od crysisa ![]() ![]() ![]() trebamo dat prijedlog da se uvede za testove novih grafikanera ![]() to nesto nije ok... inace, po treci put (kako se kaze treca sreca), jel se igra mounta sa deamonom ili ?! jerbo vidim samo neki .bin file s kojim se nikad prije nisam susretao :lol: a naskidao sam se svakakvih verzija i nijedna nije bila ok... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#264 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Sutra bi je trebao imat. ![]() Jer rade oni modovi s prošlih stranica dok je igra još bila u beta fazi? Trebali bi mislim ![]() Citiraj:
![]() Inače očekujem šta id od 18 wheel serijala...par sati zabave, puno živciranja i to je to ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 03.09.2008. u 17:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Grafika ista, zvuk isti, "intelegencija" ista. Cesta ista, okoliš isti, petlje promjenjene u odnosu na američke al opet sve iste, gradovi isti i neprepoznatljivi,... Ukratko bezveze, al eto, nama donekle bliže jer se ne radi o americi. A i karijera mi pari mrvu teža pa ću ovo vjerovatno igrat 2,3 sata duže. A ako spojim volan možda ij oš duže ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Žuja je ZAKON! + Pravi nazivi/logotipi kamiona + HR Registracije na automobilima (trebam još na kamione dodati) DOWNLOAD (~17MB) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Torrent freek
|
Aj da se ipak ispravin, iako je "inteligancija" na raqzini svih predhodnik nastavka, ipak je bolja zbog toga šta se ne događaju scene koje su se događale u Long Haulu: Dakle kamioni oko vas ne voze trke, auti ne koče bez razloga i ostalo... Prošao sam 5500 km i nije mi se dogodilo nijedno takvo sranje, čak sam 5 prikolica za redom dostavio bez štete ![]() Ali, skretanje ulijevo je mazohizam, je majke mi... kad kreneš skretat, ma i prije nego kreneš, čim si u traci za lijevo, ovi auti iz suprotnohg smjera staju pa kreću, pa naglo ubrzavaju, pa naglo koče, pa se sudaraju ![]() Pa ako već nisu bili u stanju to sredit, mogli su bar onda napravit semafor sa dopunskom strelicom za lijevo ![]() Al karijera je dosta teža i zabavnije nego u prijašnjim nastavcima, pa te nekako vuće da voziš dalje dok ne odradiš sve one zvjezdice ![]() Fala za Žuju, tablice ne trebaju, a kamione iman ![]()
![]() |
#268 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo moda za prava imena firmi za koje vozite ( Schenker, FedEx, Shell... ) http://rapidshare.com/files/14258433...panies_Mod.zip
![]() |
#269 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
meni treba program za izradu modova i uredjivanje kamiona.......htjeo bi si na scaniu r580 nabacit malo reflektora i dodatne opreme, a nemam program i neznam sta treba napraviti??moze pomoći??????? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jaspy. 06.09.2008. u 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|