Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Igre
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.08.2008., 09:39   #181
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
na ovom forumu imate sve za ets,sve dodatke od modova do kamiona,prikolica,mapa itd.....ja od tamo sve skidam i sve radi (dosad) a skinio sam dosta
http://rotruckers.forumfree.net/?f=5941593
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 13:36   #182
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 796
Evo jedan super mod koji dodaje težinu prikolici i bolju fiziku, teže se koći i skreće pa probajte i kažite dojmove.
http://www.eurotrucksimulator.org/fo...&sd=a&start=10
__________________
CellMapper
771->775
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 17:24   #183
Reedy
Epicness
Moj komp
 
Reedy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Varaždin
Postovi: 693
Lijepo je to sve,,, Ali neznam uopće mi nije gušt igrat s njemačkim jezikom....
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 17:36   #184
Željac
sto da napisem ?!
Moj komp
 
Željac's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 870
jel moguce da je igrica toliko mala ?!

da je inst. file velik cca. 300 mb ?!

znam da su i ostali bilo tako omanji, ali bas.....



Željac je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 17:54   #185
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
jel moguce da je igrica toliko mala ?!

da je inst. file velik cca. 300 mb ?!

znam da su i ostali bilo tako omanji, ali bas.....



moguce je ali ovo je demo,mozda full verzija bude veca jer neki kazu da ce biti i uk i skandinavija tako da je moguce da full bude veca i ako jos nesta budu mijenjali.........bumo videli 29.
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 18:15   #186
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,426
Citiraj:
Autor Jaspy Pregled postova
moguce je ali ovo je demo,mozda full verzija bude veca jer neki kazu da ce biti i uk i skandinavija tako da je moguce da full bude veca i ako jos nesta budu mijenjali.........bumo videli 29.
Biće k
18 wheel (a ovo je isto govno, drugo pakovanje) sa svim svojim nastavcima nema preko 1 GB
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK



K: Monitor 27" 2560x1440
Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 19:06   #187
Reedy
Epicness
Moj komp
 
Reedy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Varaždin
Postovi: 693
18 Wheel MENI JAKO DOBRA IGRA volim je odigrat...
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 19:39   #188
Željac
sto da napisem ?!
Moj komp
 
Željac's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 870
Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
18 Wheel MENI JAKO DOBRA IGRA volim je odigrat...
da, sve ok.

ali mi kazemo da je ovo ista stvar kao i 18wos....

s uljepsanom grafikom i vjerojatno ukradenim kamionima koji su ljudi radili
(šala ofc )
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 22:36   #189
scoripio
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: croatia
Postovi: 1
Ova igra je super. Ali imam jadan problem ako u igro dodam kakvi novi mod novog kamiona tada jedan od starijih kamion nestane. Zanima me ili tko zna kako to sprečiti, ili je u igri mjesta samo za 12 kamiona.
Hvala!
scoripio je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 23:13   #190
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
Citiraj:
Autor scoripio Pregled postova
Ova igra je super. Ali imam jadan problem ako u igro dodam kakvi novi mod novog kamiona tada jedan od starijih kamion nestane. Zanima me ili tko zna kako to sprečiti, ili je u igri mjesta samo za 12 kamiona.
Hvala!
vjerojatno je isto kao i haulin......ima svoje odredjene kamione i kad ubacis mod on zamijeni kamion.......
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2008., 23:15   #191
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Biće k
18 wheel (a ovo je isto govno, drugo pakovanje) sa svim svojim nastavcima nema preko 1 GB
a cuj....ako ubace jos uk i skandinaviju,a mozda dodaju i jos neke kamione i ubace koji od modova u original igru mozda bude oko 300mb najvise full igra......jer demo je 200mb
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 01:40   #192
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 796
Nove zemlje će se moći dodati preko patcha a ovo je neki temelj da nedaju praznu mapu. A mogli su barem balkan i pevec staviti
__________________
CellMapper
771->775
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 13:14   #193
DoX_Chabar
Premium
Moj komp
 
DoX_Chabar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Čabar/Rijeka
Postovi: 652
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
A mogli su barem balkan i pevec staviti
Super ideja, pa sam odlučio napraviti pevec kamion

Ovo mi je prvi mod za ETS pa je trebalo nekih 2h da se sve slozi i radi kako treba



Download link: http://rapidshare.com/files/13897964...y_dox.scs.html

Upute za instalaciju:

Skinete Pevec_by_dox.scs s gore navedenog linka i stavite ga u My Documents\Euro Truck Simulator\mod i pokrenete igru...

Zamjenjuje sve eurogoodies kamione...

Evo jedan savjet kako mozete odmah isprobati... U Berlinu pored starta imate Eurogoodies firmu pa odite tamo da sad ne trazite po gradovima
EDIT: Tek sad vidim da sam naopako napravio, pivac bi trebao biti od naprijed, a tekst od iza... pa cu zamjenit kad uhvatim malo vremena

Zadnje izmijenjeno od: DoX_Chabar. 21.08.2008. u 13:32.
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 14:45   #194
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 796
Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova
Super ideja, pa sam odlučio napraviti pevec kamion

Ovo mi je prvi mod za ETS pa je trebalo nekih 2h da se sve slozi i radi kako treba



Download link: http://rapidshare.com/files/13897964...y_dox.scs.html

Upute za instalaciju:

Skinete Pevec_by_dox.scs s gore navedenog linka i stavite ga u My Documents\Euro Truck Simulator\mod i pokrenete igru...

Zamjenjuje sve eurogoodies kamione...

Evo jedan savjet kako mozete odmah isprobati... U Berlinu pored starta imate Eurogoodies firmu pa odite tamo da sad ne trazite po gradovima
EDIT: Tek sad vidim da sam naopako napravio, pivac bi trebao biti od naprijed, a tekst od iza... pa cu zamjenit kad uhvatim malo vremena
Piva od mene
__________________
CellMapper
771->775
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 16:47   #195
McT.
Premium
Moj komp
 
McT.'s Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: tam negde :)
Postovi: 301
Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova

Zamjenjuje sve eurogoodies kamione...
Hehe, popularan je postao eurogoodies al nisi zamjenio kamion vec samo trailer..tj prikolicu al nema veze, well done mozes inace (ako si skinuo moj konzum mod) zamjeniti i logo firme na mapi i na zgradi eurogoodies-a tak da bude onda full pevec stajl

ps. (ako ćeš prerađivati oriđi eurogoodies, onda pripazi na alpha kanal)
__________________

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 17:03   #196
tech
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Zagreb, Dubrava
Postovi: 1,633
pozz,

el zna netko kako natjerati joystick da radi, rade mi sve kontrole osim za skretanje koje nemogu namjestiti?
Tnx
LP
tech je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 21:36   #197
DoX_Chabar
Premium
Moj komp
 
DoX_Chabar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Čabar/Rijeka
Postovi: 652
Citiraj:
Autor x64 Pregled postova
Hehe, popularan je postao eurogoodies al nisi zamjenio kamion vec samo trailer..tj prikolicu al nema veze, well done mozes inace (ako si skinuo moj konzum mod) zamjeniti i logo firme na mapi i na zgradi eurogoodies-a tak da bude onda full pevec stajl

ps. (ako ćeš prerađivati oriđi eurogoodies, onda pripazi na alpha kanal)
Di je tvoj konzum mod, nisam ga vidio, baš sam ga počeo radit?

Da, samo trailer sam promjenio Nasao sam na forumu od ETS pepsi skin i obradio ga u photoshopu

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
pozz,

el zna netko kako natjerati joystick da radi, rade mi sve kontrole osim za skretanje koje nemogu namjestiti?
Tnx
LP
Meni isto ne radi, neznam zašto...

Zadnje izmijenjeno od: DoX_Chabar. 21.08.2008. u 21:47.
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 21:57   #198
McT.
Premium
Moj komp
 
McT.'s Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: tam negde :)
Postovi: 301
Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova
Di je tvoj konzum mod
malo unatrag...6.str
__________________

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 22:01   #199
DoX_Chabar
Premium
Moj komp
 
DoX_Chabar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Čabar/Rijeka
Postovi: 652
Nasao sam ga... Kako si zamjenio logo na firmi?
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 22:09   #200
McT.
Premium
Moj komp
 
McT.'s Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: tam negde :)
Postovi: 301
Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova
Nasao sam ga... Kako si zamjenio logo na firmi?
pogledaj moj mod..logo firme ti je u mapama material/ui i material/logo. Otvoris .dds datoteke s DXTBmp (ili s cim vec otvaras/sejvas .dds datoteke)...mada..budes vidio jednom kad otvoris. Jedan je za logo firme na zgradi...a drugi za logo na mapi.
__________________

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2008., 22:45   #201
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
jel ima netko neki tutorial i program za radjenje modova za ets
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2008., 18:41   #202
svebee
.com
Moj komp
 
svebee's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: .com
Postovi: 2,063
Žuja je ZAKON! (za Željca)



Evo moda koji zamjenjuje sve eurogoodies kamione.
Skinete .scs file s slijedećeg linka i stavite u My Documents\Euro Truck Simulator\mod i uživajte (kak je rekel DoX najbliže je na Startu u Berlinu)

p.s. ako imate kakvu želju - slobodno recite

Zadnje izmijenjeno od: svebee. 22.08.2008. u 21:38.
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2008., 23:41   #203
Fabregas
Registered User
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Croatia
Postovi: 5
Pozdrav svima, evo ja sam novi ovdje i prikljucio bi se u temu ETS.
Ovo sta ste napravili konzum, pevec, žuja, odlično je. Samo tako nastavite.
Čitao sam postove i zakljucio da nema hrv. foruma za to. pa eto ja sam odlucio napravit Forum.
Evo linka: http://eurotrucksimulator.forumi.hr/
svi su dobrodošli.

Hvala
Fabregas je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2008., 08:35   #204
Željac
sto da napisem ?!
Moj komp
 
Željac's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 870
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
Žuja je ZAKON! (za Željca)



Evo moda koji zamjenjuje sve eurogoodies kamione.
Skinete .scs file s slijedećeg linka i stavite u My Documents\Euro Truck Simulator\mod i uživajte (kak je rekel DoX najbliže je na Startu u Berlinu)

p.s. ako imate kakvu želju - slobodno recite


hell yeahhhh !!!!



koja mrcina


Željac je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 20:17   #205
d^_^b
Premium
Moj komp
 
d^_^b's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Sarajevo
Postovi: 458
U ovoj igri se stvarno tesko dolazi do novaca, a zahtjevvi koje moras izvrsiti su preteski...
Je li izasla engleska verzija?
__________________

d^_^b je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 21:00   #206
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 796
29 u uk znaći i kod nas
__________________
CellMapper
771->775
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2008., 23:53   #207
Jaspy
Registered User
 
Jaspy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Feričanci (okolica Našica)
Postovi: 17
Citiraj:
Autor novak29 Pregled postova
koliko sam skuzio u igri moras dovest 5 neosteceih prikolica,a ne 3 kako pise i onda prelazis na slijedeci lev.........ja sam presao na amater,a nisam znao kako pa sam malo trazio.........i naso sam jednu od onih medalja na kojoj je nacrtana prikolica i pise nesta amater....(neznam dalje) i ispod pise nesta za 5 prikolica (toliko sam uspio razumjet jer neznam njemacki)
Jaspy je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2008., 00:24   #208
Tuna
Unregistered User
Moj komp
 
Tuna's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Našice
Postovi: 426
za "anfanger" iliti početnik moraš:
odvesti 2 neoštećene ture na istu istovarnu rampu
odvesti 4 ture na različitu istovarnu rampu
preči 6000km sa teretom
zaraditi 25000 eura
preči u 1 novu zemlju

amater:
prevesti 3 tereta sa ADR-klasa 3 licenca
preči 11000km sa teretom
zaraditi 70000 eura
odvesti neoštećeni teret na 6 različitih istovarnih rampi
i imati otključane 3 nove zemlje

dalje ne vidim jer sam tek na amater

@Jaspy: ja sam živio u Fešku
__________________

Tuna je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2008., 07:37   #209
Tomekk_7
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Sveta Nedelja
Postovi: 113
Jel itko nabavio cijelu igricu, i gdje?
__________________



Tomekk_7 je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2008., 12:20   #210
GiXXeR
Banned
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 42
mogu link makar za demo?
GiXXeR je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na



(c) 1999-2007 :: PC Ekspert Team :: Sva prava pridrzana. ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.