|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
P-660HW-D3 Problem
Stvar je ovakva, uzeo sam od frenda ZyXEL P-660HW-D3 dobiven od T-com-a. Ja sam na Optimi i hocu koristiti taj router. Sada nece da radi jer ima FW od T-coma. Jel mogu skinuti sa sluzbene stranice (ZyXEL) njihov FW ubaciti i hoce li raditi na optimi, te jel ima tko original FW od t-coma da kasnije mogu vratiti na staro? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
T-Koma fw imaš na njihovim stranicama. Za Optimu ti treba fw za ADSL Annex A, trebalo bi biti na support stranici ZyXEL - a. Prilikom odabira fw pazi da bude točno za tvoju verziju / reviziju uređaja i jasno za Annex A. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Mora biti kod servisera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jedno pitanje: imaš li samo internet preko Optime ili i telefon i net skupa? Ako imaš i telefon i net, mislim da neće raditi jer Optima koristi drugačiji Annex od t-coma, a za njega ne postoji firmware koji ga prebacuje iz jednog Annex u drugi. Koliko ja znam, od t-comovih routera, samo D-Link G584/684T se mogu prebaciti u drugi Annex flashanjem firmwarea.
![]() |
#7 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo skinuo sam linka koji mi je dao Nikky FW, procitao sam podesenja pa cu uskoro to isprobati i javim rezultat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|