|
![]() |
#781 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
sad je na 2.6GHz al sam ga mislil dic na 3.2GHz samo moram naucit kako ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Uzmi ovu što je Shadow Dancer predložio... ima Zalmana vf1000 ak dobro vidim |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
e da , pogrješio sam...vidio sam ga u vemilu a vidim da je vf900 tamo... neznam zast sam reko vf1000...ispričavam se |
![]() |
![]() |
#785 |
Running With Scizzors
Datum registracije: Apr 2008
|
Ali kak ne kužiš to je Iks Ef Iks i to sa nadimkom Alfa Pas, di je vent lockan na 100% (ispravite me ako grijesim, znad da ne na 8800GT XFXovoj tako). Kuzis ono neee ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
RAKIJA
|
Da ne otvram novi topic bezveze... Trebo bi preporuke za gafičku oko 1000 kn, može preko kojih 200-300 kn. Ne mora biti neka super, ali da je solidno dobra i kvalitetna za 22" monitor DVI, ne ciljam na gaming već desktop rad. Može i pokoja usporedba par njih u krugu ove cijene koju ulažem. Hvala... |
![]() |
![]() |
#789 |
RAKIJA
|
Nije baš da ne igram, ali kad da to je kratko možda kojih par sati tjedno. hvala |
![]() |
![]() |
#790 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzmi radeona, nećeš fulati to je kartica koja je itekako dobra za igranje, zapravo osim ako imaš averziju prema atiu nema razloga da tražiš bilo kaj drugo kako trenutno stoje cjene...
#793 |
Premium
|
![]() Htio bih kupiti grafulju 8800GT 512MB... Zanima me hoće li je moj PC uspjeti hraniti i kako će se slagati? proc:AMD Athlon64 3200+ 1.99ghz štrom:250W ram:2GB sadašnja grafulja: GeForce 7600/256mb PCI-E ![]() ![]() ![]()
Security: WinDefender, VoodooShield, AdGuard, HttpsEverywhere, OpenDNS Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 29.08.2008. u 14:27. |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
Ma nemaš beda,pa znam ja kolko svi mi buljimo u te monitore da puno puta više ni ne vidim ta mala i tanka slova a i sitni su već sati...
#796 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
#798 |
Premium
|
Pa radi ok već 4g. Igro sam CoD4,Crysis,Vegas2,G.R.A.W.2 itd. Naravno na LOW postavkama ali na max rezoluciji. Hoću li trebat mijenjat i proc. ako bi htio jaču grafulju ili ne? Tu mi se javlja drugi problem,ako idem mjenjati proc. moram onda i matičnu pa na kraju još i DDR2 kupiti za recimo X2novi proc. To mi je skoro cijeli novi komp!!!
#799 |
Premium
|
Midi Tower mi je kanta od HP-a i ima mjesta za poveču grafulju al se bojim da ću za 8800GT morat ipak i na jače napajanje. Izgleda da moram kupiti cijeli novi komp jer jedna stavka povlači drugu...
#800 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da. Napajanje je preslabo, procesor ti nece moci iskoristiti tu grafu. |
![]() |
![]() |
#801 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Cijeli sistem u full loadu sa 8800GT troši oko 250W Još što je tvoje napajanje vjerovatno loše marke, pa mu je i tih 250W samo na papiru. Ne nadaj se previše... zapravo uopče, već kupuj novo napajanje i procesor ![]()
#802 |
Premium
|
Uf,Uf...HVALA SVIMA NA POMOĆI !!! Mislio sam da ipak neću trebat previše peglat amex al vidim sad da se ovo omaklo kontroli...ha,ha! Dobro,recite mi šta onda da kupim? Koju matičnu,Koje napajanje,Koji proc... A da me ne baci na prosjački štap! Neke komponente koje su u nekom BEST BUY razredu.
#803 |
|
Matična Gigabajtica P35 Proc - neki dualac fini Napajanje - ako misliš ostati na 1 grafičkoj Fortron 350 PNF, Chieftec 400W Ako misliš kasnije na dvije onda neku Corsair mrcinu ![]() Sve polovno uzmeš da ima garanciju tu na tržnici Male pare odličan dobitak
#805 |
|
#806 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Prodaj svoju kantu, dobijes jos nesto na njoj pa te manje izadje ![]() mozes dobit 500-600kn bez ekrana i harda? Ljudi dobro govore, promjeni cijelu sustav, vec se moze solidan komp za oko 2200kn naravno ekrana 8800GS/3850 koje ce sasvim fino radit.
#807 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa i nije bas isto XD...ali da ne bi bilo prepucavanja necu dalje. http://www.legionhardware.com/document.php?id=703&p=8 Bas je netko nedavno prodavao 8800GT za 600kn. Ali kako god okrenes, obije kartice su izvrsne.
#809 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo, ak ti odgovara ovaj ducan probaj s njim, ak ne daj neki drugi da ti slozim komp. www.hardveraj.hr Bez monitora, tipkala i glodavca, al cijelo kuciste (dvd pogon hard i sve ostalo) ![]()
#810 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
imas tu na forumu neko prodaje HP konfiguracije sa core2quad procesorom q6600 za cca 3000kn ....u to upucas 8800 i ko budali samar.
|
|