|
![]() |
#31 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobar je lik ![]() Click here, claim you reward!!! Milijunti posjetnik!!! Dobio si 100 dolara!!! Click to claim ![]() F**k hot chicks near Požega -||- near Slavonski Brod Find you sex partner Get laid tonight ![]() Citiraj:
![]() Ali budem jedan dan
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I vi se još zajebavate s time? Rezneš format, složiš mu particiju i My Documents mu prebaciš na nju, upozoriš ga da stavlja sve tamo ili će ostat bez toga i bok. Stick isto formatiram. Nema tog podatka koji je tolko važan da ga neću izformatirat. Zajebavat ćeš se s time 2 sata i nećeš ništ napravit, a za dva sata mu složiš Winse i sve programe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#36 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
I onda, jos dok sam zavrsavao skolu stickovi se nisu dali citati, bilo je puno problema sa tim. jako gadno za riješit ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nije uopce korisno kad imaš na računalu brdo programa koji su u razvitku i stalno izlaze novije verzije, pa kad restoraš image opet imaš programe koji su outdated... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
To mu je samo savjet kaj da radi ubuduće, i da vidi kaj je trebao napraviti odmah nakon što je instalirao sustav sas svim programima ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš raditi samo update-a postojećeg image-a. Imaš opciju da usporedi image sa trenutnom situacijom i u njega doda samo promjene (govorim za Acronis).
![]() |
#40 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
ja sam par puta pokupio nešto slično,samo što se nije kopiralo ovako brzo,ugl. prvi put sam ga uspio riješit safe mod, scan sa avg-om,ad-awareom i spybotom,pa onda u normalni način ponovio sve i na kraju puknuo restore na 3 tjedna unatrag i počistio hdd. drugi put nije upalilo ![]() od tada pazim što radim i kome dajem da mi surfa po internetu sa mog kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|