![]() |
Svjetski rekord u virusima?
Pogledajte kaj sam našel na jednom kompjuteru.
Tip je instalirao 3 antivirusa, sve se poklalo, bilo uzaaaasno sporo i k tome gaji simpatije k xxx stranicama. http://pce.hostili.com/images/strasn...vt3d_thumb.png Svjetski rekord anyone? Srry, al morao sam stavit, nisam vjerovao svojim ocima. :goood: |
nemoze se to pobrisat ni formatom :D
P.S. mislim da je ovo moglo u M&D (s obzirom sto se tamo sve posta u zadnje vrijeme) |
dobar je.... ;)
|
pretpostavljam da je sve jedno te isti trojanac koji je zarazio tolko fajlova?
|
Tip ha :D:p
|
Slažem se,treba se prebacit.Nije toliko zanimljivo :p:D
Kao da nemamo dosta drogeraša pcekspertus vulgaris :bonker: |
Ni blizu WR, ni blizu.
|
:care: a ja sam mislio da je 5 trojanaca puno :care:
|
boze koji lik
haha ovo još nisam vidio |
lool:roller:
|
prejako :D
no vidjeh i gore od ovoga na netu:D |
Dobar je, ja sam nakon 4 godine imao jedan trojanac (frend donio stickom) kojeg sam ručno maknuo s kompa...
Ljudska glupost, kao ni svemir nezna za granice :D |
Najgore je to kaj se širi i nemoguće ga je vise skinuti sa kompa. Širi se za 100 fajlova po minuti. Sve se kao nalazi u folderu koji jednostavno ne postoji na toj lokaciji.
Trebat ce format. |
hahahah smijeh
|
hehe, dobar je :D
ja sam jedamputa imao oko 15000 virusa, tj bio je samo 1 virus, ali je zarazio sve .exe filove :D |
Citiraj:
|
naravno :D
ali sam ja imao sve programe na dvd-ima kao backup :D |
Ma mislim da nije za WR, koega mi je imao oko 10k, a siguran sam da ima i vecih kraljeva :D
|
uuuuuuuuuuuuuuuuu ja sam mislio da prije nekih 5 godina mojih 636 infekcija bilo puno :P
|
Citiraj:
Ja trenutno niti nemam AV, ali budem stavio KAV kroz koji dan. Jednostavno liječim uzroke, a ne posljedice :kafa: |
Citiraj:
|
WR u virusima, a virusa 0 [ZERO] :D
ne sjecam se , bilo je kod mene prije par godina oko 2k programa/fajlova koji su bili detektirani kao virusi. |
http://www.imagesforme.com/out.php/t...ereport9hx.jpg
Bojim sa da sam te pretekao za malo :D.Stari ss kolege sa bivseg radnog mjesta. BTW susreo sam se s tom tvojom stetocimo par puta i prakticki jedino rjesenje koje sam nasao je http://www.malwarebytes.org/ |
Citiraj:
Aj da ne lazem, laptop je od buraza. Prije 2 mjeseca kad sam otiso u Englesku stavio sam mu nove winse i jedan antivirus. :D Doso natrag, sve u rasulu. Ovaj tvoje je fakat poseban. Citiraj:
|
Gle bar sad ima jeftinih cura, kupi burazu jednu pa da nejde toliko na hc p0rn stranice :D
|
Ja znam za dvije koje su relativno sterilne,dakle ovo mora da je gledao neke dad&son gay p0rn :D:D
|
Citiraj:
Ovaj virus se neprestano mnozi u C:/Documents and Settings/IMEKORISNIKA/!/ Valjda ce ga sredit ovo kaj je Daddy dal. K tome je laptop Gericom Blockbuster 251S5, tako da je dosta usporeno sve... |
Svakako nemoj zaboraviti updateati program prije scana, i svakako scan napravi iz safe moda, pa onda nakon restarta iz ''normalnih'' winsa.
|
Meni je na sticku donio frend ovaj trojan, dosta gadan bastard za skinuti s kompa, skinul sam ga AVG-om iz safe moda a stick očistil iz ubuntua... Spazil sam ga u Process Exploreru kao .dll. Pogledajte si stickove i kompove, dosta frendova ga ima u zadnje vrijeme (na sticku se najlakše identificira gledanjem autorun.ini-ja, a na kompu radi .dll procese kojima se kopira na razna mjesta). Čim se nešto piše na keyboard vidi se u process exploreru da šalje data peakove na net za svaki keystroke tako da je još i keylogger :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |