|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a pusti ih sirote ![]() ![]() ja sad odoh na kupanje. u moru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
na šmidhen ne računaj još bar 2 god. Kad sam zadnji put prolazil pokraj, ne tako davno, miislim da sam vidil 1 bagera koji je raskrčival nekej.... tak da.... Ionak su spori kajgod da rade...
![]() |
#34 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Naravno kod takvog guljenja ostri predmeti su zabranjeni.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
A cuj zene ko zene samo bi gulile nije bitno kaj i kome... Ocito smo bili tolko fascinirani sa hranom da smo zaboravili na njih. Ugl. nije bitno bitno je da smo se svi odlicno zabavili i da uskoro mislimo opet otic.... ... ogulit nekaj.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
za salatu neznam nego di je ta jezercica ? jel valjaju sta varazdinske toplice? do bazena u koprivnici se bogme ima sta voziti...
![]() |
![]() |
#40 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Znaš inače da su ti toplice Sveti Martin proglašene najboljima u državi?... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
bycod
|
dobro pa nisu daleko.....
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma uopce nije bitno di se kupate, glavno da okolo ima dobrih koka, sve ostalo su finese.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
bycod
|
a di to u hrvatskoj nema dobrih koka ? pa bar su hrvatice zgodne ![]()
![]() |
#48 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel zna itko kaj je sa onim bazenima u Zelini? I kakva je sad ta soderica u Zapresicu, bio sam tam zadnji put prije 5-6 godina, stvarno odlicno mjesto moram priznat...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
bycod
|
u zelini jos nista sigurno par godina.. sto se tice soderica imho samo izazivanje nevolja....
![]() |
#50 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Nije da reklamiram slovence ali Aqvaluna u Podčetrtku je definitivno po mom izboru bazena najbolja.Cijena je možda malo visoka 12 eura za cijeli dan ili 9 eura od 15 sati,ali za tu cijenu nude puno više od bilo kojih naših toplica u blizini Zagreba.Od Kumrovca im otprilike 10 min vožnje i kaj je najbolje ne treba kupovati vinjetu.Preko tjedna cijene ulaznica su manje! Tobogani su im odlični. http://www.terme-olimia.com/hr/aqualuna/ Pošto naši nisu mogli sami urediti Tuheljske da bi na nešto ličile nego su ih prodali slovencima koji sad deru sa cijenom onda rađe odem do Podčetrtka pa tam platim nego da im plačam u Hrvatskoj,a Tuhelj nudi duplo manje od Čateža i Aqvalune a cijena je skoro ista |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakve meje sine moj, baće su zakon! Je da nema pucnjave i krnjavih divljaka ka u tebe, al nađe se već načina za zabavit se ![]() ![]() Blizu je more i ostali "zabavni sadržaji", ne žalin se... Nego da nas dvoje ne oftopičarimo tema su bazeni i količina klora i urina u njima ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Type R
|
Citiraj:
Neznaš šta propuštaš kad nema pucnjava i krnjavih divljaka, vječna tema ruganja. ![]() A bazeni su skroz super..ahahahah
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Za lipi kupanac volin potegnit do duća, tako je famozno... Još uletiš u kamp sa istočnim Njemcima, Poljacima, Česima itd ![]() Btw mislin da san te 2-3 puta vidia u pupe rokeru moj ![]() Drugi put cu ti zalipit jednu iza uva radi lošeg izbora muzike i donit 5-6 onih lihvarskih malih bavaria ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() A tek klub Baće..bože sačuvaj dosade..ma cili Split je oša kvragu, neam di izać.. A cajke definitivno nisu moj izbor,a nije ni da bježim od njih ko vrag od tamjana.. ![]() Bavarie prihvaćam, mada bi rađe Karlovačko 0.5L ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U "bačvice" je bar normalnija mjuza i srbijanke vrte guzicama na stejđu hehe. Al rješit čemo mi par litara karlovca, nije problem ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Type R
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
u pupi bavarija 20kn, nabijem to.... ljepo pjeske do benzinske za napojit se ![]() edit: a na kupanje, pa na korculu, di ces bolje(otocic di sam danas izgori). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|