|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Imaš u oglasniku broj, pod proričem sudbinu, gledam u krate, tjeram uroke itd... Možda te babe gatare imaju sposobnost pogodit šta si u čega štekao ali još neznam nikog na pcexpertu da je razvio tu sposobnost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Pa nije to znanost,usteko sam zvucnike u speaker output i sve skupa u jednu od dviju rupa na laptopu,na jednoj je mikrofon ,na drugoj slušalice. U koju god ukopčao sve isto ostane,sam laptop pušta zvuk Trebalo bi nešto sofwerski podesit al ja ne znam što |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
LOLcina... Jbte, a ovo je PCekspert forum.. ![]() Citiraj:
Najbolje bi bilo da ustekavas poredu po konektorima.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam labtec pulse-285(jean subwoofer i dva zvucnika) i benq Joybook p52 Isprobavao sam sa još jednim zvucnicima(game mate)ali bez promjene I kad povezem laptop sa tv-om audio kabelom svejedno se cuje samo zvuk sa laptopa,to je čudno Pa mora da je do nečeg sjebanog Vjeroatno zvučna Zadnje izmijenjeno od: Phylip. 08.08.2008. u 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Kakava ti je zvucna na tom lapu? |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Koliko sam ga ja shvatio njemu zvuk uvijek radi na laptopu bez obzira što uključi zvučnike u ulaz za slušalice tj. uštekavanjem bilo čega u ulaz za slušalice ne isključuje se zvuk sa laptopa niti dobija zvuk na to što je uključio. Jesi probao uključit obične slušalice kakve ? Probaj uključit kakav mikrofon u njegov ulaz ( mic in ) čisto da vidiš dali možeš dobit zvuk na lapu sa njega. Može biti da driveri nisu dobri a može biti da je izlaz krepao. Probaj redom ovo što sam naveo pa javi šta se događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Phylip Stavio si naslov da ti zvucnici ne rade. Saznaj dal je to stvarno tako ili je laptop kriv,,, Napravi ovako: uzmi te svoje zvucnike i spoji ih na neki izvor signala ( mp3 playery, CD player, tv, kazetofon, gramofon....), uglavnom na sto naidjes i na to spoji zvucnike i probaj vidit dal rade. obicno ti uredjaji imaju neki izlaz za slusalice pa ti to nebi trebao biti problem. Ako ne rade zapakiraj ih , uzmi racun i posjeti ducan di si je kupio.... ako rade onda treba vidit sta je sa laptopom. ![]() Ajd probaj pa javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Da izgleda da nisam dovoljno jasno izjasnio,zvucnici zapravo ne rade u kontaktu sa laptopom,probao sam sad na mp3 u ali rade,a već sam bio napisao da sam i neke druge zvucnike bio ukopčavao u laptop pa nisu radili(u kontaktu s njim)Stavio sam slušalice u laptop ali i dalje se čuje samo zvuk sa lapa a ništa u sluške,probao sam sad i mikrofon ali ni on ne radi Zvučna je realtek HD audio i na nju sam sad instalirao Realtek High Definition Audio 1.98,valjda su ti driver za to Ipak neće radit Ispričavam se na nejasnoći Zadnje izmijenjeno od: Phylip. 09.08.2008. u 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jel iti se pojavi kakav "pop-up" kad uštekaš zvučnike? npr imam istu zvučnu na lapu i kad spojiš bilo šta pita te šta želiš stavit (line out...) sve funkcionira. ili u system try ikona i sam namisti da je line out ako nema pop-up. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
U system trayu imam samo volume control,probo sam malo prčkat po njemu ali bez uspjeha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
dal ti mikrofon radi , sto zelim pitati je : dali radi taj frontpanel? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Izgleda da ispadam glup i isto tako izgleda da imam tri utora na laptopu a ne samo dva.Mišljah dva jer je treći crveno osvijetljen ,za daljenski valjda,pa ga nisam skužio kao opciju Žao mi je zbog ovog debilizma, Stuc imao pravo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Zasto si takav.. ja za taj laptop nit sam kad cuo, a kamoli da sam ga vidio..i sta napravim? upisem u google i sta nadjem? ovo: http://www.usporedi.hr/katalog/proiz...1/pogled/2218/ i sta tu pise pod portovi? stvarno si cudan.. ![]() Da mi je samo znat gdje si dobio ideju da je to za daljinski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Pa bio sam sam glup na svoj račun onak ,ništ čudno Pa nisam se nikad sreo s time mislio sam prvo da je infracrveo jer po naravski blješti onak crveno, a onda sam pomilsio"pa ne može laptop imat infrcrveno" a onda sam došao na ideju za daljenski (ne znam odkud)puklo me. I to je moja priča eh Zadnje izmijenjeno od: Phylip. 12.08.2008. u 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
bas si lik..Infracrveno,pa pa da svijetli crveno..i ti to s a svojim okom vidis..Moram priznat, ideje su ti malo jace.. Nego, back on topic, mozda ti je na zvucnoj stavljena opcije digital out only ili tako nesto pa pogledaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Gledao sam na master volume,na advanced controls,advanced i tamo nemam za chekat digital out only,gledao sam in properties od zvucne ali nemam tog.Di li je to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|