![]() |
Zvučnici ne rade
Molim pomoć.Uštekao sam nove zvučnike na laptop ali oni neće radit,nakon što sam ih uštekao i dalje se samo čula mjuza sa laptopovih zvučnika.
Što trebam učiniti? |
Imaš u oglasniku broj, pod proričem sudbinu, gledam u krate, tjeram uroke itd...
Možda te babe gatare imaju sposobnost pogodit šta si u čega štekao ali još neznam nikog na pcexpertu da je razvio tu sposobnost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
daj pojasni malo svoj post gore, to ti čovik hoće reć. nisi nikakve detalje da |
Pa nije to znanost,usteko sam zvucnike u speaker output i sve skupa u jednu od dviju rupa na laptopu,na jednoj je mikrofon ,na drugoj slušalice.
U koju god ukopčao sve isto ostane,sam laptop pušta zvuk Trebalo bi nešto sofwerski podesit al ja ne znam što |
LOLcina... Jbte, a ovo je PCekspert forum..:stoopid:
Citiraj:
Najbolje bi bilo da ustekavas poredu po konektorima..:D Ali kad bi jos rekao koji laptop imas i kakvi su zvucnici, ali dobro to je previse za tebe.. |
Citiraj:
Imam labtec pulse-285(jean subwoofer i dva zvucnika) i benq Joybook p52 Isprobavao sam sa još jednim zvucnicima(game mate)ali bez promjene I kad povezem laptop sa tv-om audio kabelom svejedno se cuje samo zvuk sa laptopa,to je čudno Pa mora da je do nečeg sjebanog Vjeroatno zvučna |
To su aktivni zvucnici, jel si ih spojio u struju i ukljucio? i onda ako je volume na min moras ih malo pojacat da bi nesto cuo..
|
Al kad te zvucnike ukljucim kaj se nebi trebali ovi od laptopa isključit.
I u struji su da i volume je naglašen |
Citiraj:
Citiraj:
Kakava ti je zvucna na tom lapu? |
probas instalirat drivere za zvucnu? :(
|
koliko sam skuzionjemu zvuk radi na lapu, nego mu ne radi kad spoji te zvucnike..
|
Koliko sam ga ja shvatio njemu zvuk uvijek radi na laptopu bez obzira što uključi zvučnike u ulaz za slušalice tj. uštekavanjem bilo čega u ulaz za slušalice ne isključuje se zvuk sa laptopa niti dobija zvuk na to što je uključio.
Jesi probao uključit obične slušalice kakve ? Probaj uključit kakav mikrofon u njegov ulaz ( mic in ) čisto da vidiš dali možeš dobit zvuk na lapu sa njega. Može biti da driveri nisu dobri a može biti da je izlaz krepao. Probaj redom ovo što sam naveo pa javi šta se događa. |
Phylip
Stavio si naslov da ti zvucnici ne rade. Saznaj dal je to stvarno tako ili je laptop kriv,,, Napravi ovako: uzmi te svoje zvucnike i spoji ih na neki izvor signala ( mp3 playery, CD player, tv, kazetofon, gramofon....), uglavnom na sto naidjes i na to spoji zvucnike i probaj vidit dal rade. obicno ti uredjaji imaju neki izlaz za slusalice pa ti to nebi trebao biti problem. Ako ne rade zapakiraj ih , uzmi racun i posjeti ducan di si je kupio.... ako rade onda treba vidit sta je sa laptopom.:kafa: Ajd probaj pa javi :chears: |
Da izgleda da nisam dovoljno jasno izjasnio,zvucnici zapravo ne rade u kontaktu sa laptopom,probao sam sad na mp3 u ali rade,a već sam bio napisao da sam i neke druge zvucnike bio ukopčavao u laptop pa nisu radili(u kontaktu s njim)Stavio sam slušalice u laptop ali i dalje se čuje samo zvuk sa lapa a ništa u sluške,probao sam sad i mikrofon ali ni on ne radi
Zvučna je realtek HD audio i na nju sam sad instalirao Realtek High Definition Audio 1.98,valjda su ti driver za to Ipak neće radit Ispričavam se na nejasnoći |
jel iti se pojavi kakav "pop-up" kad uštekaš zvučnike?
npr imam istu zvučnu na lapu i kad spojiš bilo šta pita te šta želiš stavit (line out...) sve funkcionira. ili u system try ikona i sam namisti da je line out ako nema pop-up. |
Citiraj:
U system trayu imam samo volume control,probo sam malo prčkat po njemu ali bez uspjeha |
|
Citiraj:
dal ti mikrofon radi , sto zelim pitati je : dali radi taj frontpanel? |
Citiraj:
Izgleda da ispadam glup i isto tako izgleda da imam tri utora na laptopu a ne samo dva.Mišljah dva jer je treći crveno osvijetljen ,za daljenski valjda,pa ga nisam skužio kao opciju Žao mi je zbog ovog debilizma, Stuc imao pravo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ne piše to u specifikacijama:lol2: |
Zasto si takav.. ja za taj laptop nit sam kad cuo, a kamoli da sam ga vidio..i sta napravim? upisem u google i sta nadjem? ovo:
http://www.usporedi.hr/katalog/proiz...1/pogled/2218/ i sta tu pise pod portovi? stvarno si cudan..:kafa: Da mi je samo znat gdje si dobio ideju da je to za daljinski:wtf2: |
Citiraj:
Pa bio sam sam glup na svoj račun onak ,ništ čudno Pa nisam se nikad sreo s time mislio sam prvo da je infracrveo jer po naravski blješti onak crveno, a onda sam pomilsio"pa ne može laptop imat infrcrveno" a onda sam došao na ideju za daljenski (ne znam odkud)puklo me. I to je moja priča eh |
bas si lik..Infracrveno,pa pa da svijetli crveno..i ti to s a svojim okom vidis..Moram priznat, ideje su ti malo jace..
Nego, back on topic, mozda ti je na zvucnoj stavljena opcije digital out only ili tako nesto pa pogledaj |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |