|
![]() |
#2 |
[dramen'beis]
Datum registracije: Dec 2007
|
imas u splitu trgovina se zove solvens, www.solvens.com dostava ti dode nekih 9kn...imaju masu stvari |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() kontaktiraj ove , navodno imaju za 150tak kn displaya a salju i postom, prema informaciji dilera s njuza Magic voice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma solidno je. Nedavno sam si narucio cijelo kuciste sa EBaya, stiglo je za 14 dana, a ukupna cijena sa slanjem me izasla ~80kn. Rijec je o k750, def je bio crni, a narucio sam silver kuciste i masku. Leglo je fino, nije kao original islo sve glatko no stvar radi i izgleda OK. Jos je tipkovnica drugacija tako da u konacnici ispada plavo osvjetljena. ![]()
![]() |
#10 | |
[dramen'beis]
|
Citiraj:
ako pricmo o istom silver kucistu, moje je doslo u original kutijici od SE-a, tako da je moje original i cijelo me je sa postarinom doslo 11funti...a sad jos treba uzet u obzir da je tad funta bila 10.8kn a sad je ispod 9...tako da navali narode ![]() uglavnom ebay.co.uk imaju najvise stvari iako ni ebay.ie nije los...ebay.de izbjegavam jer malo ljudi ima paypal |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
[dramen'beis]
|
ima trgovina/ljudi koji znaju o svom trosku poslat robu, al onda je ista malo skuplja pa to nadoknade...al inace su postarine od 2, 3funte pa na dalje... a kad pogledas, da bi poslao nesto po hr ti je posta 30kn minimalno...tako da je i vise nego isplativo... e i da...najcesce svi primaju paypal sto je i najsigurniji nacin placanja jer se uvijek imas kome zalit, one koji nemaju paypal ni ne gledam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Ovako,srusio sam stolicu,i bas je tako pala da je strgala ekran na k750i mislim da i unutarnji,jer nema nikakve slike,samo sarene boje,a svira i sve ostalo...koliko kosta novi s ugradnjom???' znaci,na ebayu novi lcd bas sve cca 100 kuna??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|