![]() |
display ZA K750I
ovako zanima me di mogu u zadru kupit display za navedeni mob te koliko kosta
|
imas u splitu trgovina se zove solvens, www.solvens.com
dostava ti dode nekih 9kn...imaju masu stvari |
ok hvala
|
Citiraj:
kontaktiraj ove , navodno imaju za 150tak kn displaya a salju i postom, prema informaciji dilera s njuza Magic voice |
a cuj za original display nije strasno dat 350kn...
ako vrijeme nije problem, narucim ga ja za 100...ja zaradim, platim ti dostavu i ti sretan...al treba 10-ak dana da dode iz vana... |
Ebay?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma solidno je. Nedavno sam si narucio cijelo kuciste sa EBaya, stiglo je za 14 dana, a ukupna cijena sa slanjem me izasla ~80kn. Rijec je o k750, def je bio crni, a narucio sam silver kuciste i masku. Leglo je fino, nije kao original islo sve glatko no stvar radi i izgleda OK. Jos je tipkovnica drugacija tako da u konacnici ispada plavo osvjetljena. :)
|
zna li tko od vas neku internet trgovinu s tipkovnicama maskama i ostalim djelovima za k750i ili druge modele
|
Citiraj:
ako pricmo o istom silver kucistu, moje je doslo u original kutijici od SE-a, tako da je moje original i cijelo me je sa postarinom doslo 11funti...a sad jos treba uzet u obzir da je tad funta bila 10.8kn a sad je ispod 9...tako da navali narode :) uglavnom ebay.co.uk imaju najvise stvari iako ni ebay.ie nije los...ebay.de izbjegavam jer malo ljudi ima paypal |
na koji se nacin kod njih placa (naplacuju li postarinu)
|
Citiraj:
a kad pogledas, da bi poslao nesto po hr ti je posta 30kn minimalno...tako da je i vise nego isplativo... e i da...najcesce svi primaju paypal sto je i najsigurniji nacin placanja jer se uvijek imas kome zalit, one koji nemaju paypal ni ne gledam... |
Ovako,srusio sam stolicu,i bas je tako pala da je strgala ekran na k750i mislim da i unutarnji,jer nema nikakve slike,samo sarene boje,a svira i sve ostalo...koliko kosta novi s ugradnjom???'
znaci,na ebayu novi lcd bas sve cca 100 kuna??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |