|
![]() |
#3391 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
stoga opet pricate o necem u sta niste upuceni
![]() |
![]() |
#3392 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
gle pricam o rabbitsu i govorim kak mi je taj mod sugav, a pogotovo kad nema bombi. opcenito u promodu osjecam ko da igram cs, a takva je i grafika, a usto jos je i fov syeban, al kaj je da je hitbox je bolji i to je sve. pam rulz ![]()
![]() |
![]() |
#3393 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Vjerujem da PG-ovi znaju za ovo, pa evo za ove koji neznaju a imaju starije kompove CFG: http://www.cod4central.com/content/cfg/yitch2.cfg *Potrebno je otvoriti u CoD4 folderu Players\Profiles\nick\config_mp.cfg *Cfg file otvoriti sa wordpad-om i iskopirati sa stranice u taj cfg file (obavezno back up napraviti) *Isprobao sam ga na Pam-u i Promodu tako da neznam kako se ponasa na ostalim modovima, meni je digao fps-e za duplo skoro...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Premium
|
evo i moj config: http://rapidshare.com/files/133831903/config_mp.cfg drži mi 125 fpsa, jedino u dimu pada il na publicu kad je yebačka gužva inače nemojte očekivat čuda na starijim kompovima, ja sam isprobao 100 i 1 config i na kraju zaključak- need new grafa
![]() |
#3395 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
slika u odnosu na pam4 je zivlja, nema tolko sivila i slicno sto vecini odgovara (ti si prvi koji se zalis :P). procitaj njukov post opet, promod ne mice bombe nego competetive public ruleset (pravila) u promodu. warovi se naravno igraju s bombama. takoder baci pogled na listu promjena i bug fixeva koje promod donosi u odnosu na pam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i te bug fixeve sam pročital i jedino kaj sam sam doživel je da je poboljšan taj hitbox
![]() |
![]() |
#3397 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Jedina bitna stvar koja mi se svidja na promodu je rega metaka,nist vise Mozda ima bug fixeva i slicnih stvari koje zaguljeni likovi gledaju al mene to ne dira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3400 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da na pub modu po defaultu nema bombi, ali se mogu ukljuciti. bombe su najgluplja stvar na pubu s 30 ljudi, puknes nejd u neki prolaz i ode ih 5-6, ovak je dobro. Zadnje izmijenjeno od: baterija. 01.08.2008. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3401 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nisu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Koja strka radi yebenih bombi looool (nema veze vratite ih) ![]()
![]() |
![]() |
#3403 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Jeah baby, imam zlatni uzi: ![]() Jos jedno 700 HS sa asault rifleovima i imat cu i zlatni kalas. Al ga recoil hebe, tek sa silencerom se da normalno igrat. Bez bombi, Gl-a marty-a, i ls se ne moze igrat, a ak vam smeta tuzite infinity ward jer su stavili perkove. PROUD TO BE NOOB - to mi je bindano pod slovom N, i dost cesto koristim PS: Inace je TO BE bijelo. al se tu jbg. nevidi
![]() |
#3404 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Nemam nista protiv noobova, ali protiv kampera da...zato izbjegavam HC jer je sve puno glinenih golubova koji leze ili cuce naokolo (cast rijetkim iznimkama) sto za mene nisu igraci...i ako se netko osjeca prozvanim neka mi slobodno da IP svog omiljenog (vjerojatno HC servera) da to potvrdim! ![]()
![]() |
#3405 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ostalo necu komentirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() A ovaj tvoj post mi se čini kao c/p s najnjubastijeg servera na planeti. Bihnet FTW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Isto igram ko i prije GLa, pwnam ih sve ![]() ![]() ![]() A sad ako si ti jedan od onih koji se zakempaju u jedan kut i čekaju da netko naleti da bi mu odvalili u noge granatu onda te shvačam i savjetujem da se počneš kretat po mapi a ne bi pravi njub-GL-kemper koji je "dobar" samo zbog "dobrog" odabira perkova. Zašto bi ikog tužili, lijepo se stavi pam i bok perkovi. ![]()
![]() |
![]() |
#3408 |
Premuim
|
Kamper nisam, niti cu ikad biti. sredio sam killstreak na 31, ali sad bez kempa, na crashu. Snipere koristim samo kad i overkill da rijesim chaleengese. Dobro, GL sam koristio da rijesim onaj ouch chalenge, i onda sam presto.
![]() |
#3409 |
kak sam si zgodan !
Datum registracije: Aug 2008
|
pozz svima. evo igram CoD 4 već duže vrijeme i zanima gdje obično zna biti više Hrvata i gdje vi igrate. Nisam loš ( ozbiljno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
sta vama uopce tako smeta u kempanju,ja ne kempam,rusham ko manijak da dodjem iza ledja,ali opet nema mi nista slađe nego kad nekom kamperu stisnem hs sa pola metra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3414 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#3418 |
Premuim
|
1h oko 30-50 MB
![]() |
#3420 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|