|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
DC++ problem - ono šta se skine nema na komp
Koristio sam dugo vremena dc++ i moram priznat da mis e ovo nikad nije dogodilo. Po difoltu mi je namješteno da se materijal skida u profram files/dc++/downloads , međutim "downloads" ne postoji u folderu dc. Mislio sam da će se problem sam rješit ako sam otvorim nove foldere za skinute i materijale u procesu skidanja ali ni to se ne puni nakon šta je jasno iz programa da se file skinuo. Za sve krivim đubre od sustava vistu. Može tko pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako je vista 64 bitna, ona ima 2 program filesa, za 64 i za 32 bitne "aplikacije"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
freak
|
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Baja, bolje da ne delas reda po forumu i da ne budes svakom loncu poklopac, dovoljno je prijaviti post (kad treba). I covjek nije nicim prekrsio pravila... @gaudeamus: probaj provjerit sa ovim gdje se file zapravo zapisuje prilikom downloada.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
skidam trial verzija programa sa torenata a to šta s njima kasnije radim nikoga ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
Samo što ja u "JA" nemam AppData i tako dalje. edit: da da i onda treba view hiden i onda se prikaže ovaj folder kojega je moronska vista pospremila na ovu lokaciju koji nisam zadao . hvala, pomogao si |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Po koji put: torrenti nisu ilegalni i može se o njima raspravljati na PCE forumu, sve dok se javno ne pišu konkretna imena filmova, softvera itd. Dok god je ta rasprava općenita i usmjerena na samu tehniku nema problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|