![]() |
DC++ problem - ono šta se skine nema na komp
Koristio sam dugo vremena dc++ i moram priznat da mis e ovo nikad nije dogodilo. Po difoltu mi je namješteno da se materijal skida u profram files/dc++/downloads , međutim "downloads" ne postoji u folderu dc. Mislio sam da će se problem sam rješit ako sam otvorim nove foldere za skinute i materijale u procesu skidanja ali ni to se ne puni nakon šta je jasno iz programa da se file skinuo.
Za sve krivim đubre od sustava vistu. Može tko pomoć? |
Ako je vista 64 bitna, ona ima 2 program filesa, za 64 i za 32 bitne "aplikacije"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Daj ne kenjajte.. Sta vi znate sta on skida s torrenta? mozda bas nesto legalno..mozda neki film iz bijelovara:D:D
|
Citiraj:
|
Baja, bolje da ne delas reda po forumu i da ne budes svakom loncu poklopac, dovoljno je prijaviti post (kad treba). I covjek nije nicim prekrsio pravila...
@gaudeamus: probaj provjerit sa ovim gdje se file zapravo zapisuje prilikom downloada. |
skidam trial verzija programa sa torenata a to šta s njima kasnije radim nikoga ne zanima.
|
Citiraj:
Samo što ja u "JA" nemam AppData i tako dalje. edit: da da i onda treba view hiden i onda se prikaže ovaj folder kojega je moronska vista pospremila na ovu lokaciju koji nisam zadao . hvala, pomogao si |
Po koji put: torrenti nisu ilegalni i može se o njima raspravljati na PCE forumu, sve dok se javno ne pišu konkretna imena filmova, softvera itd. Dok god je ta rasprava općenita i usmjerena na samu tehniku nema problema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |