|
![]() |
#33 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Pa da šta će im superb kad je octavia velika kao passat, mislim baš su glupi ![]() Ne vozim ni jedno ni drugo i da škoda mi je draža. Al kad netko izjavi takvu glupost... Octavia-Jetta, Superb-Passat
![]() |
#34 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A te kvazi limuzine su kao udobne i prostrane?? Pa svaki Passat ima sve manje i manje mjesta za noge straga, sve manje i manje gepeka i sve više košta. Ne znam kaj naplaćuju drugo osim imidža. U Dalmaciji si gazda u selu ako imaš VW, isto tako je u Zagorju. U crkvu se nedjeljom ide samo da se auto može pokazati. Ne dao bog da se pojaviš u francuskom autu jer si odmah predmet sprdnje, pa makar to bio C6 recimo kojem po udobnosti i prostranosti nema ravnog. A da ne pričam o cijeni tek. Dizajn je stvar samo toga kolika hoćeš da ti neka stvar bude i da susjedi budu ljubomorni. Voziš se u autu i ne vidiš kako izvana izgleda, takav je bar moj stav. Samo primjera radi nakrcao sam Passata i C6 s max dostupnom opremom i svime. C6 Exclusive - 2.7 HDi - 469 500,00 Kn Passat CC - 2.0 TDi - 449.541,46 Kn Citroen čak i serijski ima hrpu opreme koja kod VW-a nije dostupna ni s naplatom. Eto malo Top Gear usporedbe C6 s običnim autom na 5:30, ali treba pogledat cijeli video http://www.youtube.com/watch?v=-tdEKmnWUy4 I malo vožnje s probušenom gumom http://www.youtube.com/watch?v=M0Idt...eature=related
#35 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to je češko vozilo ko što sam ja pola brazilac, pola mađar. sva sreća da nema audijevih i vw dijelova nutra. samo da te pitam jesi ti to zaista linkao slike na passata gore? čovječe božji... bitno da se kenja o ovom i onom, pa na kraju ispadne da ni u jednu škodu nisi sjeo... kažeš vidio si slike na guglu. mislim ako postaviš stvari da imaš na odabir novu octaviu rs ili passat 2.0t comfort bez ijedne trunke dodatne opreme skuplji za ravno 40k kn onda se bojim kako nemamo šta dalje razgovarati... da, naravno i ako hoćeš dostići opremu octavie rs treba ti još jedno 20-30k kn pošto ne dobiješ serijski ni automacku klimu. pravi narodni auto, nema šta. mislim gle mrzim glupo hrvacko razmišljanje kako vw drži cijenu - istina drži, ali radi našeg glupog i zatupljenog mentaliteta, a ne same kvalitete auta. meni su ljudi (ne ljudi, kamenjari) kenjali da šta uzimam klija kad mogu pola... pa mogu brate za ravno 40k kn više, mislim common sense - i ne vrijedio više za takvu ulaznu cijenu. ja svoj auto nisam kupio za preprodaju i za držanje cijene nego da se u njemu vozim ja i moji bližnji, a da imam lufta za ostale troškove uz ratu kredita. sljedeći auto će tak i onak biti na kredit kao i ovaj i stvarno mi svira frula hoću ja dat 30% i 20% ućešća zato da bi imao skuplje dijelove od tamo nekog jaaaaaaaako skupog francuza i unutrašnjost došla od german finest jugenchildz. odi i napravi redovni ovlašteni servis na polu za 100€... kreni, sad! ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ja moram baš vadit sad white paperse sa interneta da ti pokažem koliko je mizerna razlika, jel baš moram? |
![]() |
![]() |
#40 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Npr. astra sedan je prostranija od octavie i to provjereno.
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koliko para, toliko muzike. Nema džabe ni u stare babe. Nisam bogat, da kupujem jeftine stvari. Ja sa držim ovih, ne striktno ali jesam. Što se tiče Passat - Octavia, nemam ništa protiva Škode, ali im je dizajn stepenicu niži. C6, a nemam šta reć samo 1,2,3 par slika. Nema šanse da bi ga vozio, rađe bi vozio Yugo 45 |
![]() |
![]() |
#42 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
http://www.njuskalo.hr/oglas130276 + plin I malo je ovdje precjenjen..inače je oko 7-8k.. I imaš AUTO, ne auto, nego AUTO. Cijenu održavanja i registracije na stranu. ![]()
#44 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
To mi ujac ima, nakon BMW 525 prešao na to, ono puno trošilo a on više nije mlad i lud! |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Vozim ja i dalje od kuće, ali eto nije da se volim dokazivat. Inače za mene su trke po cestama sa dosta krivina, a ne ravne piste Boeing 747 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i šta? zgubit od sirotog megana za prek pol minute na nurburgringu i to sve za 10k€ više od dotičnog. racing vw... yeah. mislim ide taj r32 nema greške, ali ne da ima boljih i jeftinijih nego IMA. čovječe otvorio si topic o autima da hvališ golfa i passata ffs... možda na www.imotski.com to ide, ali ovdje mi nekako smrdi da ljudi vide ponešto lijevo i desno. |
![]() |
![]() |
#59 | |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
samo tuljan može kupit taj auto za 16000 evra s tim da je prešo gotovo 120000km u 5 god. cijene automobila su precijenjene u lijepoj našoj pogotovo honda,vau-vau, itd.treba zahvalit gospodinu zubaku što nas lijepo dere u cijenama svojih automobila,pogotovo kaj se tiče cijena dodatne opreme kod vau-vau i audija. ljudi jeste vidjeli passat r36 koja jurilica moš mislit.lol.još mu je i cijena da ne povjeruješ 65.000,00 evra bože sačuvaj.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 23.07.2008. u 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Postoje Auti i moj Suzuki Swift 1.3 GS ( 91. godiste i Gti look ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|