![]() |
Generalna tema o automobilima
Evo da ne spamam više Top Gear temu, možemo nastaviti ovdje. Ovaj thread je samo za diskutiranje, a ne spamanje tipa "haha" "lol" i sl.
Za početak da počmemo, po kojim kriterijima gledate aute ? :kafa: |
Daj imamo temu opel astra, Top gear i to nam je dosta, koj ce quratz PC forumu jos jedna auto tema. Odi na hraweb i tam se raspravljaj o autima kolko oces...
|
Pa Top Gear je za Top Gear :D
Opel Alfa je samo za Alfu :D MOD je nije lockao, znači da je regularna tema na SVAŠTARI ;) |
mi koji zarađujemo od tastature gledamo aute po visini rate kredita i možda boji :D
|
Ja bih samo naglasio da Volkswagen nikad nije bio Das Auto nit će bit.
|
Šta fali VW?Ako izuzmemo zakon tržišta da njima nije u interesu napravit auto koji će pravit milju kilometara je ok.Osobno znam da je izdata serija s greškom gdje su tri direktorčića ovdje u istri u mjesec dana pokupovali passate,i nakon x mjeseci su u roku 30 dana sva tri zaribala.Ali to se desi svakom proizvođaču,bilo je i merđi pred koju godinu.Ono što bi mu ja zamjerio što su tvrdi da boli glava,i ovjes i papučice dok se ne navikneš.
Jeste vidjeli novi passat cc :nuts: |
Dečki-ovo vam je generalna tema za laprdanje tko dobiva ukrudbu na koji auto:)
Tak-i-tak ste do sad to razvlačili prek pol Svaštare... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo pa di ces bolje. Sigurno si baja u splitu :p:D |
ne funkcioniram tako... gledam u skladu s mogućnostima.
šta je normalno? lexus? s5? pa recimo twingo/clio sport mi je toliko van dosega da ti ne mogu opisati (još rata kredita ajde-de, ali da na tome stane)... kad gledaš malo realno stanje vani to je poor's man jurilica, a ja ga mogu eventualno na desktop staviti. mislim za ovu temu imam anegdotu čovjeka koji čita sve moguće magazine, portale o autima i šta ti ja znam i zna da je lancer evo bolji od ferrarija na stazi zbog špere i posebnog downforcea bla-bla-bla-bla... sjeo u auto limit i stisne kočnicu umjesto kuplunga. |
Citiraj:
A jednio ja i tata vozimo, tako da baš nema reda za ključeve :) BTW ako mi fali, pa mogu valjda i kamion upalit ;) |
Citiraj:
Gdje si to kvotao,imam ja prijatelja kojem tata ima passat,i za rođendan mu je kupovao auto,i priča je išla hoće li svoju alfu 156 ili da se proda i passat i kupi audi A6.A prijatelj je tada razmišljao isto kao autor tog posta(baja,ne vidim gdje si kvotao?),i dobio je crnu 156-cu.I sada se kaje jer je prije s 500kn izlazio svake subote u grad,a sada te pare poždera auto htio-ne htio,1.8 TS 149 konja,troši ko mutav. A i sad usporedi daciu i alfu :rolleyes: IMO,dok si u prilici,tatin auto FTW. |
Citiraj:
Tatin auto FTW. Nego i ja mislim uzet jedan autić ~140 ks, sada potrošnja će biti ubitačna pogotova za RH cijene. Što se tiče izlaska, na kreće relacije se snađem jer neznam kako bi doveo auto doma :p A za duže se opet snađem, dođem sutra ;) |
A i tu je isto imao sreće,jer mu fali 1ks i onda je u najskupljoj kategoriji za registraciju,može imat 151 ili 551ks i isto mu je.
A ovako šta mi je najjače,honda accord,type-s 140kW,3-4 godine stara,crvene boje.To bi htio vozit,a o skladu s mogućnostima još ne razmišljam,tatin auto ftw :) |
Citiraj:
|
Najbolje auto je moje auto..a uz to je i Mazda..i stiže plin za dan-dva...
http://www.imagesforme.com/show.php/109165_DSC03661.JPG Iza toga 525tds kojeg vozim kad hoću..auto za cruising.. |
Citiraj:
Jedino što nisi đeki ko' sa Passatom al bar telku gledaš ko' car :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve sreća da nam izgled isplaćuje aute.
škoda octavia tour na akciji s plino je valjda catch of teh century... 100k kn 1.6 16v, sa svom mogućom opremom je nemreš prek 130k prebaciti, a uvijek postoji i 1.8t ;) |
Citiraj:
znaci terenci :beer: trenutno vozim isuzu troopera iz 1990. godine...ide glatko ko urica :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
i krenulo je :D:lol2: |
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=t_dLk...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=QtlGUqwG8i4 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono stvarno se i ja zapitam, jer cijene goriva su velike. Ovako sprašim 200 kn, na gorivo i vozam se uokolo i opet nemam ništa :D ajde bar mi nije velik potrošač 8 - 10 L :fiju: Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |