|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Generalna tema o automobilima
Evo da ne spamam više Top Gear temu, možemo nastaviti ovdje. Ovaj thread je samo za diskutiranje, a ne spamanje tipa "haha" "lol" i sl. Za početak da počmemo, po kojim kriterijima gledate aute ? ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj imamo temu opel astra, Top gear i to nam je dosta, koj ce quratz PC forumu jos jedna auto tema. Odi na hraweb i tam se raspravljaj o autima kolko oces... |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Šta fali VW?Ako izuzmemo zakon tržišta da njima nije u interesu napravit auto koji će pravit milju kilometara je ok.Osobno znam da je izdata serija s greškom gdje su tri direktorčića ovdje u istri u mjesec dana pokupovali passate,i nakon x mjeseci su u roku 30 dana sva tri zaribala.Ali to se desi svakom proizvođaču,bilo je i merđi pred koju godinu.Ono što bi mu ja zamjerio što su tvrdi da boli glava,i ovjes i papučice dok se ne navikneš. Jeste vidjeli novi passat cc ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-ovo vam je generalna tema za laprdanje tko dobiva ukrudbu na koji auto ![]() Tak-i-tak ste do sad to razvlačili prek pol Svaštare...
|
|
#8 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne funkcioniram tako... gledam u skladu s mogućnostima. šta je normalno? lexus? s5? pa recimo twingo/clio sport mi je toliko van dosega da ti ne mogu opisati (još rata kredita ajde-de, ali da na tome stane)... kad gledaš malo realno stanje vani to je poor's man jurilica, a ja ga mogu eventualno na desktop staviti. mislim za ovu temu imam anegdotu čovjeka koji čita sve moguće magazine, portale o autima i šta ti ja znam i zna da je lancer evo bolji od ferrarija na stazi zbog špere i posebnog downforcea bla-bla-bla-bla... sjeo u auto limit i stisne kočnicu umjesto kuplunga. |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
|
Citiraj:
A jednio ja i tata vozimo, tako da baš nema reda za ključeve ![]() BTW ako mi fali, pa mogu valjda i kamion upalit ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Gdje si to kvotao,imam ja prijatelja kojem tata ima passat,i za rođendan mu je kupovao auto,i priča je išla hoće li svoju alfu 156 ili da se proda i passat i kupi audi A6.A prijatelj je tada razmišljao isto kao autor tog posta(baja,ne vidim gdje si kvotao?),i dobio je crnu 156-cu.I sada se kaje jer je prije s 500kn izlazio svake subote u grad,a sada te pare poždera auto htio-ne htio,1.8 TS 149 konja,troši ko mutav. A i sad usporedi daciu i alfu ![]() IMO,dok si u prilici,tatin auto FTW. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Tatin auto FTW. Nego i ja mislim uzet jedan autić ~140 ks, sada potrošnja će biti ubitačna pogotova za RH cijene. Što se tiče izlaska, na kreće relacije se snađem jer neznam kako bi doveo auto doma ![]() A za duže se opet snađem, dođem sutra ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
A i tu je isto imao sreće,jer mu fali 1ks i onda je u najskupljoj kategoriji za registraciju,može imat 151 ili 551ks i isto mu je. A ovako šta mi je najjače,honda accord,type-s 140kW,3-4 godine stara,crvene boje.To bi htio vozit,a o skladu s mogućnostima još ne razmišljam,tatin auto ftw ![]() |
|
|
|
|
#15 | |
|
Banned
|
Citiraj:
(dizajn) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Najbolje auto je moje auto..a uz to je i Mazda..i stiže plin za dan-dva... http://www.imagesforme.com/show.php/109165_DSC03661.JPG Iza toga 525tds kojeg vozim kad hoću..auto za cruising..
|
|
#17 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Jedino što nisi đeki ko' sa Passatom al bar telku gledaš ko' car . |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Banned
|
To je ona stara tipa,tuđmanovska? ![]() ![]() Nisu stalu u mjesec dana,voženi su,šta ja znam,6 mjeseci,i onda su u 30 dana sva tri stala,ali pošto su dio istog koncerna,možda i škoda zariba ![]() |
|
|
|
|
#19 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sve sreća da nam izgled isplaćuje aute. škoda octavia tour na akciji s plino je valjda catch of teh century... 100k kn 1.6 16v, sa svom mogućom opremom je nemreš prek 130k prebaciti, a uvijek postoji i 1.8t ![]() |
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Banned
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=t_dLk...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=QtlGUqwG8i4 Citiraj:
|
||
|
|
|
|
#27 | |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
|
#28 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
, skužio o čemu pričam. Da sad kupujem auto, ne znam na čemu bi morao bit (kojoj psihoaktivnoj supstanci) da ne uzmem to. Mislim da je vrijeme da počnemo cijenit aute koji malo troše, a ne koji su veličine omanje labudice samo da bi bio đeki. Znam na čemu sve bi morao bit da uzmem fauvea ali neću sad o tome, uključuje i ljepilo .Zašto, ne? Škoda nije jeftina? Za cijenu Passata kupim Škodu + obiteljsku kuću od 80 kvadrata, a nemoj mi pričat da ima malo mjesta. |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Ono stvarno se i ja zapitam, jer cijene goriva su velike. Ovako sprašim 200 kn, na gorivo i vozam se uokolo i opet nemam ništa ajde bar mi nije velik potrošač 8 - 10 L ![]() Citiraj:
Nisam nikad ima kontakta sa tim češkim vozilom ! |
||
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
|
|