|
![]() |
#3271 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() M9 nije uploa precizan kao DE. DE ima odličan nišan i vrlo je jak, a firerate je dobar. M9 treba 3puta da nekoga ubije, DE iz prvog puta ![]() BTW ja sam nosio DE i znam kakav je, mogu se i neke puške iza njega sakrit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#3274 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@baja - to su finese, 333 kao omogućava još veće skokove, pa onda imaš šemu sa maxpackets u ovisnosti sa fpsima, i tako... ima tu puno forica, ali meni osobno samo smeta da nemogu imat lock na 125 nego se mučim sa 30-50fpsa... i to mi baš smeta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Napravi backup "players" mape negdi i spremi serial koji koristis(najbolje extractaj cod4 regentry), pa ako ti nestanu, ubacis serial i players mapu u CoD4 folder i ne moraš se mučit ponovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Sve to stoji, ali za ovo kako ja pucam iz gun-a bolji mi je jedan od ova prva tri, a pošto najčešće igram s&d treba mi da se što manje čujem, a silencana oružja ne stvaraju vatru na izlazu iz cijevi, dok de debelo osvijetli ulicu. Probaj pucat sa scrolom iz DE-a pa ćeš vidit koliku mu pobjegne nišan. I btw onaj gun prije DE-a također ubija iz jednog metka(na HC-u). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | ||
Banned
|
Citiraj:
Sada pogledaj ovo: Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3280 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3282 | |
Premium
|
Citiraj:
Igramo se da se zabavimo ili da se lakse socijaliziramo, ali posto je ovo internet to znaci da nema socijalnog aspekta onda ostaje samo zabava pa ako nije zabavno oda bas i nema smisla se igrat na internetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hc je po meni puno realniji, jebes to kad ti u nekog spalis cijeli rafal i on to prezivi i jos te sroka iz okreta... katastrofa... a da ne spominjem koliko su inferiorna single-shot oruzja... u hc-u se tek vidi skill i brzina, jer je teze pobijediti i napraviti neki dobar score sa sto boljim omjerom kill-death |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Men je lakse igrat na hc serverima, i bez ff-a. Moj savrseni class je: p90(redtiger-imam) i barrett(bluetiger zasada), bomb squad, overkill i marty. noobovski ha? Ovi obicni serveri su sranje na njima imam skor 5:4, i sramota me , nebudem prvi skoro nikad. uvijek 3.-4. HC je zakon, na *PpS* serveru budem uvijek prvi kad nema citera. E da, napravio sam novi najveci killstreak: 26, na countdownu, nisam kempo, hahaha, na HC-u. Ova glupost sa fremovima, ja igram na 80-90 fps-ova i men je skroz ok(1024*768,4aa, sve na max), nemog nikak postic vise od 270 fremova sa svim na minimumu. ovo da se skace na visa mjesta to mi je nekak citerski, na overgrovnu tam na onoj kuci sa razvaljenim zidom nemogu se skoro nikad popeti na kat preko onog razrusenog dijela, sam sam jednom uspio kad mi je fps bio na 130 bez aa i tih gluposti, dobro mjesto za kempanje, ko nije skuzio o kojem dijelu govorim evo slika: http://img.w3dizajn.net/images/overgron19ha.jpg
![]() |
#3286 | |
Premium
|
Citiraj:
hmmmmm šta da ti kažem... odi na pam i pucaj sa 90 fpsa i sa 250 pa buš videl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Premuim
|
bez problema, sad cu ti nacrtat, pravo mjesto za kempanje al se vidis jer sunce obasjava. pricekaj min. EDIT: Evo slika sredjena: ![]() 1. popnes se na kontenjer. 2. skocis na zid i hodas po njemu 3. dodjes do mjesta gdje se kuca i zid spajaju i jednostavno skocis na kucu 4. odavde imas lijep pogled na benzinsku.
![]() |
#3288 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Glupo je da DE ne ubija iz prve jer je pištolj prejaki, kojki su ga imali prileke vidit/koristit znaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 | |
Premium
|
Ovo je igra, ne triba bit realno. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
Premuim
|
sad sam napravio svoj server i probo se popet na east i north house i bas je lagano, hvala baja na ideji. @kundak počeo sam igrati cod4 prije 1 mj, kako sam dobio adsl. i za sada sam dobar a i nisam kamper, mozda probam nekad otic na ta mjesta tak da rijesavam chalengese sa snipovima i navuko sam se na kempanje. volim letit i ovo sa HC, razmisli malo ak ti mos skinit druge sa 1 metkom, mogu i oni tebe. ak počnes pucat po nekom ili neko po tebi mrtav si. na ovim obicnim serverima mi je glupo ovo: stanem iza nekog lika i sa skorpionom mu puknem metak u glavu i njem nis okrene se i počne pucat po men, a ikad pucas po igracima pola sarzera potrosis na jednog lika i to me zivcira. koristim overkil sa SMG-ovima i snajperima i to je zakon, trcis po mapi deres po svem sto se mice "rostiljas" i kad dodjes na neko mjesto uzmes snajp naravis par killova i trci dalje, tak sam sa MP5 i dragunovom napravio 26 kill streak na countdown-u kao sto sam vec rekao i onda me helic ubio. Isad idem na svoj omiljeni server *PrivatepowerSite*, ak ima jos neko da igra na tom serveru nek mi javi(server je HC)
![]() |
#3293 |
Premium
|
DA i bas zato sta i oni tebe mogu jednim metkom sniperi i mašinke u kombinaciji sa kempanjem se namecu kao najbolji izbor. meni to bas i nije baza. Bia san igra hc i sa mp5 ali prelako te skinu dok trcis, prije ili kasnije moras proc priko mista di ces bit izlozen. Jos je g3 najbolja puska za HC jer sa stopping power ubiva jednim metkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Banned
|
E moj kundak, probaj napravi STRIKE 20+ sa kampom, pa će vidit da treba skilla. HC + SMG = puno skakanja i sreće ![]() Što se tiče Snipera, ajde reci jedan koji neubija sa jednim metkom na cca 500m (jer niti jedna mapa nije toliko velika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
U hc svi, u obicnom niti jedan (moras u prsa ili glavu pogodit), u stvarnom zivotu te ubije i masni rucak ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ajoj ... vi tu raspravljate o skilu itd a igrate na publicima ... cod4 public i cod4 war nije isto ![]() evo vam moj kill strike sa publica ![]() a najlosiji sam igrac u klanu ![]() ps. nemojte pljuvati po hardcoreu .... samo zato kaj jedan metak ubija ne znaci da je za nobove i da ga je lako igrati .. baš naprotiv hardocre zahtjeva odlican teamplay i taktike jer u protivnom se budete međusobno poubijali ( probal u više navrata ![]() ![]()
![]() |
#3297 | |
Premium
|
Citiraj:
hc je zanimljiviji puno bas zbog toga sto kad-tad moras proci negdje di nemas zastitu i moze te skinit bilo tko, i nakon nekog vremena naucis koristiti svaku glupost na mapi kao zastitu...trcanje, skakanje, bacanje po podu, puno zanimljivije od normalnog... no dobro, nek igra ko sta hoce i kao kome pase, al nemoj pricat da je glupo... btw, assault, smg i light mašine guns sam ispunio challenge sve na hc, nozevi i sacma rastiljaju puno bolje neg na normal, jedino sto je jako iritantno su helici jer nema teorije da im zbrises |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 | |
Premuim
|
Citiraj:
Evo sad sam odigro na HC creek i imo sam 2 helica, sa scoreom od 38-17, koristeni su skorpion vecinom i M21 snip. Moze reci ko sto hoce ali HC je zakon
![]() |
![]() |
#3300 |
Premium
|
@Bluefild - sta je najgore prosjek na hc mi je bolji nego na obicnom. Barem one pute sta san igra. @ice fisherman - kill streak 115 ! - to jos nisan vidia. Pa protiv koga to igrate ti i tvoj klan - protiv krava ? Igram na cod war serverima |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|