|
![]() |
#3241 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I ja sam do danas igrao na 7600 GS ![]() Htio sam da mi igra malo "ljepše" izgleda pa sam malo neke postavke i povisio, ali ono, gušila se igra na 30ak fps, pa sam prije svakog igranja lagano dizao takt grafičke na 550 core i 410 memory pa je fps išao na 50
![]() |
#3247 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
weehaj ![]() nabavio sam cod prije 2 dana, i sad sam ga upravo presel :=)) odlicna igra, odusevila me, al zar nije malo prekratka ? u tome me je jedino razocarala... sad mi se otvoril arcade mod, pa cu vidjet kaj je u tome... al mogli su duzu igru napraviti kaj je da je ![]() Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 20.07.2008. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ali igra je kratka, ali slatka. Uživaj u MPu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Gdje bi mogao skinuti profil i LCD applet od CoD4 za Logitech G-15 v2 tipkovnicu, nema na www.g15mods.com niti na www.cod4forums.com pa ako netko ima doticnu tipkovnicu, bi li mogao nabaciti koji link za DL istog. Zahvaljujem unaprijed. ![]()
![]() |
#3254 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pomaze li uopce imat ogromni fps, jer je za oko (organ) dovoljno oko 25fps-a. Ja inace igran na oko 40-45 i odlicno mi ide. Obicno san prvi na mapi s omjerom od nekih 3:1, a dikad se znaju zalomit i luđi omjeri. Nisan opazia da me ista smeta to sta mi ide na 40 fps-a - zato me uputite sta bi mi to tribalo smetat da mogu primjetit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 | |
Banned
|
Malo editraj post , i baci oko na Game-monitor.com Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.07.2008. u 09:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3256 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Prije par dana sam tek zbavio CoD4... Fina igra... Svidjela mi se pravo... Igram pomalo... Igram 1h... Pa odmorim, onda soccera pa nazad na CoD... Buduci da ja puno umirem u igri, onda mi se malo i oduzilo... Pricu nisam niti pratio, niti znam o cemu se radi... Ali sad sam negdje u Cernobilu zapeo sa nekim Milanom... Nego, ja nisam normalan... Vidi kol'ko je sati a ja igram neke ludjacke igre... EDIT: Malo citam prve postove u temi. I kad svi ono tipa: "CoD 2 je zakon, kakav CoD 4... Ovo... Ono..." Stvarno ne kontam... Kad izadje nesto novo, ono starije je bolje od njega pa makar da je naopako... Isto tako, kada je izasao CoD2 onda je bilo nesto tipa: "CoD 1 je zakon... BOlji od 2-ojke... Tralala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Premium
|
Sad igram na najnizem nivo (easy, ili kako vec)... kada sljedeci put budem igrao, na visem nivou, bas cu pratiti pricu. Vec sam malo igrao na "Veteran" razini i totalno poludio... Zbog toga sto moje suborce povremeno pogode, dok mene non stop ubijaju i gadjaju... Ne mozes se ziv izvuci... I odmah se prebacim na najlaksu razinu... A mislio sam da ce mi "Veteran" biti dobar trening za Multiplayer... Ali nista od toga... Kad sam vec u prethodnom postu sopomenuo CoD1, moram reci kako nikad nece napraviti bolji CoD... Mada sam ga se ja zasitio... Ne bih imao zivaca sada da igram bilo koji stariji CoD... Svojevremeno, kao klinac, sam svaku noc bio na LAN Party-ima i uvijek bio negdje predzadnji... Ali nakon mjesec dana vjezbe, bio sam uvijek medju prva 3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Premium
|
Ma u cod 2 je bilo puno vise akcije. Sad ekipa stane i kempa pa onda bace air i choper i eto ih, a nemaju pojma igrat. Ja inace igran rushera sa mp5 pa stvarno neznan kako in se da. Ali igrice ne bi tribale bit nesto ka zabava, a dosadno cekanje u kutu. Jedina prednost toga je kad in uletin u neku kucicu oko koje su stavili 20 claymora sta ih onda sve pokoljen, a ono adrenalin se digne do nebesa jer je njih 10 na mene jednog s onin glupim desert eagleovima - inace, to je pistolj za lov i nije ni za sta drugo. Neprecizan je ka meka stolica, ima recoil dostojan škverskog topa i svi u krugu od 3km znaju da si tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3260 | |
Premium
|
Citiraj:
Takodjer, i ja volim kada se poredaju u neku kucicu i onda im ubacim bombice, a zatim ulijecem sa kalasnjikovom i sve ih pobijem... Inace, uvijek igram sa kalasnjikovom... Bilo koja igrica da je u pitanju... Ili bilo da sam Terorist, Njemac, Amerikanac ili sta vec... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3261 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
baja hvala na lijepim zeljama, al ne vjerujem da cu uzivat u mp-u.. nikak da se konektiram na bilo koji server, prvo mi punkbuster nije instaliran, a drugo imam 1.0 verziju pa tako da nis od toga... kaj trebam skinut 1.7 patch i ovog punkbustera pa bi trebalo bit ok ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3262 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
samo za probu, odi na mapu vacant, tamo na spawnu unutar one kuće je stol uz kut prostorije (što gleda u hodnik). probaj skočit na njega sa 40fpsa, i sa 250fpsa... a to je najjednostavnije što može bit... ne bi čovjek vjerovao kuda sve možeš doći ako imaš visok fps. a da ne govorim da nema trzanja u dimu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Yepp, 100% točno Što je veći FPS lakše možeš skočiti (doći) na neka mjesta Recimo na Overgrown mapi, nije mi padalo na pamet sa 40 FPSa skočit tamo na kat one kuće kod SAS spawn pointa (ona di je cijeli zid srušen), sada sa 125 tamo idem bez ikakih problema
![]() |
![]() |
#3265 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa sta to nije vec jedno tisucu i nesto puta receno..to u vezi FPS.a??? @Kundak..odi igraj na nekom malo boljem serveru..Evo ti par IP.ova;pa mi onda reci oces imati tako lud score ![]() 80.239.200.173:32960 85.17.181.2:29900 Dva po meni najbolja DM servera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() @Renesis Hvala, ali mi nije jasno da li oni imaju onda 333FPS, kakve su postavke 800*600 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Moj favorit je colt,možda da ima koji metak više.Ali usp bi trebao biti tu negdje,zapravo nisam to još probao ![]() Inače jučer sam baš obavio sve challenge za oružja,patnja.Sad da ostanem bez rankova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|