|
![]() |
#14221 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je onaj krumpač bio najbolji ![]()
![]() |
#14222 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo me ![]() Odlično je prošla vožnja, kak ste pričali skoro sam odustao od vožnje ![]() Još jednom mu zavaljujem na vuči. ^SU^ Noga mi otpala od pritiskanja kočnice ![]() Sutra ćemo vidjet kaj će bit sa pilom, nadam se da bu brzo sve gotovo jer mi godišnji nije mogao gore počet. ![]() A kaj se ždera tiče, najeo se ko pas ![]() ![]()
![]() |
#14223 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sam da javim da smo uspjesno stigli, mission accomplished ![]() ![]() Zdere solidne, tor papan se poqpio prije reda, prestrasno. Fleksa, bulju i Vucu (a bogami i Daddy-a) se nije stedilo od neumjesnih komentara. Nisam se ubio ko zadnji put, kaj mi je zao, al kaj cu kad mi je buljo cvilio svakih 5 minuta "kad cemo, kad cemo?" ![]() Klopa 5, juha od gljiva mi je fino sjela, pohano mi je popilo zivce sa tim skrivenim cackalicama, mislm jebemu sunac da nisu mogli nabost sa stapicima za raznjiche. Buljo je, normalno, ostao zadnji Zderat, ko da je u puckoj kuhinji. Puko mi je prvi gumb na hlacama, sto dovoljno dokazuje napunjenost air-baga ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14224 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovaj put je bila odlična hrana. Od onog pečenog krumpira, pa do salate koja je stvarno bila super. Ona piletina pohana sa čačkalicama - odlično. Stol za kojim sam sjedio se cijelu večer šprdal sa Hammdijom. ![]()
![]() |
#14226 |
Super Moderators
|
![]() |
#14227 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14231 |
Prečupavi mod
|
Sumnjam da ce se itko slozit da imamo janeza u moderatorskim redovima... brijem da bi se digla kuka i motika i da bi ova sacica moderatora pokorila Sloveniju ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14233 |
Prečupavi mod
|
Pa ti ne uzmi slobodan dan iduci put kad budu Zdere ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14234 |
Super Moderators
|
Jap, zagorska juha od gljiva (vrganji i krumpač) ćevapi, nekakav pohanac sa nečim ![]() Može ti bit žao. I da, izogovarali smo te ko zadnju svinju ![]() I Sisu usput ![]()
![]() |
#14236 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Znam da ste me ogovarali ali ona dobra stara "pusti seli neka priča svijet je zloban vjeruj meni ja sam bečar al sam ljubav poklonio sam sebi (jer sam đu)" ![]() ja sam kasno došel doma ali me to nije spriječilo da odem na pizzu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14237 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo i mene ![]() zapio sam se ko sacpra jucer. Inace bas ste me razocarali sto dalje niste isli, al dobro vise alkohola za mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14239 |
Prečupavi mod
|
Ajde kad ce kakve slike, Fleks mrdni malo dupetom pa prishtekaj taj svoj losh digitalac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14240 | |
JDM
|
Citiraj:
inace upravo sam utamanio pol litre paga od jagode, sendvic sa prsutom i malo paskog sira i cekam da mi zeludac to probavi i da se malo odmamurim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14241 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citam ovo sve, da bilo je bas zivo..Tema veceri (bar za mojim stolom) Đu i SU slepa Bulju.. Klopa je bila predobra, pogotovo za mene koji vec tjedan dana zivim na bureku.. Sve u svemu odlicno druzenje, Su i Buljo su sretno stigli doma..i sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14242 |
Super Moderators
|
Ženica mi je totalno zbunjena kaj dolazim sa već drugih Ždera a da se nismo zapili da danas radi ničim izazvana jetrica i srca na lovački, pire-krumpač+kristalka ![]() Pitala me da li smo se svi skupa nekaj posvađali ![]()
![]() |
#14243 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
popio sam već litru pana, druga je u friđu, gledam kak me ogovarate, ispitujem hamma na msnu zakaj nije došao, brinem se šta je sa buljinim semeringom, brinem se o fleksovoj kandidaturi... ah ta subota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14244 | |
JDM
|
Citiraj:
E sad sam se sjetio jucerasnjih prica o hammovim dlakama ![]() ![]() Kak hamm rijesi problem sa celavoscu? Navuce si dlake sa leđa na glavu ko kapuljacu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14246 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |