|
![]() |
#1 |
PC mašinerija
Datum registracije: Nov 2007
|
savjet oko matične
kanim kupit Gigabyte P35C-DS3R matičnu ploču pa me zanima da li ona podržaje intel core 2 duo E8400 procesor bez flešanja biosa pliz može pomoč e i da li podržaje GeForce 8800GTS 320 mb???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Podrška za E8400 ovisi o tome s kojim je BIOS-om dobiješ jer ga podržava od F10. btw, zašto P35C. Šta fali P35-DS3R? Mislim da ti podrška za DDR3 nije bitna. http://www.gigabyte.com.hr/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749 8800GTS će bez problema raditi na njoj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
F10 je verzija BIOS-a. Ako ne znas sam daj nekome ko zna neka ti to uradi.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC mašinerija
|
Onda bi to značilo ako imam BIOS F10,a piše da tribam imat F11 svejedno če mi procesor radit jeli??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Pa ako radi sve ok,i ne treba ti eventualno bolji FSB,ne dirajte. Što bi popravljo nešto što radi.Inače su novije verzije bolje,u 90% slučajeva,ali nemoj bete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC mašinerija
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Ako ploča dolazi s F10,onda ne trebaš mijenjat.A sumnjam da će doći s ranijim biosom.Znači s >=F10 radit će sigurno. A i flašat bios je pičkin dim,ako ništa,napravi kako ti je Milentije rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PC mašinerija
|
znam flashat bios ali kad sam zadnji put to napravio kompic mi se poceo nekontrolirano restartat i pojavljivao se blue screen i to je ujedno razlog zašto kupujem novu matičnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Inače BIOS se može dat fleshat u servisu/dućanu čime si se ti rješio problema i panike, odeš tamo di se daje takva usluga i zatražiš da ti fleshaju zadnji službeni BIOS ili koji već oćeš gore i platiš 50ak kn i rješen problem...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|