![]() |
savjet oko matične
kanim kupit Gigabyte P35C-DS3R matičnu ploču pa me zanima da li ona podržaje intel core 2 duo E8400 procesor bez flešanja biosa pliz može pomoč e i da li podržaje GeForce 8800GTS 320 mb????
|
Podrška za E8400 ovisi o tome s kojim je BIOS-om dobiješ jer ga podržava od F10. btw, zašto P35C. Šta fali P35-DS3R? Mislim da ti podrška za DDR3 nije bitna.
http://www.gigabyte.com.hr/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749 8800GTS će bez problema raditi na njoj. |
ne kužim šta je ovo f10 i usput imam jako loše iskustvo s flešanjem biosa.
|
F10 je verzija BIOS-a. Ako ne znas sam daj nekome ko zna neka ti to uradi.
|
Samo da se ubacim.
Na str. od gigabyte-a piše da mi treba F12 bios za moj proc,a ja imam F2,i sve starta ok. Jel trebam stavit taj F12?Što s time dobijem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tnx žile. |
Citiraj:
Ako radi,ne popravljaj. |
Citiraj:
|
Onda bi to značilo ako imam BIOS F10,a piše da tribam imat F11 svejedno če mi procesor radit jeli???
|
Pa ako radi sve ok,i ne treba ti eventualno bolji FSB,ne dirajte.
Što bi popravljo nešto što radi.Inače su novije verzije bolje,u 90% slučajeva,ali nemoj bete. |
Citiraj:
|
Ako ploča dolazi s F10,onda ne trebaš mijenjat.A sumnjam da će doći s ranijim biosom.Znači s >=F10 radit će sigurno.
A i flašat bios je pičkin dim,ako ništa,napravi kako ti je Milentije rekao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače BIOS se može dat fleshat u servisu/dućanu čime si se ti rješio problema i panike, odeš tamo di se daje takva usluga i zatražiš da ti fleshaju zadnji službeni BIOS ili koji već oćeš gore i platiš 50ak kn i rješen problem... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |