|
![]() |
#14071 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Za gablec pojeo srdele. Sad se bas planiram zaputit po cevape, pa oko 7 hiti na rostilj. Ujutro stalci kupili patliđane na dolcu. Bas bum se dobro nakrkao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14072 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14073 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Piva im sux... Ubio jumbo pougarje pizzu (iz www.po-ugar-je.hr), otprl hladnog Tomislava i sad podrigujem ko stoka. Pljugica lagano, mm... ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14074 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pih, ovi špageti su niškoristi...idem maznut i ostatak-gladan sam ko pes...
![]() |
#14076 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pozdrav sa mora. Stigao živ i zdrav. Stara D1 skoro pa prazna prema moru. Krenuo sam u 06:00, usput popio tri kave, pročitao novine i stigao u Biograd u 11:00. Spojio sam sa na dialup pa da vidim jel me tračate. ![]()
![]() |
#14077 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14078 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam pričao o križanju Savska/Vukovarska. Mada i onaj u Adžijinoj se pokvario isto, ali opet je nešta bolji. Čvrsto sam odlučio da njihovu pivu više ne pijem...
![]() |
#14079 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tor Jelc vga killer Hamm rendula MAHER Vuco Wolverine Fleks SU
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14080 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14082 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
damo sam dio inventara i mogu potvrditi da se piva nije niti pogrošala niti poboljšala ![]() naravno govorimo o pivnici u Adžijinoj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14084 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#14086 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#14087 |
Pod naletima kopita zla
|
gladan sam ko prasac ![]() imam hebenu pastvru za rucak..to nije dovoljno jer smo jucer slavili rodendan od frenda pa smo odbauljali do mekdonalca tam sam ubio big mek, pomfri i kolu...omfg koji crap od hrane bil sam napuhnut kak i žaba na svu srecu da sam porije odlaska van ubil velike chevape |
![]() |
![]() |
![]() |
#14089 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas za obed : restani krumpač na luku, dinstana jetrica od kunića, paradajz juha s rižom i paradajz salata. Hladni Perlenbacher...
![]() |
#14090 |
JDM
|
Izvadio peku ! Izvadio peku ! ![]() ![]() Inace moja peka ima i ime. Zove se Cicek. >>cicek 1<< i >>cicek 2<< 1200w brute power snage. Dva raila od 600w. Covjece jace od berenovog napajanja snova + ima dve ručkice. Unutra se upravo krčka preko 2kg telece brzole cca kila krumpaca i jedno kila gljiva koje su abnormalno velke. Naravno luk i ostalo powrce included. >>klik<< Rok rok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14092 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
PoŽderao sam sav sir i vrhnje pa budem danas samo juhu od paradajza sa taranicom i tost...
![]() |
#14094 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14097 |
prcknedl
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14098 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
juha pečeno pile s ražnja krumpir mladi s peršinom krumpir pole mješana salata kruh ispod peke kiflice nekakav kolač s malinama i zalio žujkanom. mama, fala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14099 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo fasovali su...Cikla ko prilog, cedevita ko vazeljin ![]() ![]() @Matesonik:Nije sve tako sivo. Ja sam 10 mj. na ne-domaćoj hrani ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14100 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|