|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
firewall port ili torrent koji seedaš nema leechera
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kako tocno mislis nece uploadat? uopce ili slabo ide? kako ti je namjesten utorrent? jesi mu otvorio port na firewallu? daj par slika (SSa) postaj pa da vidimo sta tocno ima ili nema
![]() |
#6 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nadovezao bi se na pitanje.. Isto sam nedavno počeo skidati preko privatnih trackera i isto tako rijetko koji torrent mi se u isto vrijeme uploada. Za razliku od kolege iznad, kod mene pokazuje da ima seedera (najčešće 1-4), ali nijedan nije zakačen za mene. Koristim utorrent i postavke su u redu, port radi (nemam firewall). Sve je puno bolje išlo preko javnih trackera ukratko. Da se pomirim s time kako je ili ima neki problem?
![]() |
![]() |
#7 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
seederi su korisnici koji imaju cijeli file leecheri su oni koji nemaju i vuku ga prvenstveno od drugih seedera a tek onda od leechera... ja kad na seedboxu krenem skidat neki torrent koji tek dođe i tima tipa 10 sseedera i 1000 leechera dok ga ne skinen 100% mi je brzina uploada na nekih 10% a tek kad postanem seeder mi se znatno poveca pa i do 100% brzine uploada |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
My bad, totalno sam sve pobrkao u prošlom postu (seeder/leecher), skidam si kapu. Ugl, to je izgleda tako kako je i pomirit ću se s tim, odustao sam od skidanja sa privatnog trackera i našao istu stvar na javnom gdje već 22h u kontinuitetu brzina ne pada sa maksimalne. Možda još jedno pitanje usput: - Dostupna su mi recimo 4 seedera, a zakačen sam samo na 2 od kojih vučem neku mizernu brzinu. Zašto me ne kači na ostalu dvojicu? (pitanja su mi sigurno noobovska, al ovo me tek sad počinje smetati pa..)
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Što se tiče gore spomenutih privatnih trackera, dobar dio njih ima varijantu dijeljenja file-a, npr 48h. Odnosno ako se, dok ti seedaš, nitko ne kači na tebe dovoljno je da ti daješ file kao seed 48h ili koliko je već određeno na tom trackeru... Prouči malo pravila i FAQ na tom privatnom trackeru s kojeg skidaš, naći ćeš sigurno dobar dio informacija koje te zanimaju.
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Mani je u utorrentu zuta lampica i kada testiram port kaze da taj port nije otvoren. Kako da u routeru forwardam taj port? Imam SE555. Sto trebam upisati pod:Public port, Local port i Local IP adress na SE 555? I koji protokol postavit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Hvala. 1.7.7 verzija utorrenta. EDIT: Forwardao sam 55490 port. Na Utorrentu je default taj port. Opet kaze da je close i ima onaj zuti znak. Sto da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Na firewallu odblokiraj onaj port preko kojeg ti ide uorrent Na modemu (kod mene t-comov d-link) na stranici također stavis taj port (55490) da ti ga ne blokira i na osobnim stranicama (bar kod t-coma) iskljucis firewall. Meni se na utorrentu upali zelena lampica iako mi, kad provjeravam port pise da je zatvoren, tako da.. ne obaziri se puno na to vec na postavke firewall-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
e ovako imam problem sa uploadom također....ne mogu reći da ništa uploada,ali uploada brzinom od 4kb/s,a mislim da se s takvim uploadom ne može opstati na privatnom trackeru,pa me zanima u čemu je problem?brzina downloada je maximalna dok je upload ovako šugav...inače koristim t-comov adsl najsporiji od 4mb/s. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|