|
![]() |
#13982 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13984 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovaj, pivo u medi je loše...je pitko zato što ne grize..al nije to to ..provao sam većinu od onih 5 ponuđenih..jedno popodne se i razbio skroz s tim i pelinom..ali nije to pivo po mom guštu.
![]() |
#13985 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
piva u medi "ne grize" iako ima više alkohola...pivica u medi je bolja od svih "komercijalnih" pivica..tipa žuja, karlovačko, pan lovenbraun ili kako vec... dofural sam si na posao kobasa domacih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13986 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13987 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
uuuuu, super izgleda ![]() ...ja sam gablala musaku i salatu od krastavaca i paradjza...musaka je bila jako fina, nije bila masna ali sočna i dobro zapečena ![]()
![]() |
#13988 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
znate da Čingač miješa soju u meso, i da su zbog toga onoliko velike porcije? a što se tiče nečijeg pitanja za jeftino gablec, zaboravi na jeftino i dobro. moja preporuka: Merkator restoran na VUkovarskoj pokraj Chromosovog tornja, i Fifty fity restoran u Avenue Mall, možeš fino pojest za 30ak kn. isto je linija i sam biraš hranu. a imaš i menije i sl. uživaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13991 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Prvo juha od gljiva sa vrhnjem, onda tost ![]() Šest dupljaka, sir, dvije vrste šunke i lax kare. Šalata od ralčice i paprike. Žuja ![]()
![]() |
#13992 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas mahune. ja naraucio. Nisam ih jeo 100 godina, bas se zazelio. Ostavljam dio za navecer da si slozim na salatu uz sendvic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13994 |
Super Moderators
|
![]() |
#13995 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ja to slozim sa cesnjakom, ocat, ulje (maslinovo), sol i malo pobiberim. Sa vrhnjem gore nisam brijem nikad jeo. Budem probao veceras. Sva sreca nisam ih jos zacinio, pa cu se navecer sa tim igrat. Bas me copilo da to jedem danas i brijem da cu sutra rec mami da slozi krastavce na čušpajz. To sam nedavno jeo, al to sa faširancima mi je odma iza kelja sa faširancima. Dakle jako visoko na ljestvici. A za petak ak bu vrijeme gruntam peku izvadit van (populrano zvan cicek) i hitit teltetinu sa krumpirom unutra. U subotu ako se planovi ne pokvare jedem na moru školjke (opet) ![]() Razradio sam dobar ratni plan za ovaj tjedan, kaj je, je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13996 |
Super Moderators
|
![]() |
#13997 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() A krastavce na čušpajz kad su spremljeni kak treba neznam ko nevoli. bilo ih je koji su frktali nosom, pa probali. To je za ubit se ko njasvi. Meni je odlicno i obozavam to. Onak jos stavis vrhnja unutra. Ma tip top. inace sad sam se naprasio bas kak treba i bas mi dodje da popijem vopi jedan, al necu uz antibiotike. Sutra ujutro zadnji i onda opet mogu ko covjek pocuclat vopi poslje rucka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13998 |
Super Moderators
|
![]() |
#13999 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Ok, je malo drugacije mozda, al to jedem onak oduvjek i to mi je full drago i volim to. Makar eto jednom sam jeo u jednoj konobi pri Antonu kraj postojne i nisu mi bas bili nekaj. Tak da... Ima istine i u tome kaj ti velis - mozda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14000 |
Super Moderators
|
![]() |
#14001 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ak' su s vrhnjem onda nejde ocat. Mogu bit' i tzv. apšmalcane, meni jako drage... ![]() Danas za večeru puni pleh krumpača iz Like pečenog na plehu i 5-6 glavica luka.
![]() |
![]() |
#14002 |
Super Moderators
|
Meni se opako prijelo nekaj na žlicu ![]() Pada mi na pamet nekaj tipa srčeka i krumpač...
![]() |
#14003 | |
JDM
|
Citiraj:
Union prije 2/3/4 godine je bilo nesto predobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14005 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Zadnje kaj je bilo dobro od njih je bio Union Pils (kad je izašao i jedno godinu dana nakon...) Pola frendova mojih iz slo su primorci a pola gorenjci (ako izuzmemo mali dio oko Harmice ali to je više manje isto ![]() Još dan-danas mi nije jasno zakaj su žabari pizdili kad smo šetali po Ljubljani sa majcama na kojima kozorog pije Laško a piša u kanticu na kojoj piše Union ![]() Pjenica im je išla sa usta a to je kakti superkulturni grad... ![]()
![]() |
![]() |
#14006 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ljudovi, bumo neko žderilo slozili prije neg svi pobjegnu na moreno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14007 |
Super Moderators