|
![]() |
#361 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Evo danas sam i dobio rezervaciju za 1.,2.,3.8 u Hungaroringu, karte ću dobit 2 tjedna prije preko njihove neke agencija (slično kao pošta) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ja sam mislio ići ove godine u Monzu, ali sam odustao. Ostavit ću to za dogodine. Pa možda i u Spa ![]() Recimo karte su cca 300 eura. Ako ideš sa agencijom dođe te cca 200 E troška, ali imaš spavanje, doručak i prijevoz do staze i nazad. Baš me zanima koliko dodatnog troška ispadne ako se ide sa svojim autom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | ||
Banned
|
Ja sam na startnoj ciljnoj ravnini, a imam ispod 18 godina, te imam Silver kartu ~150€, a ako je 18+god onda je ~300€. Glod karte su ~450€/500€. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#367 |
Banned
|
Baš dobra trka, kako sam i predviđao Hamilton je imao odličan start, Kimi također. Mark Webber vozi utrku života. Još jednom se pokazalo da je Massa shit od vozača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Banned
|
Pada kiša ko luda, od vedećih Ham malo izletio (čak nije cijeli bolid van staze). Massa opet izletio i probudio zeku iz trave, Kimi malo isto imao izlet u prirodu, a sve bi bilo loše da nije BMW išao na piknik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Čak je i olmajty Rubens na full wett-u uspil izletit tak da...
![]() |
![]() |
#370 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() "Pusti zavrzlame, i šuti ako te niko ništa ne pita!" ![]() BTW Barichelo vozi utrku života ![]() EDIT: Bilo je dosta danas zečeva na stazi LoL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Massa vozi ko zadnja panjina...
![]() |
#373 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Odlična utrka. Pokazalo se tko zna ( Hamilton, Hiedfeld i Barrichello ) i tko ne zna ( MASSA ) voziti po kiši ( a i općenito ![]()
![]() |
#377 |
Premium
|
Baš svi su pravili greške, a najviše naši debilni komentatori kojima se sve vrti samo oko sreče i opće poznato da nikad nemogu pogoditi ono što gledaju... meni je najveće iznanađenje utrke definitivno Massa-imao je najviše izljetanja i definitivno(se osramotio) najlošiji vozać po kiši od aktualnih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | ||
Banned
|
Da baš on, meni je isto drago da je ovako dobro odradio ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
|
STATISTIKA izlijetanja
Nabrzaka pregledana snimka. STATISTIKA izlijetanja: Massa-5 Webber-3 Glock-3 Kakajima-2 Kovalainen-2 Raikkonen-2 Kubica-2 out Bourdais-1 Hamilton-1 Coulthard-1 out Vettel-1 out Sutil-1 out Fisichella-1 out Piquet-1 out Button-1 out asfalt i samo asfalt ![]() Heidfeld Barichello Alonso Trulli Rosberg Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 06.07.2008. u 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
The mighty pirate
|
To je 13 od 20 koji su startali i prošli prvi zavoj ( Vettel i Coulthard nisu ). Tko je ostao onda. Heidfeld, Barrichello i Alonso samo? Hamilton McLaren-Mercedes Winner Heidfeld BMW Sauber +68.5 secs Barrichello Honda +82.2 secs Räikkönen Ferrari +1 Lap Kovalainen McLaren-Mercedes +1 Lap Alonso Renault +1 Lap Trulli Toyota +1 Lap Nakajima Williams-Toyota +1 Lap Rosberg Williams-Toyota +1 Lap Webber Red Bull-Renault +1 Lap Bourdais STR-Ferrari +1 Lap Glock Toyota +1 Lap Massa Ferrari +2 Laps Ret Kubica BMW Sauber +21 Laps Ret Button Honda +22 Laps Ret Piquet Renault +25 Laps Ret Fisichell Force India +34 Laps Ret Sutil Force India +50Laps Ret Vettel STR-Ferrari Spin Ret Coultha Red Bull-Renault Spin
![]() |
#382 |
The mighty pirate
|
Vidjet ćemo na iduće 2 utrke kad na svoje dođu švabe ( Heidfeld, Glock, Rosberg, Sutil ), a možda i Kubica. Na Hockenheimu i Hungaroringu su ko doma i bit će veselo. Još ak i kiša opet padne...
![]() |
#383 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A koliko se sjećam Ham ima bolne uspomene na Hungaroring 2007 i prvi zavoj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jel netko znam možda kad je zadnji put netko pobjedio s većom prednostim od današnjih 68sec.Hamilton definitvno utrka sezone,bio je pod velimi pritiskom i unatoč tome odlično je odvozio.Massa katastorfa,Kimi jbg nije imao sreće,Rubens sjajno,Hef također dobro.Sve u sve,izvrna utrka s puno zečeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ferrari kimiju opet gubi bodove. Pa ovo je nemoguće, uz hakkinena definitvno najnesritniji vozač. Sićate se smotanih mclarenovih iz boxa, pa sranja koja su im se događala, ... sad ništa, sad ferrari yebe kimija, mora jurit i ispravljat njihove greške. Ali neka, zna se da je najbrži na stazi ![]()
![]() |
![]() |
|
|