|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Capture preko digitalca? s čim?
je li postoji mogućnost da snimam preko digitalnog aparata, da služi kao recimo neka vrsta kamere? i da li je moguće da služi kao web cam? ako da, s kojim programima bi to radilo? aparat je Canon A60, s Canon utilities mogu slikati preko kompa, i gledati sam sebe na ekranu, ako me kužite, kao da me snima kamera, u pokretu, kužite? kao web cam.. s čim? ajde ljudi netko je sigurno radio tako nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Recimo capture preko VirtualDuba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
a kako ga natjerat da radi kao webcam? zna to netko? na koju foru bi ja mogao chatati s ljudima koji imaju webcam, a ja nemam..? kojim programom? fora je što mi ovaj aparat može sam u intervalima slikati, pa ga planiram nakeljit na prozor i staviti da slika promjene iz dana u noć, i te fore. Samo onda mi još treba program koji bi mi povezao slike u film.. ona fora, 24 slike- jedna sekunda. S kojim programom to radit? puno pitanja, ali jeb ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ako ti sam uredjaj ne moze raditi kao webcam onda ne znam. Moje malo smece moze i to poprilicno OK ![]() Znaci ukljucis mu taj mod i on radi kao web kamera. Potpuno isto.
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ak ga ne mozes instalirat pod video capture devices, onda je vrlo velika sansa da ti nece radit ko webcam. tako sam se i ja mucio sa osposobljavanjem prave kamere kao webcamere (preko firewirea) pa sam odusto ;(
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
OK, ništa od webcama. Nema veze, ionako sam prezadovoljan s aparatom, ne može imati baš sve!! ![]() Kako spojiti slike u film? S ČIM? ajde ljudi, nitko još nije ništa odgovorio... to mi je bitno: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neki aparati imaju opciju za web-cam, neki hoće delati kad staviš opciju aparata na video i samo prek bilo kojeg capture programa snimaš. Ili ga prikopčati chinchem na video-in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
uspio sam napraviti da mogu snimiti na disk direktno ono što aparat vidi, pomoću Camtasia-e. u Avi file. samo nisam uspio nariktati da snima i zvuk, a aparat snima video sa zvukom inače... to nije loša ideja, spojit ga na video in. Samo imam problem.. nemam Vivo karticu... ![]() opet ću ja: s čim povezati slike u film?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Adobe Premiere, Ulead DVD Movie Factory...
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa zvuk dobiješ ako spajaš prek chincha na video in ![]() Samo trebaš VIVO grafu ili VIVO karticu. AIW...TV-karticu, ma znaš... ![]() ![]() ![]() A za spajanje neznam, nisam delao sa slikama tak nešt, probaj ih narihtati kao brzi slide-show:confused: ili tak nešt... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|