|
![]() |
#605 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošao sam upravo SP i razočaran sam. Nikakve stvari se ne otključaju prelaskom igre, osim par skinova za aute. Za razliku od prijašnjih RD-a nema nikakvu priču ni raznolikost auta i staza. Stvarno ne znam koga ta igra može natjerati da je ponovo odigra. Vraćam se ja na RD3
![]() |
#606 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Također, s tim da nisam preša jer neman ni volje... U početku je donekle zanimljivo, al s vremenom postane dosadno jer se stalno ponavlja jedno te isto. Imaš 3,4 utrke pa 24 sata Le Mansa, pa opet 4,5 utrka pa Le mans i tako u krug... U početku je zanimljivo jer i nemaš neku lovu pa se trudiš i boriš, ali poslje? Pa ja samo od sponzorta po utrci dobijen ~900 000, pa sad računajte koliko je to kad odvoziš ona natjecanja gdje je 4,5 staza + ako ti je momčadski kolega dobar... Dižem 5M po natjecanju, a najskuplji auto je 15M dok su ostali većinom skoro pa mukte... Evo sad na banci iman 30M, a u garaži sve aute koji mi trebaju, a još iman nekih 10-ak natjecanja sigurno... Fali neka priča definitvno, po meni je igra bez priča bezvezna igra, koliko god dobra bila u nekim drugim segmentima. Upravo radi priče, ljudi obožavaju Mafiju recimo ![]() ![]()
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ej,malo sam novi u ovoj igri. Skinuo sam novi patch 1.1. Zanima me zasto u igri mi malo zastane(uspori) a onda odjednom ubrza?? jel to zbog preslabog hardware-a ili neceg drugog?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
![]() nije mi dao vrag mira, i instaliro sam patch 1.1, i eto ti veselja. kad idem pokrenut igricu, izbaci mi error, ne znam kako točno piše, al uglavnom onaj bink32.dll, s njim nešto kao ne valja. morat ću reinstall, pa probat opet patch, ak se ponovi ista greška, onda imam peh valjda. il možda postoji samostalna instalacija te bink aplikacije, to je kao player neki kolko sam shvatio. sjećam se da sam i na starom kompu znao problema s tim binkom imat, nije mi u dobrom sjećanju ostao. Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 29.06.2008. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Premium
|
evo upravo sam otisao na yougamers da mi skenira jel imam dovoljno jak komp i yougamers mi veli da imam i jaci nego kaj je recomended i vrlo blizu je optimalnom za igru. Kak sad to meni tak trza?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Znači EA sindrom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jucer opet malo spilao s frendom...igra je prepuna bugova,nelogičnosti,nepredvidivosti...kompjuterski AI drastično oscilira,neuravnotežena je totalno...no,baš zbog svega toga - zabavna je.ali ne za igrat solo,u društvu jer bude puno smjeha.
![]() |
#617 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Jel se vama zna dogodit ova bugčina: Odem na popis sesiona i odjednom mi nestanu sva slova, a ostanu one sličice (zastavice) raceova... i tako bi ionda izgledao sakato i cijeli meni (znači fale slova)... Jedino rješenje mi je restartat igru... to mi se sve češće događa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, meni igra na 64-bit visti dosad radila oke na driverima 175.16... jucer sam instalirao 177.39 i nvidia physx drivere i sad mi vise uopce nece pokrenut igru dal mozda tko od vas ima slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
![]() ja riješio problem dolje naveden (binkw.dll mi je nakon patch-a izbacivao error). reinstall, ponovno patch i sad radi. ide glađe, a i vide se promjene na grafici, tj najviše što vidim je drukčiji odsjaj guma, realnije i detaljnije se vide. piše nešto u readme da su i efekti dima nešto mijenjani, al to nisam primjetio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#624 |
3.14zda ®
|
Meni sa patchem 1.1 i Catalystima 8.6 radi kao čuka. Inace uvijek stavljam Omegu, ali nemam razloga ovaj put. @Bandicoot; prije ce biti da ti nesto drugo jede govna nego grafa, audio, maticna or whatever od DeBilla Gatesa III ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni isto nikad problema nema. Uvijek imam najnovije drivere i sve radi savrseno |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I nema teorije da stavljam ponovo winblowse gore bljuje mi se od te istalacije vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
3.14zda ®
|
Eto vidis, to ti je onaj HDMI od HD3850 kartice, odi na AMD stranicu i skini to i ne zaboravi da se taj ATI srot voli nametati ispred primarnog drivera pa ga moras bacit ustranu u audio propertisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
dark seraphim
|
meni sve radi sa svim driverima od nevidije, a samo nevidiju koristim. hm...onaj bug, kad igra malo zastane se i meni dogada, tak da je to neka greska igre. patch nemam jer ju vise nit ne igram... ![]() trebal bi zavrsiti assassins creed prije neg kaj pocnem raditi...tak da bu grid cekal.
![]() |
|
|