|
|||||||||||
|
|
#963 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
inače, ovdje su svi detalji, te nadoknada za zainteresirane. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88781sami zvučnici ne idu sami nikuda, a i rendula me već nekoliko puta za njih pitao. neka netko uzme receiver netko zvučnike, a stalke dam svakom po jedan ![]() |
|
|
|
|
|
#965 | |
|
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
....drugi tjedan kad nadjem vremena idem po robu....hvala svima na pomoći @Gabre, hvala na ponudi, ali ipak preferiram novo, volim onaj miris nove robe.... ![]() @jajec, dal si ćuo te zvučnike ? Zadnje izmijenjeno od: karlito. 28.06.2008. u 22:34. |
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A sta bi trebali? Pa nemozemo svi ko karlito stalno pisat gluposti . I jos jednom da naglasim - ''rekao sam da nista od njegove kupovine'' . A ja radim doma nesto zgodno, sebi za gust. Cyburgs Needles. Cim ih slozim poslusam i prodajem. Bas ih radim ono tek tolko da vidim kak ce svirat. |
|
|
|
|
|
#969 |
|
JDM
|
|
|
|
|
|
|
#970 | ||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#971 |
|
sam svoj aka
|
eto, nabavio sam Receiver (Yamaha RXV-363) i zvučnike (Yamaha NS-P110).....čuo sam ih prije kupnje, dopali su mi se, za moje potrebe i više nego dovoljno.... ....e sad imam problem.... ....ne rade mi 2 zvučnika (Front L i Front R)....već sam ih probao spojiti na 1000 načina, makar je samo jedan logičan....i mogu preko receivera regulirat jačinu bilokojeg zvučnika, stavim iu to na full ali ne pomaže.... ....nikak da prorade....ajde pomognite plizz, možda di na receiveru treba stavit da pušta mjuzu kroz sve kanale ili tak nešto ? |
|
|
|
|
|
#972 | |
|
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() kladim se da si spojio umjesto zadnjih prednje...front - prednji, rear ili back - zadnji bolje da si si uzeo od gabreta njegovo. od ovih krzljavaca i z5500 bolje radi...erm, nevermind.
|
|
|
|
#975 |
|
JDM
|
|
|
|
|
|
|
#976 |
|
sam svoj aka
|
sad jesam, nikad prije to nisam radio, pa sam se zeznuo.....sve sam stavio na one štipaljke, umjesto da sam Front zvučnike spojio na banane.... ![]() ....sad je sve ok....super ruže, i sve me strah kaj bude kad se usviraju.... ![]() ....di da sad piknem činče, da spojim na zvučnu ??? slika |
|
|
|
|
|
#977 | |
|
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() NHF |
|
|
|
|
|
|
#980 |
|
JDM
|
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
sam svoj aka
|
|
|
|
|
|
|
#983 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Znas Karlito sta cu ti ja rec..Ostavi se ti audia, pozovi nekog da ti to spoji i to ti je to..Ne da si n00b, nego si, znas vec sta.. Tamo si pricao o nekom hifiju a sad se ispostavlja da ne znas spojit reciver s kompom..jos banalnije ne znas to iscitat iz manuala..Kazem se ostavi se ti audia, hifija i ostalog.. |
|
|
|
|
|
#985 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
JDM
|
Citiraj:
Okani se ti i audia i PCa. Nije to za tebe. Lijepo smo ti rekli sto da uzmes - nisi poslusao. Sad se grči. Uostalom na receiveru ti pise. Multi ch input. Tu spajas. Dalje ak neznas. Onda stvarno... |
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: srale7. 01.07.2008. u 21:02. |
|
|
|
|
|
#988 |
|
JDM
|
Daj dosta o karlitu. Necemo ga vise ovdje viđat i bok. Nego naletio sam na nesto meni prekrasno. Ovo mi se vise sviđa od nekih sonusa. Jantzen. mmmm . Crossover je onak sam po sebi umjetnicko djelo.http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm uf uf ![]() |
|
|
|
|
|
#989 | |
|
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
sweeeet...kak da curi kazem da nebu dobila zarucnicki jer si ja narucujem ovo? :-E meh, nemam ja zivaca za to a nit para...mozda za desetak godina kad postanem milijunas i odem u ranu penziju. :-D bojim se da ce mi audio zanimanje ostati samo na interesu, a kad bolje razmislim to nit nije tak lose, cuva novcanik! nego, fleks, di su ti oni mali zvucnici kaj si ih radio? daj link...
|
|
|
|
#990 | |
|
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|